+lach!+ Jo...skovali sme jí od každýho jeden výtisk na památku...+vytáhne cigarety, ale pak se zarazí a jen tak ze zvyku si s nezapálenou cigaretou pohrává+
Stojí, dávají to dost jasně najevo, fígl je ovšem v tom, že nepustili do oběhu ani zdaleka všechno...a...co ve zprávách nebylo je to, že některý z nás se ani chytit nepokusili...+odmlčí se+ znáte takový to.."mně udělej cokoliv, ale nezahrávej si s mou rodinou"? Zhruba tuhle úroveň to teď má a vzhledem k předchozím domluvám s Beatrix a s krizovým štábem jsme se rozhodli navenek teď nedělat nic. Chceme vědět jak daleko jsou ochotní zajít a podle toho reagovat. Beatrix odmítla být agresorem...já bych se s tím sice tak nepáral...+nespokojeně, že už je dávno mohli vyhladit+ Pár dní teď pravděpodobně budou ty co si vzali vyslíchat a pak se teprve uvidí.
Až situaci začneme likvidovat samozřejmě bysme přivítali jakoukoliv pomoc stran...+chvílu přemýšlí jak to zaonačit+ uklízení materiálu...sice máme spoustu těch AjTý inteligentů, ale chytrých lidí není nikdy dost.
Dostat ven..+pobaveně se usměje+ upřímně...je asi milion způsobů jak to udělat, takže zatím žádný specifický...v téhle zemi se dějí často kouzelné věci..+podívá se na něho, že ví co myslí+ O tom jsem s vámi taky chtěl mluvit..totiž...Beatrixv takovém případě měla v plánu zmizet do zahraničí, ale nedávno se mi zmínila, že je na léto pozvaná k vám...a...udělal jsem si malý výzkum, že čirou náhodou máte rezidenci daleko od civilizace na ostrově...pohádka pro uprchlíky...zasadil bych se o to, aby tam alespoň nějakou dobu hned po útěku zůstala. Policie očekává, že udělá chybu v prvních 48 hodinách, dostanou pár falešných stop a pak už zmizí o hodně snáz...teda samozřejmě, pokud jí jste ochotni tuto ochranu poskytnout...?