Pracovna

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Pracovna

Příspěvekod Abruzzi » pát črc 20, 2012 7:29 pm

+lach!+ Jo...skovali sme jí od každýho jeden výtisk na památku...+vytáhne cigarety, ale pak se zarazí a jen tak ze zvyku si s nezapálenou cigaretou pohrává+
Stojí, dávají to dost jasně najevo, fígl je ovšem v tom, že nepustili do oběhu ani zdaleka všechno...a...co ve zprávách nebylo je to, že některý z nás se ani chytit nepokusili...+odmlčí se+ znáte takový to.."mně udělej cokoliv, ale nezahrávej si s mou rodinou"? Zhruba tuhle úroveň to teď má a vzhledem k předchozím domluvám s Beatrix a s krizovým štábem jsme se rozhodli navenek teď nedělat nic. Chceme vědět jak daleko jsou ochotní zajít a podle toho reagovat. Beatrix odmítla být agresorem...já bych se s tím sice tak nepáral...+nespokojeně, že už je dávno mohli vyhladit+ Pár dní teď pravděpodobně budou ty co si vzali vyslíchat a pak se teprve uvidí.
Až situaci začneme likvidovat samozřejmě bysme přivítali jakoukoliv pomoc stran...+chvílu přemýšlí jak to zaonačit+ uklízení materiálu...sice máme spoustu těch AjTý inteligentů, ale chytrých lidí není nikdy dost.
Dostat ven..+pobaveně se usměje+ upřímně...je asi milion způsobů jak to udělat, takže zatím žádný specifický...v téhle zemi se dějí často kouzelné věci..+podívá se na něho, že ví co myslí+ O tom jsem s vámi taky chtěl mluvit..totiž...Beatrixv takovém případě měla v plánu zmizet do zahraničí, ale nedávno se mi zmínila, že je na léto pozvaná k vám...a...udělal jsem si malý výzkum, že čirou náhodou máte rezidenci daleko od civilizace na ostrově...pohádka pro uprchlíky...zasadil bych se o to, aby tam alespoň nějakou dobu hned po útěku zůstala. Policie očekává, že udělá chybu v prvních 48 hodinách, dostanou pár falešných stop a pak už zmizí o hodně snáz...teda samozřejmě, pokud jí jste ochotni tuto ochranu poskytnout...?
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Postrach » sob črc 21, 2012 12:50 pm

*poslouchá a jen přikyvuje* Pokud se týče IT a dostání se do systémů, změnění výpovědí a podobně...to nebude problém, na to mám schopného člověka.*pomyslí si, že Ulriška pukne blahem, až se bude někam nabourávat* Sami to dost často využíváme, chápete..*nedořekně, že si rozumí*
Tak malý výzkum?*povytáhne obočí, ale není až tak překvapený* Ano, to je pravda, pozvaná je. A upřímně, myslím, že bude lepší, když se bude držet mimo velká města nějakou dobu, ony kamery jsou dneska už všude a vyhnout se jim, nebo je v danou dobu rušit při tom množství už vyžaduje úsilí. Jste schopni ji dostat sem, do přístavu? *koukne na něj* Tady by se mohla nalodit a převezli bychom ji Nautilem. Mohli byste samozřejmě připlout vlastní lodí, nebo přiletět vrtulníkem, pokud máte nějaký k dispozici*což předpokládá, že mají* ale přece jen, to na radaru bude vidět, i kdybyste letěli nízko, je to podezřelé...Ponorku nevysledují. Ještě jedna věc..Jednalo by se jen o ni, nebo chcete "uklidit" i někoho dalšího...více lidí není problém, jen abychom to věděli dopředu...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Abruzzi » sob črc 21, 2012 1:58 pm

Samozřejmě...+přikývne+ Účel světí prostředky... Snad si nemyslíte, že Beu můžeme nechat úplně bez dohledu? By z ní byl už dávno cedník. I když je to naše "velká holka" stran security záležitostí je tak trochu levá... Právě... Jistě, že jsme, dělá pro nás dost zkušených..agentů. +zločinců a tak dále+ Pokud nabízíte jako nejlepší volbu ponorku...jsem instruován vám věřit. No...+trochu nejistě+ co vím učitě je, že nejspíš bude chtít s sebou ty svý pandy a koaly a podobně. +né, žirafu nechá doma!+ Alee...vzhledem k jejím...vztahovým zvratům vám jaksi nejsem schopen říct něco víc. Máte nějakou kapacitu? +koukne na něho trochu bezradně+ samozřejmě bych vás obeznámil včas dopředu, ale obávám se, že vážně netuším, jestli jedna, nebo dvacet.
Abruzzi
Security

Příspěvekod Postrach » sob črc 21, 2012 2:52 pm

(lách, žirafa v ponorce, už vidím, jak ju cpou poklopem doolu. ale upravuju hippodrom, tak pujde ustájit aji tam, když na to přijde. Jarla už nedorazí, aspoň se tak chová.)

*snaží se neuculovat stran toho cedníku, něco mu to totiž připomíná, no někoho:D* Určitě je paradoxně nejmín nápadná. Navíc my stejně křižujeme z přístavu tady na ostrov a zpátky, takže pro nás je to běžná plavba v podstatě. Jen budeme mít pasažéry navíc. Pandy a koaly...*zopakuje* no..co se vlastně divím. Ty klidně může taky, na ostrově je dost prostoru i kam je dát...pokud je dostanete dovnitř...*že snad se panda nešprajcne ve vchodu od strachu*pokud to bude do deseti lidí, plus teda nějaký ten zvěřinec*tváří se smířeně* tak to není problém. Víc bych fakt potřeboval trochu dopředu...V podstatě kvůli technickým záležitostem...*mávne prsty tak všeobecně po ponorce*
Postrach
Upír

Příspěvekod Abruzzi » pon črc 23, 2012 2:19 am

(Chudinka, by musela sehnout hlavinku! :pii Né v pohodě, ti větší se na mýtince mají dobře asi...přinejhorším je uklidím k mamce...tam se pár žiraf ztratí...)

Ženský...+uxichtne se a napije se+ Oni jsou..nějací geneticky..zmutovaný, nedělá jim problém sežrat mi klidně hamburger, takže s těma si starosti nedělejte. Mhm...+pokýve hlavou+ V současné době bych počítal asi...s..Beou, tím jejím..mladým...navíc se objevil jeho šílenej kamarád...yohannku nevím jak budou chtít odklidit..+vypočítává+ a Žanetu si asi bude chtít vzít taky, plus bych rád, aby s nima jel někdo z ochranky, takže pro akutní převoz by se do deseti lidí vejít měli, kdyby jich bylo víc, snad by to šlo na etapy...+podívá se na něho a dá si cigaretu za ucho+ ale o tom bysme si popovídali až aktuálně. +podívá se na hodinky+ Takže...+nakrčí čelo jak přemýšlí, jestli ještě něco nezapomněl+ v tomhle by neměl být problém, nechci vás moc zdržovat... +sepne ruky a podívá se na Postracha+ Co můžu udělat já pro vás?
Abruzzi
Security

Příspěvekod Postrach » pon črc 23, 2012 9:35 am

(no dle libosti...Hippodrom je v podstatě v cajku...ještě ho obydlet zvířátkama a bude:))

Už bych si za ty roky taky mohl zvyknout...*povzdechne si malinko, že ho to ještě vůbec udivuje* dobře...takže to pak až bude aktuální tak dopilujeme detaily. Ale takové množství nebude problém...*kývne a podívá se na něj* Jen mě informujte. rád bych věděl, co se děje nejlíp od zdroje. Abychom vám naší akci nekřížili plán a opačně. V současnosti mám v revíru někoho, na koho si musím dát pozor, jestli netropí něco, co nemá...Tak bych byl nerad překvapen z jiné strany... Jinak mě nic dalšího nenapadá. Zbytek tedy budeme řešit až aktuálně, co bude třeba.
Postrach
Upír

Příspěvekod Abruzzi » úte črc 24, 2012 12:28 pm

Nevím, jestli to vůbec jde... Výborně! +potěšeně+ Jistě, počítám, že příštup do systému máte...+podívá se na něho+ ať už Vás tam Bea pustila, nebo ne... Na novinky chodijou upozornění mailem. +chápavě přikývne+ Práce je vždycky dost, budu vás držet v obraze. +podá mu ruku a vzápětí i vizitku+ Kdybyste mě potřeboval...+kývne, že stačí zavolat+
Abruzzi
Security

Příspěvekod Postrach » úte črc 24, 2012 12:56 pm

To je fakt.*přikývne a zvedne se, stiskne pravici* ano, když na to přijde, tak máme. Tedy ne že bychom nějak chtěli se nabourávat běžně nebo tak. Jen když je nějaká krizovka, je lépe být v obraze*vezme si vizitku* díky..a...tady.*podá svou, čistou, jen s kontaktem* Kontakty se hodí vždycky. *vyjde s ním z kanceláře a kývne na důstojníka, který tam stojí kousek dál, aby Abruzziho vyprovodil*
Postrach
Upír

Příspěvekod Abruzzi » úte črc 24, 2012 10:26 pm

+Jenom se zašklebí, že jistěěě, nééé že by se chtěli nabourávat běžně...ale jemu je to docela fuck+ O vašich loajálních vztazích s Beatrix nepochybuji, takže já se tím vážně zaobírat nijak nebudu. +že se nemusí bát..+ Téže, +že děkuje a vizitku si s úsměvem vezme - taky na té své asi zrovna nemá Abruzzi s.r.o. - mafiánské služby všeho druhu+ neztratím vás. +dá si vizitku do peněženky, kývne mu+ Děkuji za seanci. +a odsmahne s důstojníkem+
Abruzzi
Security

Příspěvekod Postrach » stř črc 25, 2012 5:24 pm

(lach, ale bylo by to stylové...nebo obrázek betonových botek, to je taky výmluvné:D)

*kývne a vrátí se do pracovny, aby všechno připravil*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus