od Beatrix » pon pro 21, 2009 2:48 am
+už je docela klidná a docela pobaveně se ušklíbne+ červená knihovna? néé, na tu je odborník spíš Mário. John je něco jako...black book, nebo jak to říct.
děkuju..+donesou jim co chtěly, tak upije+
No...spíš, než že by John pracoval výhradně pro náš svět, tak já čím dál víc fušuju do nenašeho světa. Mh...já jsem z Německa, +vysvětluje+ a tam to funguje trochu jinak. V anglii sou kouzelníci a daleko ten zbytek. V Německu sou kouzelníci a zbytek, to znamená, že žijeme normálně mezi mudly, děláme třeba úplně obyčejný povolání, ale..+uculí se+ vypomáháme si kouzly. Je to zábavnější a...míň komplikovaný. Navíc mudlové mají spoustu skvělých vynálezů, bez kterých si nedovedu život už ani představit! +spiklenecky+ Kouzelníci mají v oblasti kosmetiky, architektury, mooody a kuchyňskýho vybavení furt ještě docela velký mezery. Respektive dou jinou cestou, podle mě složitější, ale když to někoho baví..+pokrčí ramenama+ Mně víc padne kombinace. Nekomplikovaná.
Takže...John pracuje pro mě a kšeftuje s mudly. Přesněji řečeno krom kouzelnické klientely na mýtince a co se pobere na příčné vydělávám převážně na mudlech. Je jich víc a jsou rozhazovačnější.
Spolu? No to tě asi sklamu. Sice si na sebe děláme čas doma docela často, ale na vycházky semnou John moc nechodí. Možná ho přetěžuju, ale je toho moc. Dyť to vidíš v novinách, co chvíla nám odchytnou nějakou zásilku. Lidi sou neschopní, no a kdo to žehlí? Vyřizuje? No hádej...nedávno do něj někdo narazil dodávkou a nehezky se vysekal. Ale to se asi týkalos píš jeho rodiny...vede vedle mých kšeftů totiž dál ještě svý záležitosti. Takže...na kafe ho tu asi neuvidíš. +povzdychne si a docela se usměje+
Za sklem? Ale prosímtě. Láska není věčná a párečky nejsou permamentně spokojený. Spousta ústupků, kompromisů, zklamání a ztrát. Jo, dokud seš zamilovaná, seš šťstná, pak dojde vystřízlivění...a...není to vždycky tak hezký. To přece víš. +zobne nějaký čokoládky co tam mají na stolku+ A ty vážně nemáš nikoho..no..přítele? Kamaráda? +vyzvídá+ Nevěřím, že nikoho u Munga nepotkáváš....
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.