Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned zář 20, 2009 11:21 pm

Něco jako obývák, kam se dostanete hned po vstupu. Posaďte se kam je libo, moji sloužící se o vás postarají:)
Obrázek
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte zář 22, 2009 6:04 pm

Vejde do pokoje a pohodlně se usadí do jednoho z křesel. Zapne ovladačem hi-fi věž a vezme si knihu. Ledabylím mávnutím ruky zatáhne všechny závěsy v pokoji a začte se do zažloutlých stránek.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 09, 2009 12:42 pm

Ze zamyšlení ji vytrhne velmi zoufale znějící ťukání na okna. Zvedne se a pustí dovnitř promrzlou a pořádně načuřenou sovu. Vezme si od ní dopis, položí ji na kožešinu před krbem a přikryje ji, aby rozmrzla. Pak si přečte dopis a po tváři se jí rozlije lehký úsměv.

Ale, ale...tak rozšířil pole působnosti? To se budeme muset asi opravdu podívat. A velmi rádi. Tiše si pro sebe šeptá a pousměje se. Jde na sebe něco hodit a tak na okraj jí napadne, že poprvé dobře, že je Lestat v L.A.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 30, 2009 1:08 pm

Přemístí se ze Slastí na Tähti, aby dala nové příkazy sloužícím a skřítkům.

Přišla jsem vám oznámit, že většinu času budu na Příčné ulici v klubu Provinilé slasti. Skloní se k jednomu skřítkovi. Kdyby mi sem někdo poslal vzkaz, tak ty mi ho přineseš do Slastí, jasný? Přísně se na něj zadívá a skřítek rychle kývne. Fajn, Adame, ty půjdeš se mnou. A vy dva zůstanete tady a budete udržovat chatu v dokonalém pořádku. Občas se sem zajdu podívat a trochu si odpočnout, tak ať se to tu jen blýská. A vy ostatní se můžete vrátit na Altamirano Hall. Rozdá příkazy, lapne nejistě se tvářícího Adama za ruku a přemístí se zpátky na Příčnou.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 1:39 am

přemístí se sem ze Slastí a skřítek na něho chvilku zírá jak na zjevení. Charlie je sám rád, že to tak trefil
Musta Tähti, slečny Altamirano? zeptá se ho a když přikývne usměje se fajn, tak jsem tu na její pozvání skřetík mu vezme věci a zanese mu je někam do pokoje, když se vrátí jestli něco nechce je Charlie natáhnutý před krbem Ne díky pošle ho pryč a hledí do plamenů a kdo ví proč se usmívá, po chvíli se zvedne a jde si to tam projít a najít místo, kde složí hlavu
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 1:38 pm

Když ho sem skřítek přemístí, poděkuje a ten s úklonou zmizí. Jak já tohle přemisťování nesnáším. Brble si zhnuseně a rozhlíží se po nějakým chlastu, aby se vzpamatoval.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 1:42 pm

uslyší z pokoje nějaké mrmlání a tak přejde do pokoja hledáš tohle? podá mu flašku Absinthu a ušklíbne se tak jsem si říkal, že bysme spolu mohli popít sedne si na pohovku
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 1:53 pm

Otočí se a když uvidí Charlieho a hlavně flašku absinthu, blýskne mu v očích. Jo, přesně tohle teď potřebuju.S úšklebkem si sedne do křesla proti němu. Ale přece jen, by mě něco zajímalo? Co, že tak najednou? Nemyslím, že bych ti nějak zvlášť padl do oka. Pozvedne obočí.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Charlie Weasley » úte bře 09, 2010 1:57 pm

nalije jim každému pořádného panáka, na nějaké cavyky kolem toho kašle a zamyšleně protočí sklenkou v ruce Zajímalo by mě, proč už nejste spolu podívá se mu pátravě do tváře a pak mu podá noviny kde píšou o Syrianině těhotenství četls to? to je s tebou?
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » úte bře 09, 2010 2:04 pm

Proč? No prostě proto, že jsem byl pořád pryč. Ona nemůže být sama a já to chápu. Pokrčí rameny, jako by už na tom nezáleželo, ale v očích se mu stále zrcadlí bolest. Vezme si od něj noviny a když přelétne článek očima, na tváři se mu vystřídají snad všechny možné emoce, od šoku, přes vztek až po bolest. Ne...to opravdu není se mnou. Zdá se, že se kouzelník opravdu činil. Ucedí, hodí noviny na stůl a napije se rovnou z flašky. Ale ty máš radost ne? Že si našla někoho od vás, kdo se k ní hodí. Upře na něj své temně hnědé oči. A není zvíře...Dodá s tvrdým leskem v očích.
Gabriel
NEaktivní

Další

Zpět na Musta Tähti