Recepce

Jste unaveni, máte ztuhlá záda a krk? Navštivte náš masážní salon a všechny vaše starosti na chvíli zmizí

Moderátor: Mystick von Sachsen

Re: Recepce

Příspěvekod Maséři » stř pro 16, 2009 5:24 pm

Chris trošku překvapeně sleduje zákaznici, jak sedí na zemi a opírá se o pult, ale taktně mlčí, mezitím zapálí svíčky na adventním věnci a přidá nějakou tu výzdobu, ať to má lepší atmosféru

Obrázek

Obrázek

Obrázek

nakonec ještě zapne hudbu ( http://www.youtube.com/watch?v=qwoNBaOh1_g )
Laxamentum caedo meum legatio...
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod mollyz » stř pro 16, 2009 11:55 pm

*Přisedne si k Beatrix na zem a obejme ji kolem ramen*: Opravdu jsem tě nechtěla ranit. Jasně, všechny jsme z něz zbblé, protože to má jaksi v sobě. Je panovačný, autoritativní a sexy a to je prostě neodolatelná kombinace. Ale slyšela jsi ty poslední drby z Mýtinky? Každou chvíli se přeřekne a přítomným ženským říká Beo, ať je to, která chce. My ostatní jenom sníme. Podívej na mě, já jsem spíš citově vyhladovělá, takže pro mě je to prostě taková masáž srdce. Ale žádný ohrožení pto ty, co ho opravdu milujou...* Dloubne do Bey a pomůže jí na nohy. * Jsi zamilovaný hlupáček (bez urážky).
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv pro 17, 2009 12:33 am

Ranit...+kroutí hlavou+ To není o tom..já ho neto..+furt vrtí hlavou+ kdybych jo..tak...tak by to asi bylo jiný...+přesvědčuje ju i sebe+ a on..je to jenom zvyk. +koukne na ni+ My nemůžeme být spolu, zabili bysme se. Teď obzvlášť.
On...je ten největší egoista a sobeckej zmetek, jakýho sem kdy potkala. Je tak...arogantní a bezohlednej...a nikdy ho nezajímá jak moc komu ublíží a jak moc na něm komu záleží. Všichni sou podřadní, jenom on je ten velikej Pán Zla...+šeptá to lehce nevěřícně a ukápne jí i slza, tak si ju rychle setře+ Nezaslouží si aby ho někdo miloval.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv pro 17, 2009 10:14 pm

*Utře kamarádce slzu z tváře a trochu se zastydí. Přemýšlí o tom, co ji vlastně z právě vyjmenovaných vlastností na Amonovi tak zaujalo.* Víš, já vlastně nevím, zda jsem zamilována. Spíš mě zaujalo, že vlastně tenhle chlap vůbec milovat nepotřebuje. Miluje se sám. To je vlastně pozoruhodná vlastnost. Já se nemíním - tedy aspoň zatím - s nikým zamotávat, ale povídat si s mužským, který je inteligentní, vtipný a "tak" přesvědčivý, je super. Vlastně jsem asi z toho všeho nejvíc okouzlena svým vlastním okouzlením. Myslela jsem, že už toho nejsem schopna, že jsem jako kus šutru. A ta změna mě potěšila a nejspíš je jedno, zda ji způsobil Amon nebo Damon.... Ale kdyby mě pozval na rande, tak neodmítnu...*Usměje se na Beu.* Víš, líbíš se mi - tedy ne sexuálně, abys rozuměla - Líbíš se mi, jak pořád řešíš toho mudlu a přitom zároveň neřešíš nikoho jiného než Pána. John je jen zástěrka, že? Pochopitelně miloučká a sexuálně zdatná, ale jen náhražka originálu.....A pojďme odtud, už tu na nás divně koukají. Dáme si někde panáka a koupíme si nějaký šminky.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát pro 18, 2009 1:04 am

+hlasitě se vysmrká a furt kroutí hlavou+ On...umí lidi strhnout na svou stranu...+teda nevím esi zrovna v tom současným podání no...+ každýho nakonec dostane...je asi ten typ...+povzdychne si a docela ochotně se nechá rači vyvést a utírá si oši kapesníčkem+
Ne..John není zástěrka..ani náhražka...on sám je originál...to je ten problém, každej z nich je originál. Nezdrhla sem k Máriovi proto abych si Amona nahrazovala, to zrovna tenkrát nebylo potřeba...ani proto, že bych Amona...no ty víš..+že by ho přestala milovat+ prostě to přišlo a...bylo to skvělý, i když to bolelo zároveň. A tak je to doteď. Akorát se to pořád motá a motá a...já z toho ani nechci ven, jenom je to čím dál komplikovanější. Ale neexistuje na to řešení, není to příklad v matice.
On..Amon...+smutně se ušklíbne-pousměje+ bez něho to stejně asi nikdy nepude dál. Asi sme si víc podobní, než se mi kdy zdálo...

(kam přesídlujem?)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Maséři » pát pro 18, 2009 10:56 am

Když se zákaznice zvedají, stoupne si Chris k recepci, ale pak si všimne, že odcházejí. Nashledanou rozloučí se s úsměvem a když za nimi zaklapnou dveře, tak jen zavrtí hlavou, protože nechápe, co se stalo.
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » pát pro 18, 2009 9:03 pm

vyjde ze salónku Tak kolik jsem dlužna za ten skvělý zážitek? usměje se na Chrise a nevšimne si, že je trochu mimo z toho, co se tu stalo
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Maséři » sob pro 19, 2009 11:02 am

Podá golux účtenku a než dostane peníze, shýbne se pod pult pro dárek. A tady máte malou pozornost podniku. usměje se a podá jí balíček, který je v průhledném obalu, takže hned vidí, co dostala.
Obrázek
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod golux » pon pro 28, 2009 9:37 am

Jé, to je krása... děkuji... s úsměvem položí na pult galeony, vezme si dárek a odchází Brzy nashle... zamává Chrisovi a mizí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Maséři » pon kvě 17, 2010 2:23 pm

Seběhne ze schodů, postaví na kafe a zasedne za recepční stůl
Maséři
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Masážní salon Feal