od mollyz » čtv pro 17, 2009 10:14 pm
*Utře kamarádce slzu z tváře a trochu se zastydí. Přemýšlí o tom, co ji vlastně z právě vyjmenovaných vlastností na Amonovi tak zaujalo.* Víš, já vlastně nevím, zda jsem zamilována. Spíš mě zaujalo, že vlastně tenhle chlap vůbec milovat nepotřebuje. Miluje se sám. To je vlastně pozoruhodná vlastnost. Já se nemíním - tedy aspoň zatím - s nikým zamotávat, ale povídat si s mužským, který je inteligentní, vtipný a "tak" přesvědčivý, je super. Vlastně jsem asi z toho všeho nejvíc okouzlena svým vlastním okouzlením. Myslela jsem, že už toho nejsem schopna, že jsem jako kus šutru. A ta změna mě potěšila a nejspíš je jedno, zda ji způsobil Amon nebo Damon.... Ale kdyby mě pozval na rande, tak neodmítnu...*Usměje se na Beu.* Víš, líbíš se mi - tedy ne sexuálně, abys rozuměla - Líbíš se mi, jak pořád řešíš toho mudlu a přitom zároveň neřešíš nikoho jiného než Pána. John je jen zástěrka, že? Pochopitelně miloučká a sexuálně zdatná, ale jen náhražka originálu.....A pojďme odtud, už tu na nás divně koukají. Dáme si někde panáka a koupíme si nějaký šminky.
Nepropadejte panice!