Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Jean-Claude » úte lis 13, 2012 4:01 pm

*jen se zakloní, ruce sepne před sebe a pozoruje ji* Výborně...tedy, v rámci toho, co se stalo, výborně. Snad nikoho dalšího podobná nerozvážnost nenapadne, zkoušet na nás nějaké nepříjemnosti....O tom, jestli jsou v Pánu, bych pochyboval, ale buďme optimističtí...Bon, myslím, že se ti bude hodit trochu volna po tomhle všem...*přimhouří oči* Nemusíš se omlouvat, ma belle...*zabalí ji do hlasu jako do kožíšku*sice jsem už chtěl jít tvému snoubenci domluvit, aby se choval k tobě slušně, ale...nerad se míchám do cizích záležitostí...*mávne lehce rukou* Jen...jestli na tebe bude zase zlý, tak si na něj posvítím...a klidně mu to vyřiď. Nikdo nebude na mé zaměstnance křičet v mém podniku, ani jejich vlastní milenci *zabubnuje prsty o desku stolu*Měl by akceptovat, kdo jsi a co děláš, když si tě chce vzít. Aby pak nepřiběhl uprostřed akce a nehodlal si tě přehodit přes rameno...*nepatrně cukne koutky, jak mu neušla ani tahle část* I když ho na druhou stranu chápu, že má o tebe starost...takže běž domů, ma belle a urovnej to.*mrkne na ni* Ber to jako takový bonusový úkol navíc...ale...nejdřív ze sebe pro jistotu smyj ty pámbíčkáře, přece jen...pro ne-našince to není asi zas tak pěkný pohled...*usměje se šířeji*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 4:58 pm

Taky doufám, že si dají na nějakou dobu pokoj. Nejlépe na pár set let. Ušklíbne se. No...někteří možná i..jsou. Zatváří se trochu jakoby ji bolel zub. Ale nesmím na to myslet, nebo bych se asi zbláznila. Zavrtí hlavou, jakože snad to bude dobrý. Díky.. Pousměje se trochu, jak si představí, že by JC na Charlieho pouštěl hrůzu. Pod dojmem jeho hlasu, jako hebké kožešinky na kůži se slabě zachvěje. On to tak nemyslel... tedy..snad. Zatváří se dost nejistě, protože momentálně si je skoro jistá, že myslel vážně každý slovo. Jen je občas trochu moc impulzivní a jak zjišťuju, taky trochu majetnický. A taky někdy rychleji koná, než přemýšlí. Pousměje se trochu. No já myslela, že s tím, co jsem a co občas dělám, smířený je. Ale faktem je, že takhle... Sjede se pohledem. ...mě asi ještě neviděl. Pokrčí rameny, jakože jednou to holt přijít muselo. Chmm, to jsou chvíle, kdy fakt lituju, že neměřím aspoň metr osmdesát. Ušklíbne se nespokojeně. I když mám dojem, že by mi ani to nijak výrazně nepomohlo. Musí se pousmát, když si představí, jak by to vypadalo,kdyby byla skoro stejně vysoká jako Charlie. Urovnat to? Ale já za to přece... Nakonec ale ztichne a přikvýne. No jo, asi bych se o to měla aspoň pokusit. Rezignovaně si povzdechne. To teda smyju, myslím, že se přemístím přímo do sprchy. Uculí se a jak na to zas začla myslet, poškrábe se na ruce. Stříbrný prach, no věřil bys tomu? Nic hnusnějšího jsem na sobě ještě neměla. Kam se hrabe mozek... Brble si znechuceně a poškrábe se pro změnu na nose. Tak jo, mizím. A díky... Usměje se vděčně a mezi dveřmi se ještě otočí. Ale tebou mu vyhrožovat nebudu, aspoň zatím. Ještě by mě nařknul, že spolu něco máme... Zajiskří jí rozpustile v očích a radši rychle vymázne ze dveří. Cítí se o dost líp, než když vcházela dovnitř a přestože má před sebou nejspíš daleko horší bitvu, než proti bandě pánbíčkářů.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » úte lis 13, 2012 8:53 pm

Řekl bych, že si ho vymýšlíš, ale cítím ho až sem...*nakrčí nos nad stříbrným prachem* A to by bylo tak špatné, ma belle...?*doprovází jí ven jeho živý smích nad poslední poznamkou*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 9:19 pm

To by záleželo na tom, koho by ses zeptal... Odvětí ještě se smíchem a než se přemístí pryč, ještě si užije ten jeho hřejivý smích, jakoby ji zahalil všech těch sladkých, neslušných a vzrušujících příslibů. Nejspíš z toho nebude mít moc stabilní přistání po přemístění:D

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte lis 13, 2012 9:21 pm

(chudák, ještě přistane na nose kvůli toho parchantíka zubatého:D:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 9:45 pm

(tak je to vždycky, když na ni aplikuje tyhle svoje...vylomeniny :D )

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř lis 14, 2012 1:07 pm

+JC se dostane na stůl vzkaz od Amona+

"Vážený kolego, akce byla úspěšně dokončena se vším všudy. Stopy nasměrovány správným směrem. Osobně se zaručuji za budoucí dráhu dětí, která se s tou Vaší jistojistě nikdy nestřetne. V případě zájmu je samozřejmě možnost osobní kontroly.
V pondělí očekávejte velkou dodávku Bloody Mary.
Amon"
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » stř lis 14, 2012 1:41 pm

*přečte vzkaz* no to je spolupráce...*zamumle si pro sebe spokojeně* a ještě z toho máme kšeft...*jde popohnat zaměstnance, at dělají ve skladu místo*
Jean-Claude
Upír

Předchozí

Zpět na Provinilé slasti