Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 9:52 pm

Nesmrtelný: "Áno, naše." povie a mrkne pri tom na Styx. Nasleduje Nesmrtelného. Je rada, že vybral miesto v rohu, tiež má podobú tendenciu kryť si chrbát. Usadí sa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 9:56 pm

posadí se ke stolku, neb na baru je plno, ale zbyde na ně stoleček.
Andy: a jak velké bys si to představoval? a kam přesně? mrkne do lístku. co budeme panáčkovat? whisky, nebo něco exotičtějšího?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 9:56 pm

Nesmrtelný: Věděla jsem, že se vám tady bude líbit. Je to ve francouzském stylu, mém oblíbeném +posadí se na nabízenou židli+ Tak co si dáme? +mávne na obsluhu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob říj 02, 2010 10:07 pm

+otočí zrak ke skupince hostů, kteří zrovna vešli. Usměje se na Styx a prohlíží si, s kým to přišla. Najednou si všimne, že u jednoho stolu sedí jeho známá - fata. Ohlédne se po ní+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 10:07 pm

Fata: +Poskládá své dlouhé tělo k malému stolku.+ Asi bych si dal třeba...třeba....tak třeba wizoura. A proč myslíš, že se mi postřeh zhoršíl? +zazmatkuje a zkoumavě se na Fatu zadívá.+ Všechno zvládám dobře - střelbu, mizení, kličkování mezi minama...všechno! +Nadme se jako krocan.+ Velké, aby to bylo pořádně vidět a nejlíp na hruď jako v tý starý písničce.+
Andy

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 02, 2010 10:09 pm

+Usadí se naproti dámám, tak aby na obě dobře viděl a mohl s oběmi mluvit anižby se musel otáčet ze strany na stranu+ Musím přiznat že mám nehoráznou chuť na maliny +řekne to jakoby to bylo největší provinění nasvětě+ a tureckou kávu. Ááh a ano, zmrzlinu +je vidět že života co se týče jídla si užívat umí+ Navíc oslazenou vodu +obědná si trochu podivný nápoj, ale ani ho nenapadne že by ho nedostal+

Styx: Takže jste si to tu vybavila podle rodné zamě? +zeptá se s úsměvem+ Já interier moc nevnímám, pokud to není něco ala Ludvík 14. +pousměje se+

Memory: Zase tu nejlepší podniky vlasní ženy +pořád se tváří příjemně, nevyznívá to tak jako že mu to vadí+ Emancipace vcelé své kráse.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 10:10 pm

Je prekvapená, koľko je tam zrazu ľudí. Usmeje sa na Styx. "Zdá sa, že ten bar bol naozaj dobrý nápad."

Nesmrtelný: "Nezdá sa, že by to dnešným mužom prekážalo." rýpne si s úsmevom. Poobzerá sa, či ich náhodou nepočúva nejaký mudla, potom sa zas otočí k Nesmrtelnému, ale prejstotu trochu stíši hlas. "Vy ste museli ale zažiť veľa rôznch usporiadaní spoločnosti. Aj čo sa teda postavenia žien týka, nemám pravdu?" celkom ju to zaujíma, ako ju zaujíma aj jeho názor na dnešnú dobu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 10:13 pm

(dejde si u nás, na co máte chuť. Alko a nealko všeho druhu, zákusky, slané pečivo, káva, čaj, prostě vše, co si řeknete. Dokonce i jídlo vám uvaříme:) Dodatečně pak udělám menu, takže zatím vybírejte podle své chuti)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 10:20 pm

všimne si Tonyho, na chvliku má tendenci schovat se za menu, ale pak jenom pohodí hlavou a tváří se, že si nikoho nevšimla. počká si, až se Tony zadívá jinam. prohlíží si, jak mu to sluší. podívá se, kam směřuje jeho pohled. když zjistí, že ke Styx, která také právě přišla, prudčeji vydechne a malikno jí zatvrdne ůsměv. ale nedá na sobě nic moc znát a povídá si dál s Andym.

Andy: jistě, vždycky jsi byl dobrej. ale zdá se mi, že občas si nevšimneš evidentních věcí. vážně myslíš, že Tir se vykašle na doktůrka? já bych si nebyla tak jistá. položí lístek, s nímž si trochu nervózně hraje. tak jo, whisky. kývne a nechá Andyho objednat. jakou písničku máš na mysli? nějaká lidová? no a jaký typ písma? postrčí k němu katalogy, co jim půjčili na recepci. chvíli prohlíží. ale zmocňuje se jí lehký neklid. hele, Andy - kdybych se chovala trochu divně, hraj, prosím, se mnou, jo? vysvětlím ti to pak. třeba nic nebude, ale kdyby náhodou... a snaž se působit trochu víc vznešeně - ne na mě, ale na okolí. nedáme si třeba olivy nebo slané mandle? dodá jakoby nic.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Personál salonu » sob říj 02, 2010 10:22 pm

+Číšník samozřejmě chodí pomezi stoly, píše objednávky, nosí je do kuchyně a odsaď nosí, co si hosté objednali. Barman obsluhuje za barem.+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy