HOTEL RIVAL

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: HOTEL RIVAL

Příspěvekod Tirage » čtv lis 11, 2010 11:32 pm

(tak snad vše se v dobré obrátí)

(cože? yohannka by ráda exkurzi v pivovaru?)

Fab: přijď. miluju tě. zavěsí a odfoukne si ztěžka.

Andy: zaxichtí se na něj, že jí - ač nijak programově - komplikuje život. Fabien, můj Fabien, za chviličku přijde a navečeří se s námi. aspoň vás představím. buď kámoš a nedělej potíže. bodne vidličku trochu znechuceně do grilovaného rajčátka.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Andy » pát lis 12, 2010 9:46 am

(Sláva! Už se našel! Zůstal ve škole! :happ2* )

Tir: Kámoš?! Kámoš?!...Já sem dycky kámoš! Dycky sem ti řikam, že budu při tobě stát, takže jestli má přijet sem ten hejhula, budu milej, ale nečekej, že moc! Nechci to moc rozmazávat, ale mám dojem, že mi přebral holku, ne? +zatváří se hrozně světácky a dospěle, aby se před Tir neshodil a aby tu situaci vůbec ustál.+
Andy

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 11:42 am

(no tak hurá! ty vaše infarktové situace...)

Andy: dělej, jak myslíš. ale hejhula - jak ty říkáš - ti holku nepřebaral! copak ti nedošlo ještě, že my dva spolu už nic nemáme několik let? jo, kdysi možná. ale to je dávno pryč. proč si nenajdeš nějakou holku, se kterou ti to půjde? my dva můžeme být maximálně kamarádi. mohl bys být fajn kámoš, kdybys pořád neotravoval s něčím, co neexistuje. znám tě od malička - tak to nekaž, prosím. když si budu muset mezi vámi vybrat, tak už mám vybráno, Andy. koukne na něj lehce nasupeně a k potvrzení svých slov zabodne vidličku do porce masa tak, že tam zůstane trčet.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » pát lis 12, 2010 1:14 pm

Tir: +Takovou férovku teda nečekal. Zůstane sedět s otevřenou pusou a kouká vyjeveně na Tirage.+ Ale Tir...slíbili jsme si..já tě mám moc rád...víš to. Já ti nechci nic zkazit, ale..ale...vždycky jsem myslel, že ty a já...+ A najednou je z něj uzlíček neštěstí, malej kluk, co mu řekli, že ježíšek neexistuje.+
Andy

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 1:26 pm

Andy: dívá se na něj taky nešťastně. není ze železa. ale neví, jak mu to ulehčit. je jí jasné, že určitě ne lhaním a falešnými sliby. právě. právě, že vždycky... vždyť tě to už ani nemůže bavit, Andy. jako děti jsme byli pořád spolu - vždyť tam ani nikdo našeho věku jinej nebyl. ale to není to, co stačí na celý život - že tam není nikdo jiný. myslím si, že je to hlavně zvyk. já s tebou žít nechci. myslím, že ani ty se mnou, když se nad tím dobře zamyslíš. po kolikátý už tohle probíráme? nechci být zlá. ale to ti mám lhát? svým způsobem tě mám ráda. ale s Fabienem je to jiný. taky jí z toho není dobře. a neví, jak Andymu pomoct. má chuť ho pohladit nebo obejmout, ale ví, že by si to špatně vysvětlil. tak sedí a kouká na něj.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » pát lis 12, 2010 1:37 pm

Tir: +Nepříjemně ho pálí oči a aby to zahnal, chlapácky se napije piva.+ Tir, já...prostě...pořád mě to baví. Ale nechci dělat potíže, ale jestli bude na tebe nějakej divnej, sejmu ho. Rozumíš? Můžu tě chránit. Jako...+málem se mu to zadrhne v krku+..kámoš! + A radši se zuřivě rozhlíží po restauraci, aby Tirage neviděla, že prostě docela normálně brečí.+
Andy

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 2:03 pm

(to je zase nervááák! nestíhám. snad ještě odpoledne. jsem si to představovala trochu jinak... míň na nervy... Tirageiny a Andyho.)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát lis 12, 2010 2:33 pm

:* chudinka!

Andy: jo, to můžeš. nevylučuji, že přijde čas, kdy budu mít chuť Fabiena zmlátit... ale to u nás dvou nic nemění... smutně se na něj dívá, ale ne přímo, vidí, jak mu je a že není rád, že ho Tir takhle vidí. Andy... nechtěla jsem... nebylo by lepší, kdybysme se teda přestali vídat? aspoň na čas. než se dáš... vyhrabe z kabelky docela velký bílý kapesník a podá mu ho. chceš tu zůstat, nebo raděj ne? zase není nutný, abys ho viděl. já tě nechci trápit. nedělám to ráda. a není mi to jedno. nech si ho... (kapesník).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Andy » pát lis 12, 2010 3:30 pm

Tir: +Popadne kapesník a hlasitě se vysmrká.+ Sem v pohodě. Jo, bude to lepší. Stejně mám před sebou misi až někam do prdele..+tváří se zase chlapácky, zvedne se od stolu.+ Jenom naposled...+Vezme Tir za ruku, aby vstala a hrozně vroucně ji obejme.+ Já tě mám ráda když mě budeš potřebovat...vždycky přijdu!
Andy

Příspěvekod Fabien » pát lis 12, 2010 3:32 pm

+Vklopítá do Rivalu, div se o nezavázanou tkaničku nepřizabije. První, co vidí je, jak nějakej chlap jako hora objímá Tirage, která sice jeho objetí neopětuje, ale -DO HÁJE -objímá ji. Třemi skoky je u nich a klepe Tirage na rameno.+ Tak jsem tady, lásko!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles