kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod mollyz » ned úno 21, 2010 3:30 pm

Sam: Vychází mu vsrříc, zoufale sténá, neboť jeho velikost (kterou patrně ještě nestihla docenit :P ) jí způsobuje nevýslovnou rozkoš. Snaží se chodidly řídit jeho rytmus a intenzitu, ale Sam má vlastní tempo, které je chce roztrhat. Blíží se k dalšímu orgasmu díky jeho koulím, jež se rytmicky dotýkají přecitlivělých míst. Ani neví, zda křičí jen jeho jméno nebo nějaké nesmysly.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 22, 2010 1:02 pm

Molly: nějak se rozjel a tak ho to dostalo, že ani není schopen zjišťovat, co Molly. a když neprotestuje, spíš se nechala strhnout, naprosto pustí hlavu a myšlení a jedná instinktivně - spíš pudově ;) . když podle hlučných Mollyiných ohlasů pozná, že je těsně u vrcholu, taky se udělá, vlny slopečného orgasmu mu skoro podrazí nohy. se zakloněnou hlavou a rukama pevně svírajícíma její boky jí naplní výstřiky spermatu a když popadne trochu dech, přitáhne si ji k sobě , obejme ji kolem zad a tiskne si ji na hruď. najádo, jsi svkělá! zabručí obdivně a spokojeně.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon úno 22, 2010 1:10 pm

Sam: +Tiskne se k němu vysílená, naplněnáa uchvácená společným orgasmem. Hladí jeho záda, vdechuje jeho vůni. Cítí, jak jí sperma stéká po stehnech, ten pocit se jí líbí. +Same, nejenže jsi mi snědl všechnu čokoládu a nepodíval ses na kostým, ale rozbil jsi tady celou zásobu léků na týden...a ještě ke všemu jsi mě zase dvakrát udělal! +Směje se hlavu přitisknutou na jeho hruď.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 22, 2010 1:21 pm

Molly: hladí ji a líbá do vlasů a trochu roztržitě pronese: to je dobře... udělal... odstoupí od ní a i "vystoupí" z ní (no to je strašnej obrat :shock: :D ), kouká, že se potřebuje dát do pořádku a Molly taky. rozhlíží se po té spoušti. najde nějaké papírové kapesníky, podá je i Molly a pracuje na tom. taky jí pomáhá. něžně. teda to je bordel... pronese tiše a trochu provinile. promiň. mávne rukou a něco zamumlá. lahviřky se zase zcelují a vrací se do nich obsah. budeš to muset zkontrolovat, nevím, jak moc se mi to povedlo. ať se někdo neotráví... začne sbírat věci po zemi a najde její kalhotky. s naprosto okouzlujícím úsměvem jí je podá a políbí ji na stehno, jak ještě sedí na stole. něco vám upadlo, slečno...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon úno 22, 2010 2:50 pm

Sam:+ Láskyplně na něj hledí, jak se snaží uklízet. Přičichne k jedné z nově zacelených lahviček.+ Samíku, nech to. S tímhle bych mohla leda hubit plevel. A nemáš se za co omlouvat...+vezme jeho dlaň a políbí ji.+ Kde jsi přišel k té děsné jizvě? +hladí jeho ruku a nechá kalhotky znovu spadnout za zem. Natáhne se pod stůl a vyndá lahev vína, kterou původně slibovala.+ Otevřeš to nebo spěcháš do kanclu?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 22, 2010 4:14 pm

Molly: tak plevel... no, taky dobrý...odloží lahvičku, kterou očuchal a ochutnal - frajeřina, protože si byl jistý, že ať to bylo cokoli, tak to kouzlem neutralizoval. no jo, vy s těma lektvarama... otevírá láhev, přivoní a zazubí se. tohle vypadá mnohem líp. no. zase tak nespěchám. ale co ty? alkohol na pracovišti?
mrkne na ruku. a uchechtne se nooo, to mám od Tir. jednou jsem si z ní dělal srandu a tak se vytočila, že po mě švihla šroubovák... to jí bylo tak..dvanáct. my se často rvali jak koně. ale byla to docela zábava. rozepne si kalhoty a natočí se zadkem, svlečeným. a tady do mě vrazila vidličku, hele. ukazuje tři bledé tečky-jizvy. taková rodinná oslava s pohoštěním to byla... no, u nás je veselo. ale už to není, co dřív. nějak stárneme. myslím, že tvůj kolega neví, jaké štěstí ho potkalo v podobě naší drsné krásky... škodolibě se směje.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon úno 22, 2010 4:25 pm

Sam: +Pohladí ho po vidličkojizvě.+ Ani nechci vědět, jaké jizvy máš od těch ostatních, co s tebou žijou. To abych se bála, až půjdeš domů, jestli tě ještě někdy uvidím.+ Líbne ho do vlasů.+ Tir má s Fabienem určité štěstí, neboť se mohou zavraždit navzájem a možná se tomu ještě budou smát. Mrkni! +Zvedne si dlouhé vlasy a ukáže zezadu na krku slušně zacelenou dlouhou jizvu.+ Porvali jsme se v laboratoři o kahan - druhý byl rozbitý....+Vyčaruje skleničky.+ Alkohol na pracovišti se povoluje, neboť nejsem ve službě. ...Samíku, já mám z toho vašeho seznamovacího oběda strach. Budou se mi smát? Nebo si budou plést mé jméno se jménem tvé bývalé? ...+Podá mu skleničku a sama se napije. Dá si záležet na tom, aby se ho pořád alespoň malinko dotýkala.+ C omám o tobě všechno vědět, než se vydám do spárů tvých žen?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 22, 2010 5:00 pm

Molly: ale to ne. nedramatizuj to. holky jsou fajn. né že by neměly taky svoje... ale takhle jsme se masili jenom s Tir. taky jsem jí párkrát málem přizabil... ale to už je dávno, takový ty telecí léta... v zásadě to jsou samá zlatíčka... a Et tě má ráda. a myslím, že i Tirage. ostatní - ty tam teď stejně moc nejsou. raděj neupozorňuje na šrámy z povolání. podívá se na její jizvu a začne ji líbat po celé délce. a ty se bojíš o mě, jo? říká jí mezi polibky. raděj mě přesvědč, že to byla nešťastná náhoda, nebo ho zabiju.
pritáhne se k ní na stůl, sedí vedle sebe a upíjejí. Eternity taky dělala nějakou chvíli v nemocnici... u malejch. a umí dobře mizet jizvy a tak. ona říká, že dokáže tělo přemluvit, aby se uzdravoilo. skoro bych jí to věřil...
proč by se ti smály? smát se asi budou, ale proč tobě? neboj, najádo... to bude fajn. většinou to bývá i jedlý, co uvařej. víno máme taky dobrý... pohladí ji po koleni a myslí si ještě "a postel širokou..." :D
co bys měla vědět... hmm. no. neví jak do toho. třeba že mám bratra - teda něco jako bratra. je to trochu komplikovaný, víš?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon úno 22, 2010 8:14 pm

Sam: +Tetelí se blahem, když jí líbá po krku.+ Nech ho žít, to byla jen nehoda...asi jako ...šroubovák a vidlička v tvém případě. +Hladí jeho ruce.+ Bojím se o tebe. To už je takový úděl zamilovaných žen, že se o své muže bojí...+Se zájmem mu kouká do očí.+ Et umí přesvědčit tělo? Tak to si budou s Fabienem rozumět. Ten taky umí různé kousky....Ty máš bratra - skoro bratra? Jak je to komplikovaný? +Položí mu hlavu na rameno a je připraveno poslouchat poutavou historku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon úno 22, 2010 8:54 pm

Molly: jestli si bude Et a Fabien nějak moc rozumět, Tirage je sežere. a to má Tirage Eternity skoro nejraděj na světě. no, když jí dělala skoro maminku... zase by se asi trápila, kdyby se Et nelíbil. a hlavně - ta malá se rychle učí. a je dost šikovná, na to, že ji ztratili cikáni... ať si to sním užije ona. hladí ji něžně po krčku.
nejdřív to nebyl bratr, oba jsme byli já... to zní ale blbě... pak nás magicky rozdělili ve dva. a už dlouho jsme každý zvlášť. dokonce jsme se asi deset, dvanáct let neviděli. až poslední dobou zase jo. je to... divný. je jako já a taky není. asi jako mít dvojče - tak nějak by to mohlo... teda tak si představuju, že by to bylo - mít dvojče... se do toho trochu vymotává. (a toto vysvětlení na dva Samy je vykradeno z knihy Anansiho chlapci N. Gaimana .)
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga