Molly: ale to ne. nedramatizuj to. holky jsou fajn. né že by neměly taky svoje... ale takhle jsme se masili jenom s Tir. taky jsem jí párkrát málem přizabil... ale to už je dávno, takový ty telecí léta... v zásadě to jsou samá zlatíčka... a Et tě má ráda. a myslím, že i Tirage. ostatní - ty tam teď stejně moc nejsou.
raděj neupozorňuje na šrámy z povolání. podívá se na její jizvu a začne ji líbat po celé délce. a ty se bojíš o mě, jo?
říká jí mezi polibky. raděj mě přesvědč, že to byla nešťastná náhoda, nebo ho zabiju.
pritáhne se k ní na stůl, sedí vedle sebe a upíjejí. Eternity taky dělala nějakou chvíli v nemocnici... u malejch. a umí dobře mizet jizvy a tak. ona říká, že dokáže tělo přemluvit, aby se uzdravoilo. skoro bych jí to věřil...
proč by se ti smály? smát se asi budou, ale proč tobě? neboj, najádo... to bude fajn. většinou to bývá i jedlý, co uvařej. víno máme taky dobrý...
pohladí ji po koleni a myslí si ještě "a postel širokou..." co bys měla vědět... hmm. no.
neví jak do toho. třeba že mám bratra - teda něco jako bratra. je to trochu komplikovaný, víš?