ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Margarit Black » pon úno 20, 2012 12:03 pm

*vyvrátí se oba někde na lůžko a sedí jak pecky*

*Meg koukne na Man a rozesměje se* No páni, my vypadáme *většina zapleskaných od bahna + Man od krve*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Castiel » pon úno 20, 2012 12:23 pm

*nakonec změnil "cestu" a přemístil se tam s nimi, aby je zkontroloval, zda jsou opravdu všichni v pořádku..dojde k Man* Jsou všichni v pořádku? *prohlíží si jo, protože vypadá, že je nejvíc na cucky* Jsi ty v pořádku? *zeptá se ještě trochu jinak..což ho zajímá nejvíc* Už vám nemůže nic udělat *malinko se usměje*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Styx » pon úno 20, 2012 1:13 pm

+aby netrhala partu, tak se s nimi přemístí k Mungovi, i když její zranění jsou spíše jen povrchová, což si může "opravit" sama, naco zdržovat personál, který má určitě spoustu práce s chystáním operačních sálů (a taky nestojí o Fabienovy ironické poznámky, že "už je tam zase") :D +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 20, 2012 2:47 pm

(Styx: mno právě, tobě by měli rezervovat lůžko:D)

Meg: jo, jako něco, co nás něco sežvýkalo a zase vyplivlo...*radši si sedne, pod sebe si stáhne nějakou papírovou utěrku, aby jim to tam nezasvinila úplně*

Cass: no, v relativním...zvládneme to..trocha lektvarů a léčivých kouzel...a hlavně pořádná sprcha..*štítivě si drbe bordel z rukou, který na ni nehezky schne a popraskává, když se zeptá konkrétně na ni, tak k němu zvedne oči* jo..fyzicky mi snad nic není...a nová noční můra do sbírky...*pokrčí rameny a opadnou z ní další kousky krve*fakt nemám ráda, když na mě padají vykuchané mrtvoly monster..*oklepe se a zezelená, když si vzpomene na to pohřbení pod Bestií* ne? *vydechne si* to je dobře..moc dobře...díky, že ses tam objevil...jinak bychom tam trčeli s ním ještě ted...přinejlepším....*usměje se na něj *
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » pon úno 20, 2012 6:19 pm

(A protože Fab zrovna přijímá nového zaměstnance, všechna práce zase zbyde na ubožačce! :lol: :lol: )

+Přilákána hlukem přijde z laborky a nestačí koukat. Všude krve, těžko říct, čí.. ;) +

Styx: +První si všimne "stálé zákaznice" :mrgreen: + Ahoj, už zase, co se děje?

Man: +Přejede ji rychlým pohledem.+ Jo....to vypadá zase na nějakou...akcičku?

Meg: +Skloní se nejprve k ní, protože vypadá nejhůř.+ Nějaké podrobnosti k tomu všemu? :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 20, 2012 6:58 pm

mollyz: jo..akcička...víc takových akciček a odejdu do bystrozorského důchodku (cha, první důchodkyně na losu:D)..nejdřív je...Siriuse se žebry a Meg s vykloubeným ramenem..*kývne k těm dvěma* já mám anděla strážného...*cuknou jí koutky*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » pon úno 20, 2012 7:47 pm

Man: Právě proto, že máš anděla, se o tebe bojím nejvíc...+ cukají jí koutky též, ale věnuje pozornost nejprve Meg.+

¨Sirius: Jste v pořadí, vydržte! +hezky se na něho usměje.+

Man: Doufám, že ministerstvo platí zaměstnancům tučné důchodové zabezpečení.. :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 20, 2012 7:56 pm

mollyz:obzvlášť, když ho potřebuju, co..no...oficiální akce máme jištěné..ale co děláme v soukromém čase...*pokrčí rameny*deformace z povolání, musím si najít nějakého koníčka...*mrmle si pro sebe* něco bez ostrých předmětů...
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » pon úno 20, 2012 8:00 pm

Man: A co vám to vlastně způsobilo tahle zranění. Jen tak čistě, abych věděla, jakou protilátku dát, zda podat protijed, zda to mělo jedovaté zuby nebo to byla jenom sečná zbraň...+ popobízí jí jako děcko+...no, pochlubte se, co vás tak zřídilo, ať se mi líp léčí... :P
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 20, 2012 8:15 pm

molly:*koukne na Blackovce*Je to jen porazilo...no, jen..to je slabé slovo..znáš legendy o labyrintech a příšerách, co v nich chodí? tak tohle přesně...zbytek zranění je od..mečů a tak, zrezlých, co v té potvoře zůstaly...nebo od kamenů a zdí bludiště...ale, celý to tam bylo divné, žádné léčivé kouzlo nepomáhalo...ale to spíš bylo prostředím..*zamračí se, doufá, že tady už to fungovat bude* nic jiného, co by ti mohlo pomoct už mě nenapadá...*přemýšlí* ta potvora-bylo to něco mezi..kancem, býkem..ale mnohem větší..s kly jako slon..*oklepe se*doufám, že jedovatá ta bestie nebyla, docela jsem si lokla..její krve..musela jsem*dodá rychle, aby to nevypadalo, že přebírá jisté krvesajské návyky* musela jsem ji zabít a napít se, abychom našli cestu ven...jen mě při tom zabíjení zalehla, proto vypadám, tak jak vypadám...málem jsem se pod ní udusila, ale Beccy mě vytáhla ven...takže pokud byla jedovatá, jediný, kdo to mohl odnést jsem asi já...ale byl tam strašný šrumec...*pokrčí rameny, že si nemohou být jistí úplně nikdo z nich* jen Styx ji nepotkala..živou.*vzpomene si na chudáka Amona a doufá, že Marcus ho dá do cajku, pořád je asi trochu v šoku z toho zavalení vnitřnostma, tak mele trochu nesouvisle*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga