od Manori » pon úno 20, 2012 8:15 pm
molly:*koukne na Blackovce*Je to jen porazilo...no, jen..to je slabé slovo..znáš legendy o labyrintech a příšerách, co v nich chodí? tak tohle přesně...zbytek zranění je od..mečů a tak, zrezlých, co v té potvoře zůstaly...nebo od kamenů a zdí bludiště...ale, celý to tam bylo divné, žádné léčivé kouzlo nepomáhalo...ale to spíš bylo prostředím..*zamračí se, doufá, že tady už to fungovat bude* nic jiného, co by ti mohlo pomoct už mě nenapadá...*přemýšlí* ta potvora-bylo to něco mezi..kancem, býkem..ale mnohem větší..s kly jako slon..*oklepe se*doufám, že jedovatá ta bestie nebyla, docela jsem si lokla..její krve..musela jsem*dodá rychle, aby to nevypadalo, že přebírá jisté krvesajské návyky* musela jsem ji zabít a napít se, abychom našli cestu ven...jen mě při tom zabíjení zalehla, proto vypadám, tak jak vypadám...málem jsem se pod ní udusila, ale Beccy mě vytáhla ven...takže pokud byla jedovatá, jediný, kdo to mohl odnést jsem asi já...ale byl tam strašný šrumec...*pokrčí rameny, že si nemohou být jistí úplně nikdo z nich* jen Styx ji nepotkala..živou.*vzpomene si na chudáka Amona a doufá, že Marcus ho dá do cajku, pořád je asi trochu v šoku z toho zavalení vnitřnostma, tak mele trochu nesouvisle*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-