Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Margarit Black » stř led 11, 2012 7:17 pm

Bea: a co bych měla vytahovat? Starou špínu se mi vytahovat nechce..shrnuto jednou větou - Lady měla všecny ráda, pokud neměl nikdo jiný názor, než ona..mě ona stála dost sil na to, abych se k tomu vracela..nevím, co víc k tomu říct..
Beuš, ale pamatuješ si, že tahle situace, je jako de javu? tohle už jsi jednou, kdysi dávno, po mně chtěla;)

(a omlouvám se, ale teď jdu počítat příklady z fyziky, na zítřejší zápich a budu tu až zítra kolem 6, 7 večer...tak to tu zas neotoaleťákujte;))
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř led 11, 2012 7:23 pm

Meg: Né, já nechcu abys nic vytahovala! Chraň Amon! Ani žádný zdůvodnění a nix nix nix, jenom sem prostě čekala, jestli Ti to nedá si k tomu taky něco říct, protožes byla nejvíc ve středu dění Ladynýho života. Nix víc. Rozhodně ju tu nehodlám nějak propírat detailama!
Fakt? To už netuším, ještěže mám sklerozu!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř led 11, 2012 8:29 pm

ad Man: Šedá myš z voza hlási: ADMINOV NEMENIŤ! SPOKOJNOSŤ 100% ;)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř led 11, 2012 8:29 pm

Nechtěla jsem se do této diskuse vůbec plést, protože se mě moc netýkala, ale na Beuščinu výzvu se tedy taky jako součást LoSu zapojím se svým názorem. I když tím získávám divný pocit, že jsem se stala dalším pokusným objektem, kterého někdo pozoruje, jak bude reagovat na napjatou situaci a postupně zvyšuje dávky šoku.
Takže, bez emocí: Protože jsem už na začátku tušila problémy, navrhla jsem, aby se to vyřešilo soukromě v PM. A máme to tady, diskuse se zvrhla do obřích rozměrů.
Ad Kočky: místo urážení stačilo napsat Man PM a vyříkat si to. Tahle tragikomedie tady vůbec nemusela být.
Mystick: řeknu jen tolik, že spousta z nás si s ní a jejími postavami tady psala, viz vpád ke Snapeovi, Mýtinka, akce na záchranu styx z rukou assassina, chytání lva v jeskyni s Remusem, sklípek s Memory, výherní večeře s Tonym, kafe s Mercedes, posezení v baru se Styx, a spousta dalších. Takže nesouhlasím s tím, že jsme ji ignorovaly a ubližovaly jí.
Lady S: netuším, wocogo, tak se k tomu nebudu vyjadřovat. Pouze řeknu, že se mi nelíbí, že se tady vytahují prachem zapadlé věci, na které podle mého názoru nikdo se zainteresovaných nevzpomíná rád. Znám moc dobře zdejší holky a věřím jim, že by nikoho nepodrazily (ty, co znám osobně). A jak jsem psala už Man, za některé bych dala i ruku do ohně (Man, Bea, apod.)
Stres: chápu, že většina z nás má v tomto období své problémy (zkoušky, práce, já třeba tu operaci), ale nesouhlasím s Jarlou, že lidi jsou proto podráždění a útočí na leckoho. Nemám pocit, že by kdokoliv z vás tady na mně útočil, ani jsem nikdy neměla, a ani já na nikoho neútočím (i když mám nervy v vy-víte-kde z toho, co mě čeká).
Výměna admina: to si snad děláte srandu. Nikdy jsem ani na vteřinu nezapochybovala o Man jako o admince, dokonce ani o člověku, takže sorry, ale o tomhle se odmítám bavit.

Závěr: nenechám si nikým, ani ničím zkazit svůj pobyt na LoSu, kde jsem moc ráda. Mám svůj vlastní názor na dění a na lidi tady. Už se tady snad řeklo všechno, co kdo k tomu měl a doufám, že tohle je už poslední příspěvek k té divadelní hře. Případné další už ani číst nebudu.
Ámen. ;)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř led 11, 2012 9:17 pm

Ještě jsem zapomněla takovou poslední drobnost... co říkáte uklidnit se a vychladnout, na všechno zapomenout, co se tady dělo a zase se bavit normálně a slušně? Chodíme sem všechny přece za zábavou.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř led 11, 2012 9:23 pm

Bea: mě to připomíná rafany, taky nevím, jestli je to to pravé ořechové:D

Mem: heh, šedá myš se bere na vědomí, dostane sýreček jako bonus:D

Styx: pro mě za mě. já už nemám co dodat. a bavit se hodlám jen o konstruktivních věcech, které k něčemu jsou...takže...když tak vlož klidně si pozvánku, když tak se datum opraví, no ne? ;) což mi připomíná, že bude třeba hledat rooobu...hmhm..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř led 11, 2012 10:06 pm

Já si jen dovolím podotknout, že my jsme byli sjednocené od začátku, jen jsme se rozumně shodli na tom, že tahle debata a jakékoliv další reakce na totéž, jsou naprosto a úplně bezpředmětné... Jedno rčení to docela vystihuje...moudřejší ustoupí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř led 11, 2012 10:12 pm

Man, ok, vložím. Ale zatím róbu ještě nehledej:) O víkendu se pustím do té pozvánky.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř led 11, 2012 10:14 pm

dobrá dobrá, stejně ted nemám kdy:p však je čas..do konce ledna času dost.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod golux » stř led 11, 2012 10:29 pm

No teda... člověk tu pár dní není a co se tu všechno nestane... :?
Man, hlavně to prosím nepokládej. Díky tobě to tu všechno funguje, dáváš do toho kopec práce a času. Já sem teď sice moc nepíšu, mám jiné starosti, ale každý den sem aspoň nakouknu, abych věděla, co se děje. Ale tahle debata mě dostala. Nebudu se k tomu vyjadřovat, souhlasím s tím, aby hlavy vychladly; kdo sem nechce chodit a necítí se tu dobře, nechť sem nechodí. Já jsem ráda, že vás mám, i když vás teď trochu zanedbávám. Ale pořád o vás vím a nechci odcházet :Love
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice