Nechtěla jsem se do této diskuse vůbec plést, protože se mě moc netýkala, ale na Beuščinu výzvu se tedy taky jako součást LoSu zapojím se svým názorem. I když tím získávám divný pocit, že jsem se stala dalším pokusným objektem, kterého někdo pozoruje, jak bude reagovat na napjatou situaci a postupně zvyšuje dávky šoku.
Takže, bez emocí: Protože jsem už na začátku tušila problémy, navrhla jsem, aby se to vyřešilo soukromě v PM. A máme to tady, diskuse se zvrhla do obřích rozměrů.
Ad Kočky: místo urážení stačilo napsat Man PM a vyříkat si to. Tahle tragikomedie tady vůbec nemusela být.
Mystick: řeknu jen tolik, že spousta z nás si s ní a jejími postavami tady psala, viz vpád ke Snapeovi, Mýtinka, akce na záchranu styx z rukou assassina, chytání lva v jeskyni s Remusem, sklípek s Memory, výherní večeře s Tonym, kafe s Mercedes, posezení v baru se Styx, a spousta dalších. Takže nesouhlasím s tím, že jsme ji ignorovaly a ubližovaly jí.
Lady S: netuším, wocogo, tak se k tomu nebudu vyjadřovat. Pouze řeknu, že se mi nelíbí, že se tady vytahují prachem zapadlé věci, na které podle mého názoru nikdo se zainteresovaných nevzpomíná rád. Znám moc dobře zdejší holky a věřím jim, že by nikoho nepodrazily (ty, co znám osobně). A jak jsem psala už Man, za některé bych dala i ruku do ohně (Man, Bea, apod.)
Stres: chápu, že většina z nás má v tomto období své problémy (zkoušky, práce, já třeba tu operaci), ale nesouhlasím s Jarlou, že lidi jsou proto podráždění a útočí na leckoho. Nemám pocit, že by kdokoliv z vás tady na mně útočil, ani jsem nikdy neměla, a ani já na nikoho neútočím (i když mám nervy v vy-víte-kde z toho, co mě čeká).
Výměna admina: to si snad děláte srandu. Nikdy jsem ani na vteřinu nezapochybovala o Man jako o admince, dokonce ani o člověku, takže sorry, ale o tomhle se odmítám bavit.
Závěr: nenechám si nikým, ani ničím zkazit svůj pobyt na LoSu, kde jsem moc ráda. Mám svůj vlastní názor na dění a na lidi tady. Už se tady snad řeklo všechno, co kdo k tomu měl a doufám, že tohle je už poslední příspěvek k té divadelní hře. Případné další už ani číst nebudu.
Ámen.