Jakou máte představu o LoS světě a jeho fungování?

Admin oznamuje - dotazy - ankety

Jakým světem je/by měl být pro vás LoS?

HP svět jen a pouze
0
Žádná hlasování
HP svět především, ale toleruji i "přivandrovalce"
7
29%
HP svět a ostatní "reality" na stejné úrovni
15
63%
Jiný alternativní svět by měl být hlavní, HP je pasé(jaký?)
0
Žádná hlasování
Originální svět (představu upřesním v odpovědi tématu)
2
8%

Celkem hlasů : 24

Re: Jakou máte představu o LoS světě a jeho fungování?

Příspěvekod Manori » pon úno 15, 2010 11:07 pm

(lach, no jo...automatické myšlení..to si dám jako hodnost já, vzhledem k mým pokrokům na bakuli:)))
tak, nemusí to být celý životopis...opravdu jen pár základních údajů...a zbytek třeba k sobě do sídla nebo tak..u těch, co mají vlastní povídky, případně vyplnily dotazník do Pentu, není nic jednoduššího, než přiložit odkaz.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eternity » pon úno 15, 2010 11:14 pm

:lol: jasně, je to dost jednoduchý - jen to dotáhnout ze stádia polovičatosti, poznámek... a vymyslela jsem precedenty na různý nesmysly, co se mi tam dějí z literatury... to se časem poddá :)
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Manori » pon úno 15, 2010 11:40 pm

jj, to poddá...

-----------

jinak aby se vědělo: Meg je pro možnost 3 - tedy všechny světy na stejné úrovně...píšu to sem jen proto sama, že do konce týdne nebude mít pc.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 15, 2010 11:48 pm

Tak já souhlasím v plném znění s tím, co tu padlo:)

Svět HP je pro mě taky takovou nitkou, která se tím vším vine a drží to trochu po kupě. V ostatních postavách se taky docela ztrácím (samo pokud to nejsou takový, který sama znám z knížek - jako třeba obyvatelé Slastí, že:) ) Také bych ráda, kdyby každý aspoň v základech respektoval schopnosti "mých" postav tak, jako já respektuju ty ostatní. Tím trochu narážím na příchod Fabiena do Slastí... Sice vůbec neznám jeho postavu a charakter, ale nepřijde mi moc normální vletět do klubu (jakýhokoliv, nemyslím jen Slasti), začít hulákat a oslovit někoho, koho vůbec nezná, stylem "a vy jste co za maškaru?" nebo tak nějak to bylo. Podle mě to bylo nerespektování postavy... Bylo mi to docela nepříjemný, možná jsem blbá, ale je to tak... (podotýkám, že ani nevím, kdo ho píše). Ale to jen tak na okraj, přišlo mi to docela k věci...

Takže ano, souhlasím se vším, co bylo navrženo;)
Ještě dodatek: já chápu, že ne všichni četli Anitu Blake a tudíž nevědí jaké schopnosti ty postavy mají, ale myslím, že Man ve Slastech uvedla docela dost přesný popis jejich schopností a charakter vyplynul víc než dobře z toho jak je píše...Já píšu z knížek paní Hamilton jen Ashera a o něm mám pár vět v galerii na svém sídle. Myslím, že není tak těžké třeba jen malinko brát v potaz jejich schopnosti...:) Tak a už mlčím, doufám, že jsem nikoho nenaštvala, je to jen můj subjektivní pocit.
Naposledy upravil Rebecca Altamirano dne úte úno 16, 2010 12:02 am, celkově upraveno 1
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 15, 2010 11:57 pm

Beccy: to je radost pracovat, hezky příjde, odsouhlasí....:) je pravda, že jsem ve Slastech hodně váhala (když už se to tady nakouslo) protože kdybychom byli ve stavu, kdy opravdu v jednotlivých sídlech apod. plně respektujeme postavy, pak by milý pan Fabien už ze Slastí neodešel živ. Je to prostě jeden z těch případů, kvůli kterým by bylo vhodné zrovnoprávnit všechny. Nechci teď nijak některé deptat, každý se asi občas přepíše nebo nedomyslí...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte úno 16, 2010 12:05 am

Man, jj přesně to jsem měla na mysli:) V tu chvíli mi prostě přišla jako jediná správná možnost, ignorovat ho... Jinak by, jak řekla Man, milý Fabien už po svých neodešel:P
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte úno 16, 2010 12:08 am

Em..násilí...počítá se i když Amon někoho lehce přiškrtí? Víte..on je trochu cholerik... :roll: Ale následky to vážně nemá! (ne, avady po kamarádech nešleháme...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 16, 2010 12:10 am

Becco, zcela souhlasím. To, jak se Fabien choval ve Slastech, bylo opravdu o hubu. Slova typu "kdo mu přejel hráběmi po ksichtě" byla vrcholně nevhodná a velice jsem se divila, že nebyl za to odtamtaď ochrankou vyveden v zubech.
Postavu Ashera velice obdivuji, píšeš ho opravdu skvěle a jsem přesvědčena, že skrze svou moc si zaslouží obdiv, úctu a respekt. I když jsem veděla, že kdyby Asher chtěl, udělal by si z Fabiena kapání do Bloody Mary, bylo mi ho líto, teda spíš tebe.
A to podotýkám, že vím, kdo Fabiena píše a není to nic proti její osobě.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte úno 16, 2010 12:14 am

Já teda připustím, že tohle taky zrovna nemusím, ale nadruhou stranu je to fakt zajímavá zkušenost...nepříjemná, ale zajímavá - víte, jak vyjít s někým, koho byste nejrači narvaly do šroťáku hlavou napřed... ;o)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte úno 16, 2010 12:17 am

Bea: ale joo, Amon může, má to v charakteru....když jen "lehce":)))

Beccy, Styx: jj, ignorace byla asi nejlepší volba, trochu jsem čekala, jestli mám zakročit, ale jak to vyšumělo, tak jsem už to nerozmázavala...

no a nebo dám do základního pojednání něco o tom, že kdo si to zaslouží, tomu je dovoleno dát přes hubu...a budu zmrzačeným a mrtvým počítat čárky..od čeho máme tady nemocnici, že:)
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Změny na LoS