Tak já souhlasím v plném znění s tím, co tu padlo:)
Svět HP je pro mě taky takovou nitkou, která se tím vším vine a drží to trochu po kupě. V ostatních postavách se taky docela ztrácím (samo pokud to nejsou takový, který sama znám z knížek - jako třeba obyvatelé Slastí, že:) ) Také bych ráda, kdyby každý aspoň v základech respektoval schopnosti "mých" postav tak, jako já respektuju ty ostatní. Tím trochu narážím na příchod Fabiena do Slastí... Sice vůbec neznám jeho postavu a charakter, ale nepřijde mi moc normální vletět do klubu (jakýhokoliv, nemyslím jen Slasti), začít hulákat a oslovit někoho, koho vůbec nezná, stylem "a vy jste co za maškaru?" nebo tak nějak to bylo. Podle mě to bylo nerespektování postavy... Bylo mi to docela nepříjemný, možná jsem blbá, ale je to tak... (podotýkám, že ani nevím, kdo ho píše). Ale to jen tak na okraj, přišlo mi to docela k věci...
Takže ano, souhlasím se vším, co bylo navrženo;)
Ještě dodatek: já chápu, že ne všichni četli Anitu Blake a tudíž nevědí jaké schopnosti ty postavy mají, ale myslím, že Man ve Slastech uvedla docela dost přesný popis jejich schopností a charakter vyplynul víc než dobře z toho jak je píše...Já píšu z knížek paní Hamilton jen Ashera a o něm mám pár vět v galerii na svém sídle. Myslím, že není tak těžké třeba jen malinko brát v potaz jejich schopnosti...

Tak a už mlčím, doufám, že jsem nikoho nenaštvala, je to jen můj subjektivní pocit.