od Remus Lupin » úte srp 21, 2012 11:02 am
Není to Hilton, ale ono je to stejně jedno..v takové situaci...a čím mín toho kolem je, tím líp.*přitiskne si ji k sobě a lehce ji hladí po vlasech* no..to asi ne, i když netuším, jak to vlastně působí..nikdy jsem neměl kolem sebe vlkodlaka, se kterým bych měl dobrý vztah.*podívá se na ni dolů, chvíli váhá, ale pak odpoví po pravdě* Ano. Hodně.*nechce jí nic zatajovat* to je problém...ty možná zůstaneš takhle, ale já to mám jisté...*přikývne smutně, chvíli přemýšlí*vím, že je to hrozné, ale...možná je to zlé i pro něco dobré...myslím, že potřebuješ skutečně přijmout to, čím jsem...i když to není pěkné a bolí to jako čert..obě strany, jen každou jinak*podívá se na ni*nikdy bych tě do toho nenutil, aby ses dívala...na druhou stranu...*povzdechne si* by to mohlo i prospět, našemu vztahu, i když to bude velká zkouška...ale přece miluješ výzvy, ne?*pokusí se to trochu odlehčit* ale pokud nechceš, můžeme cely upravit tak, abys mě pak už neviděla ani neslyšela...po zbytek noci to bude tak, jako bys tam byla sama.*navrhne ji ústupovou možnost*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-