Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Kristián » čtv srp 30, 2012 4:40 pm

vezmete ma do party? + sleuje ju a ohlazuje jej zľahka zadoček + rád .. to urobíte len takhle krok stranou .. a späť .. a alebo jednoduchšie žiadné kroky + skloní sa a oňufne jej akoby náhodou krčok +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » čtv srp 30, 2012 5:55 pm

Když mi k tomu dáte dobrej důvod...+zamručí, jak je jí to příjemný a tak trochu se o něho otírá, jak se pokouší pohybovat v rytmu+ žádný kroky? ale to nejdeee! +culí, podívá se nahoru a jak ho zkoumavě sleduje, tak ho pohladí na zátylku+ Ste moc vysokej.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv srp 30, 2012 7:47 pm

peniaze nie sú dobrý dôvod? + usmeje sa a jednou rukou ju ohlazuje pekne chrbát + vy chcete kroky? to by sa vám mohla zatočiť hlava, ale ja to pokojne risknem + žmurkne na ňu, že ji chytí + to vadí? + skloní sa trochu aby jej bol bližšie a dá jej takú nenápadnú letmú pusinku do vláskov +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob zář 01, 2012 5:23 pm

Máte? +změří si ho+ Dobrej důvod sice sou, ale abych s někým spolupracovala to nestačí. Co váš charakter?
Mhm..á ale pomalý! +směje se jak se tam motá+ Mně nevadí už nic...+uvelebí se u něho a zase se pohupujou, že tam na něm pomalu leží+ Bolijou mě nohy.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob zář 01, 2012 6:17 pm

no niečo málo určite mám. Charakter? chcete povedať, že byste neprijala peniaze na pomoc deťom, ak by to nebolo od človeka s .. vhodným charakterom? Poznáte to príslovie, darovanému koňovi ... + pokýva hlavou a pekne si ju u seba tulí+ to je dobre ... nohy? jakto? veď ani skoro netancujeme + smeje sa +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned zář 02, 2012 2:59 am

Málo je máálo! +pokýve moudře bradou+ No..peníze jo, ale spolupráce je něco jinýho. Peníze můžou být špinavý, ale musíte vědět, kdo vám je dává a co za to bude chtít. A to se špatným charakterem..aleko nedojdete..+teď zase důrazně vrtí hlavou+ Já si koně koupila...a nechala sem mu zuby spravit...má je jako nový!
Ne? a co tu proboha děláme? +kulí oči+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned zář 02, 2012 11:37 am

ako pre koho + smeje sa + no .. ja za to budem niečo určite chcieť + pokýva hlavou + a to ďalšiu schôdzku + pozrie sa jej priamo do očiek + nech si môžeme ... navzájom spoznávať charaktery. Čo? len sa tu tak .. pohupujem + smeje sa potichu, skloní sa a oňufne jej krčok +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned zář 02, 2012 5:19 pm

Za málo peněz sou malý dobrý skutky. Je to smutný, ale je to tak! A lidi potřebujou velký dobrý skutky. A když za velký dobrý skutky platíte většíma špatnýma skutkama...tak je to jako mínus a mínus a je z toho plus. +vysvětluje mu trpělivě+ Dlaší schůzku? Ale tu máme přece domluvenou, musíte mi navrhnout ložnice a pracovny! Můj charakter poznat ani nechcete...+zavrtí hned hlavou+ Pohupujem..+zopakuje a diví se tomu slovu ani neví proč+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned zář 02, 2012 7:25 pm

ale každý dobrý skutok je dobrý nie? + no niekde u mínusov sa začne strácať + možná mám tých peňazí trochu viac než málo, pomohlo by to? + usmeje sa a hladí ji pěkně dlaní přes záda+ no to ano, ale to je .. pracovná schôdzka, ja som mal namysli niečo .. soukromnějšího? Treba že by som vás niekam pozval. + narovná sa zase + nechcem? ale to ste na omyle! + uculí sa na ňu + pohupovanie vás nebaví?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned zář 02, 2012 10:00 pm

Dobrý jo, aleee...ně každej dobrej skutek je definitivní, na to musijou být ty velký dobrý skutky. To by pomohlo! +nadšeně+ Co tak třebaaa...na dětský hřiště? Bylo by? Pár prolízaček, skluzavka, pískoviště..lavičky.....+přemýšlí+ a altánek! V lesíku!
Mhm..no tak...možná...když byste chtěl..+cudně po něm pokukuje+A co když mám hroznýý charakter, hm? To semnou nebudete chcet ani pracovat, ani schůzkovat...
Není to špatný..ale ty nohy mě bolijou furt. +postěžuje si+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre