(No já si je brala hlavně proto, abyste si nemysleli, že su necudná na kolotoče v mini - ono plavky sou narozdíl od spodního prádla široce tolerovaný alee když už takhle, tak by bodlo bahenní jezírko! )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
(wow ten tobogán, mazec...a bahínko bude sranda, to bych zapojila:D uspořádáme soutěž o bahenního žabáka a žabičku...donesu maskota ze Slastí jako rozhodčí:D:D)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(já jsem si je vzala proto, bo tam je na obrázku rafting a skok do vody:D tak jsem počítala, že si jumpnem..proto jsem o tom i mluvila:D ale ty vaše nápady jsou mega:D akorát bude prdel, když do toho bahna posadím malou to z toho budou všichni velmi nadšení:D)
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
(kdysi jsem dívčí zápas v blátě dělala s holkami na mých stránkách a pěkně jsme se u toho vyřádily. Takže na oslavu to určitě zařadím taky, ať se přítomní pánové pokochají )
Takže - tady je další adrenalinový zážitek.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)