Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 11:28 am

To nevadí, ten zbytek se naučíš ve škole. +vejde tam s úsměvem, položí ji na zem a sedne si za stůl+ Hmmm +udělá+ to vypadá dobře, že. +usměje se na Syr+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob zář 08, 2012 11:32 am

Tak co, jaký to bylo? +zeptá se Nics když se jí nasomruje na klín a pustí se do baštění+ jo? to je fajn. Zlato, vem si to nahoru jo? +dá jeden talířek Nicci a pošle ji nahoru. Pak se nadechne a uplně klidně mu řekne+ Viktore, nemůžu uvěřit, žes to udělal. +dívá se na něj a je jí z toho ouzko+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 11:33 am

+ukrojí si kousek palačinky a sní ji+ Co jsem udělal, zlato? +zeptá se jí+ Vždyť jsem jí jenom ukázal kus naší historie. No kousek, ono se toho za takovou chilku víc stihnout nedá. +pokývá hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob zář 08, 2012 11:37 am

Vyhodils Wenai, svou sestru, které jsi slíbil, že jí budeš vždy oporou, pamatuješ se na ni ještě? +vůbec na něj nekřičí, naopak je až moc klidná, taková smířená+ No, vsadím se že aspon Phillipa z toho bude mít radost. +Otočí se k oknu do zahrady a opře si hlavu do dlaní ve smutném gestu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 11:41 am

Ano. To jsem jí slíbil. Dal jsem jí vybrat, že se buď bude chovat rozumně a zodpovědně, nebo odejde. Byla to její volba. +řekne klidně a vyrovnaně+ Mám zodpovědnost za tři děti. A ona se už o sebe dokáže postarat sama, když si to vybrala.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob zář 08, 2012 11:48 am

Je to tvé rozhodnutí +řekne nakonec+ ale... nesouhlasím s ním. Mě tu bude Wenai chybět. A tobě taky, i když si to ted´ možná nepřipouštíš. Zodpovědnost máš, ale i za ni, jako svou sestru a když jí dáš na krk takový ultimátum, nediv se že odešla. Vzal si jí poslední jistotu, která jí v životě zbývala, ke které se mohla vždy vrátit jako k opěrnému bodu. Už nemá ani ten. Vůbec bych se nedivila, kdyby skončila na ulici s jehlou v ruce a žebrala o jídlo jen proto, že se stydí za to že není podle škatulek, který někdo stanovil.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 11:51 am

+kouká na ni trošku vyjeveně, ale pak se vzpamatuje+ Prosím tě, nejspíš šla do hotelu, nebo za někým s kým spává. Navíc už je jí pětadvacet, ne osm. Musí se umět o sebe postarat. Nechal jsem jí otevřený účet v bance.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob zář 08, 2012 11:54 am

Viktore vzpamatuj se! +vřískne na něj už+ vsadím se, že to pochopila tak, žes ji uplně odepsal a na nějakej účet v bance ji nenapadne ani myslet. Na +vrazí mu do ruky mobil+ zavolej do hotelu. Hned. A dám ti všechno co mám, když tam bude zapsaná.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 11:59 am

+cukne sebou a málem spadne na židli, když na něj tak vyjede+ No jo, no jo. Zavolám tam. +vezme si od ní mobil a chvilku ho zkoumá, protože na něj není zvyklej ale pak přece jenom se mu nějak podaří vytočit číslo+ ... Dobrý den. Viktor Lafayette. Ne, Ano. Můžete mě přepojit k Wenai. ... Aha. +poněkud zbledne v obličeji+ Nashle. +položí mobil na stůl a poněkud zoufale hledí před sebe, ale přejede si obličej dlaní a zas je normální, víceméně+ Tak s kým teď spí? Bude u něj... nebo u ní. K čertu s tím, prostě bude tam.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob zář 08, 2012 12:23 pm

+nedočkavě čeká jak dopadne telefon do hotelu a když tak jak předpokládá vůbec z toho nemá radost+ nemám tušení s kým Wenai teď spí, pokud sis všiml poslední dobou spolu moc holky neprobíráme +přecházi po jídelně+ neměl jsi to dělat! Po tom všem co se stalo ve w... +okamžitě se zabrzdi+ neměl jsi to dělat +vezme si zpět mobil a zkouší ji volat na číslo které je hluché+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz