Postrach píše:*A Postrach má naštelovaný sluch, tak vyběhne po můstku rychle z ponorky, Bein stav nekomentuje, nečekal ani, že by přijela napucovaná z vězení* Beuš...*usměje se měkce*Copak se děje?*rozhlédne se po přítomných, pohled mu padne na dítě, tak pozvedne obočí a pohledem se vrátí k Bei*
Kristián: +ne moc upřímně se pousměje, protože jí do úsměvu prostě není+ Ahoj..to...je Zuzka. +pokrčí ramenama - že to nemá jak moc vysvětlit a vděčně koukne na postracha+
Postrach: Díky, že pro mě tohle děláte. +rozmrkává aby se tam nerozbrečela, jak je taková zlomená, ale trochu se sebere, aby to pořešili+ Mám...problém...+a počítám, že to teda poslouchá i Kristian, aby byl v obraze+ Potkala sem někoho ve vězení, kdo..pro mě něco udělal a chtěl za to laskavost. Nevěděla sem dopředu jakou..a tohle je ona. +kývne k malé a ta kouká tam po jiných lidech, takže je ani neposlouchá, bea ztlumí hlas+ Je to dcera jednoho mafiána, kterej svým nepřátelům nelibě zvedl mandle a i když je leta po smrti, šli po jeho manželce a dceři, protože prý mají něco, co chcou. Problém je, že nikdo nevěděl co to je. Až vyšlo najevo, že to měla být paměťovka s nikdo-neví-čím stejně ju manželka neměla a tak nějak se..+naznačí, že zabila+ A zbyla jenom ona... Přičemž je pravděpodobný, že po ní dál půjdou, takže bych ji měla...+pokrčí ramenama, že ani neví co a tázavě koukne na Postracha+ Můžu ji vzít s sebou? Jinak musím zůstat tady.