Pokoj v prvnímm patře vlevo

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj v prvnímm patře vlevo

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 6:07 pm

+vrátí s ezpátky, docela naštvanej si sedne do křesla a tváří se+ Lítá po New Yorku s nějakou holkou. +oznámí Syr+ Mluvit se mnou evidentně nechce, asi je jí líp kde je. +vypadá nakrknutě+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 6:22 pm

S: +zvedne oči od časopisu+ očividně +když vidí jak je naštvaný+ určitě jsi na ní byl moc milý že? +neodpusti si rýpnutí+

V: Ts! Náhodou byl. +zamyslí se a ušklíbne se+ Náhodou jsem dělal co jsem mohl, řekl jsem jí, že si s ní chci promluvit o samotě. +chviličku mlčí+ Ukázala na mě sprosté gesto. +řekne obviňujícím tónem, jako by na něj Wenai nejmíň ukázala holej zadek+ Ať si tam zůstane.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 6:30 pm

S: +zvedne zase ty oči a divá se na něj jako by mu moc nevěřila+ v tom to je. Jsi uražený že ti nepadla k nohám a neprosila ať ji vezmeš domů +zapálí si cigaretu+ co s tím budeš dělat? +zeptá se věcně+

V: A to s tím mám jako něco dělat? +podiví se+ Počkám až se dostane do takových problémů, že přileze a bude prosit!
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 6:35 pm

S: To mi říká chlap s titulem, vysokým iq, smyslem pro zodpovědnost a rodiny. +vyleze z postele a začne se oblíkat+ nehraj to na mě +vyčeše si vlasy a natáhne si košily+

V: Co? Já jí pak rád pomůžu, až se začne chovat jak má. +povzdechne si+ Já vím! Já vím! Ale prostě... já se s tím nemůžu smířit! Nemůžu! Zkoušel jsem to.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 6:41 pm

S: S čím přesně se nemůžeš smířit? +upře na něj pronikavý pohled než se začne shánět po peněžence a svoji hůlce+

V: +snaží se pohled svojí ženy vydržet, ale po chvíli musí uhnout+ Že je... že je.. na holky. +řekne pak potichu s náznakem vzdoru v hlase+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 6:50 pm

S. +šokováne na něj zůstane hledět+ takže když naše dcera nebo syn bude homosexuál tak je vyhodís z domů? Viktore, +přejde k němu a dokonce přestane z hledáním věci na cestu za Wenai+ Viktore jestli ji máš rád a Chceš aby byla šťastná musis ji respektovat tak jako ona tebe

V: Ale vždyť to je něco jiného, to se... +chce říct, že se to přece nemůže stát, ale radši to spolkne+ Já se vážně snažím, ale nejde mi to. Tak co mám dělat?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 7:02 pm

S: Nesmis to tak řešit lásko. Nezaměřuj se na to jako na chybu a půjde to samo, zvládnes to já ti věřím. Možná to bude chvíli trvat ale zvládnes to jako všelico doteď. +dá ruce do kapes+ půjdu za ní

V. +povzdechne si+ No dobře, já to zkusím. +kývne hlavou+ Tak běž, zlato. Hodně štěstí. +Popřeje jí+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned zář 09, 2012 11:08 am

+přemístí se tam se Syr+ Může za to ona! Neříkej, že ne! To na Wenai úplně sedí. +začne a už je docela naštvanej+ Takže ji necháme jejímu osudu, souhlas? +koukne tázavě na Syr+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned zář 09, 2012 11:11 am

Nemů...+se jí zastává hned protože teoreticky za to nemůže+ blbá náhoda! +odhodlaně mu koukne do očí+ nesouhlas! +už kvůli tomu rozkazovačnýmu tonu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned zář 09, 2012 11:14 am

+už toho má celkem i dost+ Tak když se v tom vězení tak líbilo, tak si ji klidně jdi hledat dál! Ale mě už do toho netahej. +oznámí jí a sedne si do křesla, skříží ruce i nohy a hledí ven z okna+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz