Fun Park

Zábavní park

Moderátoři: Zaměstnanec, Styx

Re: Fun Park

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 16, 2012 10:03 pm

Mem: +mávne rukou a zasměje se+ To my jsme si mysleli taky, a jak nám to šlo. +dá si panáka+ Jo, jo, je to basová. Má jenom čtyři struny, víc by se mi jich pletlo.

Sofia: +usměje se na ni a zvedne svoje pivo+ Tak já ti budu teda věřit. +chvilku se kouká na cigára, že by je nejradši snědla a pak si nenápadně jedno vezme+ Nebude? +koukne zklamaně+ To jsem chtěla zrovna vidět.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 16, 2012 10:58 pm

Wenai: "Nie, nie." krúti hlavou. "Ja som si istá, že v tomto prípade sa nemýlim." zasmeje sa. "Kedysi som sa učila hrať na gitare." prizná, keď sa opäť napije. "Ale na takej tej normálnej, so šiestimi strunami. Ale nakoniec ostala niekde v skrini, alebo na povale. Už by som asi nezahrala jediný akord."

Sof: "Máš pravdu, radšej si dám pauzu." povie vážne a objedná si miesto toho radšej ešte jeden panák.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Sofia » ned zář 16, 2012 11:04 pm

Wenai: +Vedľa cigariet je aj zapaľovač, keby bolo treba.+ Tak to sme dve. +usmeje sa a potom si Wenai opäť zmerá a v očiach jej šibalsky zaiskrí.+ Nechcela si sa aj zúčastniť?

Mem: Čo to piješ? Zelenú? +keď jej donesú panák.+ Keď som túto kombináciu do seba liala naposledy... hmmm.... mám pocit, že to odniesol náš spoločný balkón. Ešte stále je mi zle, keď si na to spomeniem. +uškŕňa sa.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 16, 2012 11:26 pm

Mem: +uličnicky se usměje+ No skvěle! Takže už máme kytaristku, už jenom bubenici. Kdy by se ti hodili zkoušky? +zkouší to na ni+

Sofia: Ha, ha ha. +to první cígo se ztratí v jejím kabátu a ona si vezme další a zapálí si ho+ O mě tam stejně nikdo nestojí a já si nejsem jistá, jestli stojím dneska o to, být celá od bláta.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 17, 2012 12:04 am

Wenai: Veselo sa zasmeje a krúti pri tom stále hlavou. "Bojím sa, že to moje pobrnkávanie by ani na punk nestačilo. Vážne Wenai, pre tvoju vlastnú bezpečnosť by som ti to nedoporučovala.... Aleee, možno by si mohla skúsiť naverbovať.... napríklad Postracha." navrhne prvého, čo jej padne do oka a pozrie na Wenai, čo ona na to. "Som si istá, že ako upír sa s nejakým tým hudobným nástrojom stretol."

Sof: "Na to si pamätám." zasmeje sa, jak si na to spomenie. "A neodniesol to len balkón, Sof." mrkne na ňu. "Ani si nespomínam, že som ťa kedy videla tak opitú."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Sofia » pon zář 17, 2012 12:12 am

Wenai: +To miznúce cígo jej neunikne, no nedá na sebe poznať, že by si niečo všimla.+ To nikdy nemôžeš vedieť. +usmeje sa.+ Čo keď za rohom stojí nejaký príťažlivý muž, ktorý čaká len to? +cuknú jej kútiky a potom sa uculí, dloubne do nej zľahka lakťom.+ No tak, ide hlavne o tú srandu.

Mem: Nie len balkón? Nehovor mi o tom! +krúti demonštratívne hlavou, akoby šlo o niečo skutočne nechutné... len ten jej výraz kazí šibalský úcul.+ Už ani neuvidíš! +vyhlási a na dôkaz si doprave poriadny hlt piva.+ Stala sa zo mňa slušná žena!
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 17, 2012 12:19 am

Memory: Postracha?! +řekne poněkud vykuleně a koukne na něj a pak k baru+ No... možná by mě ani nevysál, když bych to zkusila. +musí se ale zasmát+ Ale toho si fakt nedokážu v pankové kapele představit.

Sofia: Muž, jo? +musí se zasmát+ Tak to se načeká pěkně dlouho. +napije se svího piva, ale dělá jí to trošku problém, protože se pořád směje+ No jo, o srandu jde vždycky. Ta se dá použít za každých okolností.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon zář 17, 2012 12:31 am

Kristián píše:to si ani neobliekaj, je tu horúco + podotkne a môže na nej oči nechať + bola si skvelá, to si zaslúžiš aj pusy dve! + pekne si ju na seba pritiahne a bozk jej úplne dokonale rovnakou mierou opätuje +

Myslíš? No tak jo..+zahodí halenku a nechá si jen sukňu, co už se do ní narvala+ Dve? tak to si je vezmu se vším všudy! +nalepí se na něho, že se o něho hrudníkem docela otírá, jednou rukou mu ohlazuje zátylek a druhou mu jemně prohrábne vlasy, zatímco se úplně položí do polibku, že nevnímá nic a nikoho okolo+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » pon zář 17, 2012 12:40 am

Asi je pokaženej zip! +komentuje bundu se spokojeným výrazem a bloudí jí očima ve výstřihu+ To je ale katastrofa! +no nevypadá, že by ho to nějak ranilo+ hlady? no..znám spoustu lidí, co už nejsou..a hlady z nich neumřel nikdo, takže vás můžu ujistit, že to by byla raritní smrt v dnešní době na tomto kontinentě...navíc v místnosti plné jídla. +popojde bokem - zvlášť, když tam objeví nový táce s chlebíčkama, tak se do nich pustí+ Bea? Slečna Stein si mě..nás - všimla? Na mě vždycky působila tak trochu...nedůtklivě..agresivně..hystericky...+zavrtí hlavou+
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel

Příspěvekod Memory » pon zář 17, 2012 12:42 am

Wenai: Smeje sa spolu s ňou. "Čo by nie, stačí mu urobiť z toho uhladeného účesu rozcuch, oblek vymeniť za dotrhané tričko, náramky so spikami na zápästia a koľko by ste mali odrazu fanyniek." vymýšľa, keď sa odrazu zarazí. Nahne sa bližšie k Wenai a stíši hlas. "Myslíš, že ma počuje?" u upírov si človek nikdy nemôže byť istý.

Sof: Pri tej slušnej žene vyprskne do smiechu, no hneď sa zas skľudní. predsa len sa už nevideli roky. No to čo si pamätá je všetko, len nie niečo, čo by sa len vzialene podobalo slovíčku slušná. Ale pokrčí ramená. "To sa uvidí." povie napokon.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LoSLand