Fun Park

Zábavní park

Moderátoři: Zaměstnanec, Styx

Re: Fun Park

Příspěvekod Sofia » pon zář 17, 2012 12:49 am

Wenai: Dá. +prikývne.+ No vidím, že dnes ťa na ňu neutiahnem.... a na mužov tiež asi nie. +skúmavo, no usmieva sa pri tom.+

Mem: +Len Mem obdarí žiarivým úsmevom a dopije pivo.+

Wenai, Mem: Ak ma na chívíľu ospravedlníte, slečny, keďže ani ejdna z vás dnes nemá náladu na bahnový kúpeľ, pôjdem niekde zohnať svoje oblečenie, ktoré som zo seba nechala tak nerozvážne stiahnuť. +uculí sa na obe, takže vôbec nevyzerá, že by jej to vadilo.+ Za chvíľu som späť, neutečte mi. +Cigarety im tam nechá a ide pohľadať Styx, aby zistila, kde má svoje veci.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 17, 2012 11:06 am

Memory: +taky se k ní nahne a ztiší hlas do dramatického šepotu+ Já si myslím, že určitě. Oni toho slyší spoustu, ne? +snaží se na něj nekoukat, ale sem tam jí cuknou oči, načež zatřese hlavou a objedná si radši ještě jednoho panáka+ Ale jako fanynky by byly, to jo. +zasměje se+ A hele, chtěla jsem se zeptat... jestli to není moc osobní. Nějakou dobu jsem tě tu neviděla, tys někde byla?

Sofia: +omluvně se na ni usměje+ Promiň, ale dneska fakt ne. Příště klidně, dneska nemám náladu. +o tom, že nemá ani plavky se snaží nemluvit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon zář 17, 2012 3:58 pm

Styx píše:Remus: Ne, ne, žádné rvačky tady nechci vidět +zasměje se s ním, ale je vidět, že jí to dělá dobře, že by se pro ni i popral+ Já bych si dala asi nejradši zmrzlinu, potřebuji se trochu zchladit po té jízdě +rozkoukává se, kde co je+ Co ty? Tipuji, že maso +zamrká na něj vesele a táhne ho ke stolu, kde zahlédla řízky+

No tak né...no, pro teď.*tváří se jako plyšový vlček naoko* Vinen...*rozesměje se nad tím masem a nechá se vést, Styx a po čuchu:D* Hm..no to vypadá výborně... *uzme si* hm..nechceš aspon kousek? I když s tou zmrzlinou dokupy...*zauvažuje, že to asi není to pravé ořechové - aby nepřežila horskou dráhu a pak se jí udělá šoufl u rautu*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » pon zář 17, 2012 4:28 pm

Engel píše:Asi je pokaženej zip! +komentuje bundu se spokojeným výrazem a bloudí jí očima ve výstřihu+ To je ale katastrofa! +no nevypadá, že by ho to nějak ranilo+ hlady? no..znám spoustu lidí, co už nejsou..a hlady z nich neumřel nikdo, takže vás můžu ujistit, že to by byla raritní smrt v dnešní době na tomto kontinentě...navíc v místnosti plné jídla. +popojde bokem - zvlášť, když tam objeví nový táce s chlebíčkama, tak se do nich pustí+ Bea? Slečna Stein si mě..nás - všimla? Na mě vždycky působila tak trochu...nedůtklivě..agresivně..hystericky...+zavrtí hlavou+

jo hlady! +veme si do každé ruky jeden chlebíček a spokojeně se do nich pustí+ mhm +přikyvuje+ všimla.. no právě.. agresivně, takže by mě v tom blátě teď asi zabila
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pon zář 17, 2012 4:29 pm

Beatrix píše:
Myslíš? No tak jo..+zahodí halenku a nechá si jen sukňu, co už se do ní narvala+ Dve? tak to si je vezmu se vším všudy! +nalepí se na něho, že se o něho hrudníkem docela otírá, jednou rukou mu ohlazuje zátylek a druhou mu jemně prohrábne vlasy, zatímco se úplně položí do polibku, že nevnímá nic a nikoho okolo+

viem .. ešte povedz, že ti je zima + uculí sa, oprie ju trochu o bar, pekne sa na ňu napresuje a krásne ju hlboko a vášnivo bozkáva, že sa z toho musí Bei točiť hlava +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » pon zář 17, 2012 5:49 pm

Wenai: Tiež ho tak po očku ´nenápadne´ sleduje. "No, teraz nevyzerá, že by to počul." poznamená a zatvári sa tak, akože si vydýchne. Dopije svoj panák a zapije to pivom. "Hm?" keď sa Wenai začne pýtať. "Noo... "začne. "Vlastne som mala odísť do Ameriky. Ponúkli mi tam prácu na jednom projekte a aj som tam bola, ale... nebolo to také ako som si predstavovala. Navyše, chýbalo by mi to tu." kývne rukou len tak do priestoru. "Môžem mať aj ja jednu osobnú otázku?" opýta sa po chvíľke zas ona.

Sof: Keď Sofia odchádza, chvíľu za ňou hľadí s tak trochu zamysleným výrazom, no hneď sa zas spamätá.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Sofia » pon zář 17, 2012 5:51 pm

Wenai: (Bez plaviek by to bolo zaujímavé :D ) Tak ja si to vyberiem niekedy nabudúce. +usmeje sa, že to neva a ide pohľadať to svoje oblečenie.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 17, 2012 6:11 pm

Memory: No... +zaváhá+ Rozhodně to můžeš zkusit. +přikývne nakonec, trochu zvědavá a trochu vyděšená, co to bude+

Sofia: (tak to rozhodopádně) Dobře. +kývne a usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 17, 2012 7:23 pm

Remus: Já jsem věděla, že tohle se ti bude z celé pouti líbit nejvíc +poznamená se smíchem, když ho vidí, jak se tam pere s řízkem velkým jako poklice+ Jako že bych ukusovala ke zmrzce maso? +rozesměje se+ Ne, díky, já bych ještě ráda, až se tady posilníme, vyzkoušela pár atrakcí +šibalsky na něj zamrká+ Máš radost?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 17, 2012 8:42 pm

Wenai: "Ja len, že si hovorila o nejakých problémoch, čo máš.... ale som asi moc zvedavá, prepáč, je to tvoja vec." ospravedlňuje sa, keď si uvedomí, že už má asi vypité viac, než by bolo dobré, keď je taká zvedavá. "Už asi začínam byť opitá." skonštatuje a pokrúti nad sebou hlavou, no to jej nebráni opäť si odpiť z pohára. "Takže, kedy by si mohla nastúpiť do práce?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LoSLand