Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Personál salonu » stř zář 26, 2012 9:05 pm

+odstaví ji na půl hodiny, aby chytla barva a zásobí ji časopisy a džusy. Poté jí smyje barvu, natřikrát jí umyje vlasy bylinkovým šamponem a ještě chvíli nechá působit vlasovou masku na regeneraci vlasů, mezitím jí udělá i velice příjemnou masáž hlavy. Potom si ji zase usadí před zrcadlo a konečně se pustí do stříhání. Nechce ji rušit při jejím čtení, tak radši pracuje mlčky, co by taky z ní tahal rozumy. Když už je spokojen se střihem a zdá se mu bezchybný, vyfénuje jí vlasy velkým kartáčem pro větší objem a nakonec jí vlasy vyžehlí přesně podle obrázku. Doupraví poslední nedokonalosti a sundá jí z ramen plášť+ Tak slečno... jak jste spokojená? +čeká s úsměvem na její verdikt+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 27, 2012 1:36 am

+Asi mu tam při masáži hlavy skoro vrní blahem a vypadá, že vytuhne jakej relax to je, ale udrží se vzhůru, aby si přečetla nový drby v časáků a zvedne hlavu jenom když se mění práce na její hlavě.+ Už? +podívá se+ Vy ste ale rychlej...+spokojeně. vstane a prohlíží se, s nakrčeným čelem si prohrábne vlasy a pokyvuje hlavou, nakonec se na něho usměje+ Maximálně! +věnuje mu uznalej pohled+ Myslím, že sem budu chodit častěji!
+ještě si to obhlíží chvilku a mrmle něco o tom, že to vypadá snad i líp, než čekala a pak na něho koukne+ Platí se tady, nebo na recepci? +nechce ho zdržovat, když se tam ještě ani nestihl nastěhovat, tak ať má chlapec taky klid+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv zář 27, 2012 8:56 pm

+kadeřník se na ni hezky usměje+ To mě těší, že jste spokojena. Jen přijďte, rád se vám zase budu věnovat. Jste moje první zákaznice v novém zaměstnání a to se nezapomíná +usměje se+ Myslím, že se platí v recepci.

+Styx si zatím zařídila své věci a vrátí se do kadeřnictví. Už ode dveří vyvaluje na ni oči+ Tedy, Beuš... málem jsem tě nepoznala +uculí se+ Vypadáš nádherně.. moc ti ta světlá barva sluší +pochválí ji nadšeně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 27, 2012 11:10 pm

Kadeřník: Už se těším na příště! +podá mu ruku na rozloučenou, rozloučí se a de za styx+

Styx: +á styx má taky nový háro! :D + Celá nová, co? +usmívá se a natáčí si na prst blond vlasy a ta nezvyklá barva ju furt nutí je okukovat+ Děkuju, je to šílenej nezvyk! Ale myslím, že účel to určitě splní, a snad to s Kristiánem nejebne...+uculí se nevinně+ Máš moc šikovnýho kadeřníka, toho si tu drž!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv zář 27, 2012 11:34 pm

(ten starý avatar jsem měla dva roky, už byl okoukaný :) )

+kadeřník se s ní mile rozloučí a dál ji už nezdržuje+

No opravdu úplně nová. Hodně tě to změnilo, jednak barva, jednak ty rovné vlasy. Ale je to úžasné. Aby tě Kristián vůbec poznal +směje se+ Účel? To by mě zajímalo, jaký +nečeká však, že by jí Bea prozradila, proč ta razantní změna (změna vzhledu kvůli identitě?;))+ Jo, kadeřník právě úspěšně udělal přijímací zkoušku +mrkne na ni+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 27, 2012 11:54 pm

+ježiš to už je dva roky?! hrůza jak to letí!+

Třeba mě nebude chtít...+pokrčí ramenama+ Neřekla sem mu o tom dopředu... No přece aby mě nikdo nepoznal! +uculí se napůl žertem, ale jestli se jí Styx podívá do očí, tak teprve uvidí jak vážně to bea myslí, ale i tak se usmívá+ No výborně, tak to vím kam se vracet!
Doprovodíš mě na recepci zaplatit? Máte tu třeba nějakej VIP systém sbírání bodíků? +sonduje+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 28, 2012 10:10 am

(přesně tak, si to pamatuji, protože jsem si to měnila těsně před odletem do Egypta a tam jsem byla začátkem října 2010, šílené, jak to letí)

Spíš tě bude chtít ještě víc. Každý chlap má rád změnu +ujistí ji s úsměvem a pak se na chviličku nad tím i sama zamyslí:D+ Myslím, že tě s tímto novým zjevem nepozná nikdo cizí +myslí tím případné pronásledovate a podobnou verbež, protože se z novin pochopitelně dočetla o jejím útěku (doufám tedy, že tohle je už po něm)+ Jasně, půjdu s tebou +odvede ji do recepce+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob zář 29, 2012 10:44 pm

(No to jo, mně to příde jak chvíla! - a jo, bea už jez lochu tady..)

Joo tak to su zvědavá! To je jenom dobře...nepotřebuju mít pověšenýho nikoho na patách...+souhlasně a de za ní+
Beatrix
VIP Member

Předchozí

Zpět na Kadeřnictví