Kajuty důstojníků - Hnědé patro

Bájná ponorka - současné sídlo Postrachovo...

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Kajuty důstojníků - Hnědé patro

Příspěvekod Beatrix » čtv zář 27, 2012 11:39 pm

(Lach! Tou blond to vyniklo...no vizuálně určitě :hell: )

Co já..+prohrábne si vlasy trochu nervozně, jak na ni zírá+Vypadá to blbě? +koukne na něho, protože ví, že on jí to klidně sdělí...+
Ale...+chvílu na něho hledí asi podobně, jako on hledí na ni+ víte, že to vypadá docela dobře? Vlastně...hodně dobře..co mě na tom zaráží je, že si nejste vůbec podbnej. +udělá pusou kačenku, jak nad tím přemýšlí, jestli je to vůbec možný+ Vypadáte mladší, hodnější a přístupnější. +sdělí mu upřímně nakonec+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát zář 28, 2012 12:19 am

+Len sa usmeje a pokrúti hlavou. Pohne sa k nej, nech tam na seba nezízajú cez celú miestnosť, až sa zastaví tesne pred ňou. Znovu si ju tak akoby prezerá, ale teraz už má na tvári taký ten svoj typický milo-pobavený úsmev.+ Vyzerá to dobre. Naozaj. +dodá úprimne.+ Pristane vám to.
Vážne? +trochu prekvapene... vlastne ho hlavne prekvapuje ten Bein pohľad. Nie že by mu to bolo nepríjemné, ale tak nejak veľmi vzdialene cíti prúser. Mimovolne cúvne o pol kroka vzad, aby pri sebe predsa len neboli tak blízko. Predsa len... je to chlap, že.+ Pred tým som sa vám snáď zdal neprístupný. Hodnější? +zasmeje sa.+ To mi v mojom pracovnom portfóliu moc body nenavýši. Bodaj by som sa aj iným zdal sám sebe nepodobný. +dodá a aj keď sa na ňu stále usmieva, predsa len sa mu v očiach mihne niečo temné jak to vysloví. Následne, mu úsmev trochu z tváre zmizne.+ Musím sa vás na niečo opýtať. +povie po chvíľke.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát zář 28, 2012 12:26 am

+dá si lehce nervozně vlasy za ucho a docela zrudne, chválu od Erica člověk moc neslyší+ Danke schön...+zamumle a sklopí nachvílu oči, aby našla ztracenou rovnováhu+
Mhm, +přikývne, že vážně, ale jak Eric couvne, tak se zamračí a automaticky se na sebe koukne, proč od ní couvá, ale ona je v pohodě, tak neczhápavě kouká na něho+ udělala sem něco...?
No...přístupnost z vás zrovna nezářila...+přitaká+ To znám..+to zdát se jiným nepodobný..+ Áno? +kývne, aby se klidně ptal+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát zář 28, 2012 1:03 am

Čo? Nie, všetko je v poriadku. Ja len... naozaj vám to veľmi pristane.+ dodá napokon, aj keď si v duchu hovorí, že je to už trochu podozrivé aj jemu saméme.+ Možno... by sme si mohli sadnúť, čo poviete? +navrhne.+ I ked teraz na sebe výnimočne nemáte podpätky... +uškrnie sa pobavene bez toho, aby jej čo i len pozrel na nohy.+ ...bola by škoda nevyužiť tie sedačky naokolo, čo poviete?
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát zář 28, 2012 1:10 am

+Chvilku na něho kouká tak nějak...že to nechápe a mrzí ju, že se od ní podivně odtahuje, ale Eric jí evidentně důvod říct nechce, tak pokrčí ramenama, když ju napadne:+ Připomínám vám někoho? +zkoumavě+
+přikývne a de si sednout no samotné jí jeho poznámka o podpatkách připomene proč ju bolí za krkem, když na něho kouká+ A ty s tím souvisijou zhruba jak? +sedne si na sedačku a odsune notes+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát zář 28, 2012 1:21 am

Neviem prečo, ale vždy som si myslela, že keď dlhšie stojíte v podpädkoch, musia vás zákonite bolieť nohy. +vysvetlí. Než si však sadne aj on, ešte sa pristaví pri bare, odkiaľ vezme dve minerálky. Obe otvorí a jednu postaví pred Beu na stolík. Druhú si vezme a sadne si proti nej. Pri jej otázke sa trochu zamračí, lebo tuší, kam tým Bea mieri. Pokrúti hlavou.+ Jessica mala svetlohnedé vlasy, ak narážate na to. +no nehovorí to nijak naštvane, skôr tak nejak smutne. Napije sa minerálky, no potom sa zas sústredí na Beu.+ Ste v poriadku? +opýta sa po chvíľke.+ Myslím, po tom pobyte vo vezení. NIč sa vám tam nestalo? +starostlivo.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát zář 28, 2012 1:34 am

Podle toho jak v kterých..třeba v těch co ste mi vyhodil mě nohy nebolely...+poznamená trošku rýpavě, ale spíš zesrandy+ Ale..stal se z vás gentleman? Děkuju..+vezme si minerálku a naznačí s ňou připití, obemkne rty kolem hrdla flašky a napije se+
+nakrčí čelo a tak nějak se narovná, protože ju vlastně ani nenapadlo myslet zrovna TU jeho..+ Já..mh..omlouvám se...+koukne na něho králíkovitě+ nechtěla sem...+stáhne se trošku a pohrává si s flaškou prstama+ V pořádku? +zauvažuje o tom a přikývne+ Samozřejmě...co by se mi mohlo stát ve vězení..+trochu křivě se pousměje ale je to spíš škleb, no když si všimne, že eric na ni kouká a myslí to vážně, tak se mu podívá do očí mírně zavrtí hlavou s čímž moc nekorensponduje její výpověď-+ Přežila jsem to, jsem venku, to je to hlavní. Ale co se stalo vám? +teď se tváří starostlivě zase ona+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát zář 28, 2012 1:51 am

Keby ste ich po mne nehádzala, neskončili by v koši. (dúfam, že to boli tie) +poznamená tiež rýpavo a tiež zo srandy.+ Rozhodne mám poci, že sa to udialo už hrozne dávno. +usmeje sa nad tou spomienkou.+ Nemali ste ma vtedy moc v láske.+ To je konštatovanie, nie výčitka.+ Ja som bol predsa vždy gentleman. +povie rozhodne.
Napije sa minerálky a pokrúti hlavou.+ Neospravedlňujete sa. Nič zlé ste nepovedali.... Bolo to už....dávno. +znovu si odpije a opäť na ňu pozrie. Usmeje sa milo, povzbudivo, že sa Bea nemá za čo cítiť previnilo.
Pozorne pozoruje jej tvár, aj keď Bea pozerá do zeme pri rozprávaní o väzení.+ Práveže veľmi dobre viem, čo všetko sa vo väzení môže stať. +Keď Bea pokrúti hlavou, neovládne sa. Natiahne sa a chytí ju za ruku. Jemne ju stisne.+ Kto je Engel? +opýta sa potichu. Nespúšťa z nej pri tom oči.+ Prečo vás chcel vo väzení? Bea, potrebujem vedieť všetko, čo o ňom viete vy.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát zář 28, 2012 2:00 am

To není féér, +musí se pousmát, protože je po něm myslim házela proto, že se kris vrátil?+ jo, to já taky, musí to být už sto let! Já? Já vás mám v lásce odjakživa! +uculí se na něho+
Gentleman...no..možná..ale minerálku mi dáváte poprvé. +znova se napije+
+Soustrastně na něho koukne+ Mrzí mě to..vážně...takový věci by se neměly dít..dokonce ani v našem byznisu... +je jí z toho taky tak nějak smutno+
+Trochu tázavě se na něho podívá, protože neví o tom, že by byl někdy ve vězení..no možná byl...+ Z vlastní zkušenosti? +jak ju chytí za ruku, tak sebou celá docela cukne a nachvílu se jí v očích objeví strach jak se lekla, ale hned zamrká a snaží se tvářit co nejnormálněji - a ruku mu tam teda nechala+ Engel? +zavrtí hlavou+ Nemůžete ho zabít, nezabili by pak jenom mě, ale všechny okolo mě. Včetně Kristiána a Vás...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát zář 28, 2012 2:16 am

+Pokrúti hlavou, ale usmieva sa pri tom ešte pobavenejšie.+ Fér nie je skončiť s podpätkom zapichnutým v čele, obzvlášť keď pre danú osobu robíte to najlepšie, čo je vo vašich silách.+ Zas si trochu rýpne, lebo vie, že Bea to zatajovanie Krisa nepovažovala za najšťastnejší krok.+
Keďže ste si ju vždy zobrala sama, nemal som možnosť vám ju ponúknuť. +uculí sa.+
Na tom už teraz nezáleží. Dejú sa rôzne veci a len máloktorým sa dá včas zabrániť. +povie, aj keď tomu sám neverí. V skutočnosti sa stále cíti vinný za smrť svojej ženy a dieťaťa. Ale nechce sa o tom baviť. Predsa len, po tých rokoch, aj keď to má v sebe niekde hlboko zamknuté, stále to občas zabolí.+
Z vlastnej skúsenosti. +prikývne.+ Len o tom neexistujú záznamy.+ vysvetlí, prečo o tom Bea asi nevie. Súdi podľa toho, ako sa zatvárila. Jak sebou cukne, nevyvedie ho to z rovnováhy, viac-menej to očakával, no ruku jej nepustí, len ju stisne o malinko viac+ To už ste hovorili. +že ho nesmie zabiť.+ Prečo sa toho tak bojíte? Pre koho pracuje? +neústupne a neprestáva jej pozerať do očí, teraz ešte naliehavejšie, akoby na tej informácii záviseli všetky ich životy.+
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Nautilus