To najlepšie? Škoda, že ste mě svou blahosklonností neobšťastňoval i v jiných směrech! +zakroutí nad ním hlavou, no pomyslně nad tím mávne rukou, že co už+
Takže já vám vlastně bránila se realizovat...+mlaskne, že je hrozná+
+Podívá se na něho stylem, že tomu sám ani nevěří, ale přikývne+ I tak to musíme zkoušet...+ale to jen konstatuje, páč jednak neví o dítěti a druhak neví, že by to měla být jakkoliv jeho vina, takže to není nijak mířený na něho, no i tak vidí, že mu to není volný+ Kdybyste si chtěl o tom někdy..promluvit..mohla sem nějak pomoct...jsem tady..+podívá se na něho důrazně, že to myslí vážně+
Vážně? +to ju docela překvapí - hlavně proto, že nechápe jak se on mohl dostat ven když ho konečně dostali+ To už mě nepřekvapuje..+ty záznamy+
+když jí ruku stiskne tak nějak automaticky mu stisk oplatí, možná až moc, že mu trošku drtí prsty, ale vůbec to nevnímá a s hlasitě tlukoucím srdcem na něho kouká+ Proč? Proč asi?! Nechci, aby vás zabil! Jako..vás oba...+upřesní+ nikoho teda samozřejmě! A už vůbec né kohokoliv koho mám ráda! +našpulí na protest umíněně pusu+ Proč to chcete vědět? Co vy s tím máte společnýho krom toho, že ste potencionální terč? +ale pak si povzdychne, protože vidí, ž ena tom ericovi fakt záleží a ona ani nemá moc důvod to nějak tajit+ Můžu si za to sama. +skloní hlavu a furt se ho pevně drží tak trochu jako kotvy+ Všechno je to kvůli mně... Dělá pro jednoho bosse...slovák..podniká v české republice...spíš to tam devastuje...má na svědomí neuvěřitelný kvanta lidí...vidíte to dnes a denně v televizi...policajti jsou na něho krátcí..napadlo mě, že využiju nespokojenosti lidí a zkusím tam uplatnit naši nabídku...jenže...pán má i přes nelibost okolí pořád ještě dost velkou suitu na to, aby mi tenhle krok mohli natolik znepříjemnit, že se přes hranice nedostanu. A v čele komanda na mě nastoupil Engel. +zatváří se trpce+ Slyšíte tu ironii? Engel...Arschloch...+nachvilku se odmlčí a podívá se spíš skrz erica+ Jedinej důvod, proč rovnou neoddělali mě, nebo někoho mi blízkýho je, že by to rozpoutalo válku. A jak určitě víte, i já mám koho poslat do bitvy...ale nechci. Ne do téhle. Engel navíc kromě něho dělá pro protidrogový...a doví pro koho ještě..nic o něm není jistý a vůbec netuším co je pravda. Nemám páru ke komu je loajální a nic to nezmění na stavu věcí. +podívá se mu zase do očí, tentokrát tak trochu zlomeně a mluví spíš potichu+ Když ho zabijete...zabijete tím i mě. Nebo hůř...Kristiána... +nachvilku skoro nedýchá jak hrozně jí z toho je+