Jasonovo útočiště

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Jasonovo útočiště

Příspěvekod Jason » sob lis 03, 2012 4:26 pm

*kecne sebou na postel* to jsou ty svaly...ty váží hodně...*poučí Man* díky...no můžu já za to, žes nikdy nepřišla na návštěvu? U vlkodlaků je větší sranda, než se zubatýma....nic proti...*koukne na Beccy* ty jsi výjimka..aspoň co si pamatuju, vždycky s tebou byla sranda*uculí se* a kdopak mi pomůže se umýt z toho bordelu a uloží mě ke spánku?*zatváří se nevinně a ďábelsky zároveň*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 04, 2012 8:58 pm

Pomůže ho Man dostat do pokoje a nechá ho sednout si na postel. Opře se o zeď a pobaveně se ušklíbne. No on se nezdá v mnoha ohledech. Zajiskří jí v očích, ale dál se tváří jakoby nic. No to víš, oni jsou dost často zaujatí sami sebou a svým egem, takže na srandu už nezbývá prostor. Uculí se vesele a doufá, že zdi nemají uši:P Jo tak umýt bys chtěl, jo? Pozvedne obočí. To teda nevím, jestli nám to u našich drahých poloviček projde. Takový koupání vlkodlaka. Koukne na Man a cuknou jí koutky. Co myslíš, risknem to, se zlobivým vlčkem? Mrkne na ni.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned lis 04, 2012 10:29 pm

*povytáhne obočí a koukne po Beccy, že má nějaké informace dobrééé :p*hm...to já taky nevím...jakpak to zaonačíme?*uculí se a představí si, jak si při večeři s Postrachem říkaj, co dělali a tak....* hm..co s tebou...*kouká, že Jason se tvaří jak opuštěné štěně* merlinéé, nechej toho, nebo tě podrbu za uchem asi...*rozesměje se* no tak jo, no....hele ale jen pokud ta koupelna není někde dva kilometry daleko...abysme tam došli...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » ned lis 04, 2012 10:30 pm

No Beccy...to už jsi až tak pod pantoflem, ts, ts....s váma vdanýma a zadanýma je to těžký....*a nasadí nevinný kukuč. č 3* není....to je kousek...jen támhle ty dveře...*hned se toho chytí a vyskočí z postele a zapomene se, tak to s ním pěkně mávne* sakra...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 04, 2012 10:47 pm

Pokrčí rameny a nevinně se uculí, že ona nic. No mám, dojem, že on by proti tomu drbání nic moc neměl...viď? A nejen za uchem. Zamrká na něj andělsky. Hele vlčku, nech si ty chytrý řečičky. Zatváří se kysele, nad tím pantoflem a jak tak najednou vyletí, pohotově ho chytne za tlapku, aby nešel k zemi. Jenom pěkně v klidu, nebo se ještě pod naším dohledem zmrzačíš a my chudinky to odnesem. Koukne na něj přísně, ale v očích jí vesele blýská. Tak šup, jde se plavat. A nezdržovat, ještě se budu muset jít trochu vybavit do Guns... Dodá při pomyšlení na to, co má před sebou.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned lis 04, 2012 10:59 pm

No to teda...ještě to bude na nás, že jsme přizabily JC vlka...a to si fakt na triko nevezmu.*zavrtí hlavou a jdou teda do koupelny*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » ned lis 04, 2012 11:00 pm

No..co...*chytí se jich kolem ramen a nechá se odvést do koupelny, kde se s námahou začne soukat z proděravělé krvavé košile* tohle fakt nesnáším....*odlepí od sebe látku a střepává to z ramene*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 04, 2012 11:21 pm

To já teda taky ne...popravdě než, to, radši bych si na tu bombu v autě sedla dobrovolně sama. Ušklíbne se nad tím a pomáhá Jasonovi sloupat slupku, v kterou se změnila jeho košile. Obávám se, že v nejbližší době budu vypadat dost podobně.... Zamyslí se, zatímco začne prohlížet ránu na jeho hrudi, která už vypadá o dost líp. Hojíš se dobře, vlčku. Konstatuje s úsměvem a pustí vodu ve sprše, aby si tam mohl vlézt. A přitom ho očumuje jenom trošku:P

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon lis 05, 2012 6:44 pm

*slouží jako držák, když se vysouká z kalhot* hm...možná se nechám zaměstnat tady, furt lepší než chodit papírovat do archivu na ministerstvo...*poznamená s úculem* jo podobně...pochopila jsem to dobře, že se dá očekávat krvavá lázeň?*koukne na Beccy, když se Jason odbelhá do sprchy* snaž se neupadnout, at se nemusíme namočit...*sedne si tam vedle umyvadla a čeká, až se umyje, přece jen kdyby se tam chtěl kácet pod vodou...*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » pon lis 05, 2012 6:45 pm

*nechá se hezky oloupat a když je bez oblečení, tak se snaží vproducírovat do sprchy, no moc elegantně to nevypadá* no jo...to bude tím tým chirurgickým zásahem...nechceš se dát na doktořinu? S tou kudlou ti to docela šlo...*ozve se zpod vody a splachuje ze sebe krev a bordel* hm...a zádíčka mi neumyjete? Tam já si nedošáhnu...*ozve se nevinně*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku