Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Jean-Claude » čtv lis 08, 2012 3:33 pm

To netuším, kolik jich tam může být....ale počítám, že nějaké určitě, přece jen jsou mezi nimi i rodiny....jako snadno ovlivnitelná jednotka....víc jak deset jich ale nebude...zas tak velcí nejsou...a taky, pokud by tam byli lidi od rodin hlavně, tak by se jim nikdo nehlásil na sebevražedné mise...hlavně jde o to, aby je šlo někam přesunout, až to všechno skončí...jestli je budete chtít si vychovat ve vlastních řadách, nebo je prostě dostanete jen pryč, to záleží na vás. S nimi žádné plány nemám. S tím mě napadá, bude dobré, když vaši lidé budou počítat s tím, že tahle fanatická skupinka je ochotná za svoji pravdu umřít...a jsou velice dobře vybaveni...nepůjde o žádné nadpřirozené hračičky pravděpodobně, ale i tak...někdo je musí hodně dobře zásobovat municí a jiným materiálem. stejně tak to bude se zabezpečením areálu...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » čtv lis 08, 2012 5:51 pm

+Tak amon neví jak velká základna to je, esi stovka nebo padesát ;) + deset? tak to je dobrý...to je namáčknem i do jednoho auta. Ale to byste se snad i divil, kolik rodičů má sebevražedný sklony! rodinnej život halt není žádná sranda. +pobaveně tou představou vynervlých rodičů+ Oni se přesunou...ne, já opravdu školku nepěstuju, spíš plním svou občanskou povinnost - kdyby se pak "někdo" dozvěděl, že sem se o to nepostaral, asi by mě zabila. +zavrtí hlavou+ Proč jsou někteří lidi takoví humanisti...každopádně to považujte za zařízené.
S tím máme zkušenosti..jak se něco hne, střílíme, nehodlám nikoho zbytečně obětovávat. Vy zajatce nechcete, tak co s nima...leda teda bysme je ještě mohli odvézt na mošt? +nadhodí, že by z nich přece jen něco vytěžili+ Jestli se nedopujou koloidním stříbrem..
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 08, 2012 6:10 pm

+postaví se zevnitř ke dveřím a čeká, až se Amon vykecá:)+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » čtv lis 08, 2012 6:32 pm

No, to nemůžu vyloučit, že se dopujou něčím...nepěkným...poslední, kterého jsme chytili nic v systému neměl...ale taky nijak extra nevoněl...asi to pámbíčkářství vsáklo i krve...ale pokud by se vám jich pár chtělo odchytit...jako pár archivních ročníků do sbírky...*zasměje se té představě, jak výhružně stojí taková lahev někde v polici*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » čtv lis 08, 2012 7:09 pm

Každou krev prvně testujeme po řadě testů v laborce a následně na vašich..soukmenovcích z našich řad, takže se nebojte, že by od nás odešlo něco zdraví škodlivého. Uvidíme podle situace, případně bysme je zužitkovali po našem. Takže..dobře. +dopíše si poznámky+ Budeme tam, kontakt na mě máte, na McKenzieho určitě ještě taky, ten se bude účastnit..takže kdyby něco, volejte. +Jestli JC už nix nemá, tak se rozloučí a položí to. pak se podívá na tonyho+

Mám pro tebe práci...+chvílu se tváří, že neví jestli si ju zaslouží, ale pak se zatváří jak strašně hodnej je+ Zítra, po západu slunce..+přisune mu přes stůl papírek s adresou+ Budeš velet asi dvaceti smrtijedům - posbírej si je po hradě. Půjdou s tebou McKenzie, Kraft a Kowalski - +zatváří se, že TĚM poroučet nebude, ale když se oni uvolijou, tak budou respektovat jeho rozkazy jako velícího Smrtijeda+ Každej si vezmete několik smrtijedů k sobě a obklíčíte sídlo téhle sekty, nikdo se nesmí dostat ven - a pryč. Když bude někdo vypadat "zužitkovatelně" odložíte ho na mošt, zbytek...odstraníte. Bude vás krýt záloha, ale nepočítejte s nima, to jen v krajní situaci. Dětem nikdo nezkřiví ani vlásek, je pravděpodobný, že si pro ně dojdou mudlové - NAŠI mudlové. +zdůrazní, aby děcka nikomu cizímu nedával+ Dovnitř sídla si půjdou svou práci vyřídit slečna Altamirano a Jason ze slastí...plníte jejich požadavky. +upřesní+ Takže...+kouká esi to je všechno+ se můžeš jít chystat. Tahle akce má prioritu, zbytek odložit.
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » čtv lis 08, 2012 9:00 pm

(Beccy a Aubrey:) Jason ne, ten je děravý)

*rozloučí se a zavěsí, obzvlášt spokojen*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 08, 2012 10:01 pm

+pozorně poslouchá rozkazy, je to pro něj čest, že ho Amon pověřil tak důležitým úkolem. Přečte si adresu a zapamatuje si ji a když Amon dokončí instrukce, přikývne+ Rozumím, pane +rozkazy zněly jasně a když vidí, že Amon už k akci řekl asi vše, nezdržuje se, ukloní se a vyrazí shánět po hradu ty nejspolehlivější smrtijedy+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Amon » čtv lis 08, 2012 11:56 pm

(ouč, sem se samou láskou sekla! :D - Tony si ména v mysli přehodí!
- a lach, rozkazy zněly jasně..se mi vrátí dva a půl smrtijeda!)

+odmávne tonyho, vezme znova telefona volá bei+

A: Ahoj lásko, mám pro tebe job...
B: Už ti Klea konečně zrdhla a máš hlad?
A: Ne! +zafuní+ Dohazuju ti dobrej skutek...
B: Povídej..
A: Asi deset dětí?
B: Zase děláš čistky mudlů?!!
A: Já ne! A nejsou to "mudlové", ale gauneři.
B: Amone víš jak to nesnáším!
A: Tak chceš je, nebo je máme pokosit taky?
B: Ne! Vezmu si je. Kdy a kde?
A: Zítra po setmění u...+bla bla :D +
B: Budu tam.
A: Ne, nebudeš. Nekoho si pro ně pošli.
B: Řekla sem, že tam budu!
A: A já ti řekl, že ne!
B: A já ti říkám, že je mi to putna!
A: Beatrix neser mě! Nebo ti nepučím koně!
B: Neser ty mě! Víš jak mě tyhle tvý akce lezou na nervy! Není to fér!
A: +zafuní, nechce bonzovat JC, a ani se mu nechce zabředávat do situace+ Říkám ti, nelez tam!
B: Nestarej se! Nazdar! +bouchne mu s telefonem a de zařídit export+
A: Ženská příšerná! Kéž by tě ten kůň sežral! +zařve ještě na hluchej telefon a de obeznámit Krafta a spol.+
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » pát lis 09, 2012 11:43 am

(lááách...no kůň, spíš Aubrey, jestli se dostaví na místo činu :dead: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned lis 11, 2012 1:36 am

(to snad nééé! na smrtijedy je podle Bee třeba dohlídnout!)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord