Kancelář Jean-Claudea

Slavný upíří strip klub... jediný na světě...

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Kancelář Jean-Claudea

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 11, 2012 3:00 am

Dojde před kanclík, zlehka zaklepe a po vyzvání vejde. Jdu se jen zeptat... Začne, ale když vidí jeho spokojený výraz, dojde jí, že vše je vyřízeno a nachystáno. Takže jo. Odpoví si sama a usměje se. No, tak já si jen dojdu do Guns pro zásobníky a pak možná meditovat do zahrady. Ušklíbne se pobaveně. Koho Amon pošle? Ať jsem trochu v obraze... Zeptá se ještě a usadí se do křesla na proti němu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned lis 11, 2012 12:21 pm

Oui,vše je připraveno...sejdete se po západu slunce na místě s dvacetičlennou posilou, co si vezme na starost místní ochranku, žoldáky, cokoliv, co si ti pacholci najali....povede je monsieur Dolohov, jak jsem vyrozuměl...a další z těch, co tady už prve byli. Spoléhám na Amona, že vybral správně. Postarají se i o případné děti. Takže to není naše starost...jen naši prolidští přátelé...*usměje se poněkud zubatě* Aubrey už o tom taky ví...takže je vše připraveno. Až skončíte, dej mi vědět, že je hotovo.*s tím ji propustí - dole v tématku už to přešlapuje:D*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned lis 11, 2012 1:50 pm

Pozorně poslouchá a krátce přikývne, že je všechno jasný. Tony? No prima, aspoň někdo, koho znám a věřím mu. Konstatuje s úsměvem. Prima, tak jdem na věc. Hlášení podám. Uculí se vesele. Vypadá, jak kdyby šla na pouť a ne likvidovat ovečky boží:P Tak zatím... Rozloučí se a ze zákulisí se přemístí do Guns.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pon lis 12, 2012 3:11 pm

*a mezitímco se dole o pár ulic dál strhla třetí světová si sedí v bílém křesílku, nohy na stole... :lol: :lol: ale nefláká se, naopak obvolává různé pozice a připravuje jim krycí story, aby je po tom všem všechny nezavřeli*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Charlie Weasley » pon lis 12, 2012 7:02 pm

+Když poprochází celý bar a všechny ostatní podniky a svou krásnou zubatku nikde nenašel, povzdechne si a tak nějak se vydá ke kanceláři nejmocnějšího z dlouhozubých. Avšak zastaví ho ochranka dřív, než stihne zaklepat nebo se jen dostat tam, kam chce.+ Ehm... dobrý... +podívá se z jednoho na druhého+ hele potřeboval bych s s.... monsierem Jean Claudem... hovořit +rozpaží ruce zcela nevině, jakožto neozbrojen a culí se jak kluk od vedle+
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Zaměstnanec » pon lis 12, 2012 9:39 pm

To je možné, ale šéf je poněkud zaneprázdněn...celkově tady máme dost napilno...*tváří se upíří ochranka neoblomně* třeba vám můžeme pomoct vy?*zadívá se na něj ten "kratší_dobu_mrtvý"*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Charlie Weasley » pon lis 12, 2012 9:48 pm

+promne si tvář jako by nad tím přemyšĺel+ víte pánové já hledám svou drahou polovičku, Rebecca Altamirano, možná ji trochu znáte, malá havraní černé vlasy a záliba ve střelných hračkách +tak zhruba jim ji popise+ tak tu já právě nemůžu najít vůbec nikde, takže co mi radíte? A jestli mi povíte že počkat tak budu zklamaný, doufám v rozsáhlejší hovor +opře se tam o zeď jako o nejpohodlnější opěrku křesla+
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Zaměstnanec » pon lis 12, 2012 11:00 pm

Jo šéééfová...hm...*souhlasně přikývnou a hned si ho sjedou pohledem, klepy o blížící se svatbě jsou fakt hrozné* no ta je...na takové krátké pracovní cestě...zařizuje něco pro šéfa...a tak..no...kde, to nevíme, a i kdybychom to věděli, tak nic říct nesmíme..*pokrčí rameny* takže fakt nezbývá než počkat, měla by se vrátit ještě ted v noci podat report...takže jí nejrychleji zastihneš tady...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Charlie Weasley » pon lis 12, 2012 11:35 pm

no vida že ji znáte paní šéfovou +vyculí se+ a teď kontrolní otázka chlapi +tváří se důležité se zvednutým obočím a čelem+ proč vy hoši si myslíte že jsem šel za ním +kývne hlavou k zavřeným dveřím+ pěšákům se moc info neříká co? +usměje se+ tak jo to já si tady na ní počkám +sveze se v klidu podel zdi a skřízi nohy v kotnícich a Sem tam na ne mrkne nahoru+ pití mi Sem asi nehodíte co?
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 12:30 pm

Objeví se před vchodem do zákulisí a hned zamíří k JC do kanclíku. Je tak ponořená do vlastních myšlenek, že si Charlieho všimne, až když stojí u dveří a chystá se zaklepat. Charlie...? Co tady prosím tě děláš? Koukne nechápavě z něj na dva upíry z ochranky co stojí nad ním, jak nějaký bachaři. Zamračí se na ně. O co jde? Nezní to dvakrát přátelsky, hlavně není ani trochu pozitivně naladěná. Je unavená psychicky, zasviněná od krve, od stříbrného prachu, který šíleně svědí a myslí už jen na horkou sprchu a hromadu peřin, do kterých se hodlá schovat a několik hodin nevystrčit čumák.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti