Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 9:31 pm

Vejde do pokoje, za sebou sem tam nechá ještě kapičku vody a cítí se o dost lépe než před pár hodinama. Už si plánuje, jak se půjde Charliemu omluvit do jeho domu, když ztuhne uprosřed kroku a zírá na rozbitou láhev, poškrábanou zeď a zjevně totálně ožralou drahou polovičkou. Charlie...??? Hlesne přidušeně a má pocit, že se zlý sen vrací...
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte lis 13, 2012 10:06 pm

+procitne z toho blbýho snu, co se zve jeho život, nebo prostě jen ze spánku a vyhrabe se na nohy a musí se chytit římsy nad krbem aby udržel balanc+ láš... lásko... jsem zblf-zblb-nul a +udělá krok k ní a stoupne na střep a jen zaúpí, ale jinak nedá nic najevo, protože se chce s Beccy usmířit+ milááášku, já tě... miluju +odvážně se pustí římsy a udělá k ní groteskní krok až se jí zavěsí kolem ramenou+ že se na mě nezlobíš+ opře se čelíčkem o její, nahodí štěněčí očenka a pak se zahihňá jak nějaká opilá malá holka+ jsem ale kretén, chi +kácivě tam stojí a drtí ji v náručí+
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 10:19 pm

Jenom tam stojí a nevěřícně zírá, protože takhle ožralýho ho ještě neviděla. Naštěstí nemá problém s tím ho udržet. No..to je skvělý, zlato. Cuknou jí koutky, protože to se prostě nedá. Ale pojď si sednout, jo... Vyzve ho mile a mávnutím ruky nechá střepy zmizet. To víš, že nezlobím...Ujistí ho podle starého pravidla, že s oplicem se má ve všem souhlasit. Uloží ho na gauč a zadívá se mu do očí. Miluju tě, ale měl by ses pořádně vyspat víš... Pohladí ho po tváři a usměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte lis 13, 2012 10:29 pm

+Stulí se jí v náručí na gauči, ochmátne ji pažemi kolem dokola+ né né ne! já spát nebudu... páč až umřu, a to já umřu +řekne umanutě+ protože nejsem týýýý +otře se tváří o její hrudníček a ten ručník jí trochu sklouzne+ já chci být s tebou, chci si s tebou povídat o všem... +pak si na něco vzpomene+ třeba i o tom, proč jsi mi to neřekla +dodá významně+ a já se to musel dozvědět z novin +jazyk se mu pořád děsně plete a oči má zastřený jako kdyby byl totálně zhulený, ale mozek mu kupodivu funguje, trochu+
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 10:39 pm

Tiše se zasměje a políbí ho na spánek. Dobře, tak nemusíš spát. A neumřeš, to ti nehodlám dovolit... Zašeptá umanutě pro změnu ona. Já vím...Povzdechne si nešťastně. Omlouvám se, moc mě to mrzí... Smutně se usměje.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte lis 13, 2012 10:45 pm

Miluješ mě? +zeptá se najednou a dlachmí se k ní, celý rozklepaný, jako by ho od sebe měla najednou odehnat.+ nemůžu o tebe přijít... jenom to pomyšlení že... +zavrtí hlavou+ pojď sem +stáhne ji k sobě a přitulí si ji, protože si najednou osvíceně všimne, že se únavou sotva drží+ chceš mi něco říct?
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 10:57 pm

To víš, že tě miluju... Řekne a vážně se mu zadívá do očí. Tolik, až mě to někdy děsí... Dodá tiše a znovu si vybaví Reubensova slova o tom, že by někdo mohl ublížit těm, které miluje. Zachvěje se. Chci... Rozhodne se najednou. Ale ne teď, takhle psychicky vyčerpaná jsem nebyla už léta... Přiskne se k němu. Potřebuju jen abys mě nepouštěl... Zašeptá naléhavě.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte lis 13, 2012 11:01 pm

+srdce mu prudce poskočí, najednou je pro něj vše zase lehké+ v tom případě už není co řešit. +pohladí ji po mokrých vlasech a dá neposlušný pramen, co sklouzl na bělostnou tvář na své místo+ budu tě držet tak dlouho, dokud budeš chtít, nikdy tě nepustím +nalžičkuje ji do sebe a dá jemný polibek na koutek rtu+ Mluvit můžeme jindy. Odpočiň si, krásko, když jsem tě viděl tuhle.... musel jsem.. chtěl jsem tě vzít domů a postarat se o tebe, sevřít tě v náručí a nikdy nepustit +zavrtí hlavou a schová si ji do havraních vlasů+ spi lásko +sám zívne jak lev, holt přemíra alkoholu si bere svou daň+
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 13, 2012 11:23 pm

To je dobře...nechci, abys mě pouštěl. Zašeptá ještě rozespale a přitiskne se k němu. Já vím...miluju tě. Hlesne ještě trochu neadresně, protože skoro okamžitě usne. Regenerace nervů je ta úplně nejnáročnější :D

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte lis 13, 2012 11:28 pm

+drží jak v medvědím objetí a zahřívá ji svým vlastním tělem, spí tvrdě jak dřevo a jen alkoholické výpary se vypařují. Skřítci polušně udržují oheň a dokonce tam poklidili ten čurbes co tam Charlie natropil, ale tu zeď si bude muset opravit sám.+
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti