Přijímací pokoj

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Přijímací pokoj

Příspěvekod Styx » pon lis 23, 2009 12:20 am

U hlavní brány si vás vyzvedne sluha a přivede sem. Zde se, prosím, posaďte a vyčkejte mého příchodu

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Přijímací salonek

Příspěvekod fatamorgana » pon lis 30, 2009 8:35 pm

(proběhla trocha té tajné korespondence a možná i jiný druh komunikace - nakonec slovo dalo slovo a fatamorgana se dostavila k Tonymu pohovořit si o něm, Smrtijedech a o životě - prostě pro podklady pro článek do Pentagramu. přemístila se tedy sem a vyčkává, až si ji vyzvedne. má blok, tužku a - protože ho odhadla na méně romantickou duši, než aby mu přinesla květiny (i když kdo ví, třeba by mu masožravka nebo sazenice tabáku udělaly radost) - nese láhev)

Obrázek

+posadí se, projde si otázky. a pak už jen relaxuje v pánském pokoji, který se jí líbí. a je ráda, že její pozornost se sem hodí. přinejmenším barevně...
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 30, 2009 8:53 pm

°vstoupí dovnitř a zahlédne svoji známou° Áá, lovkyně senzací °podá jí ruku na uvítanou° Jak vidím, to interview jste myslela opravdu vážně. Jen co jsem souhlasil, hned jste využila příležitost. Investigativní novinářka, hmm °pousměje se a pokyne jí, ať jde dál° (do kuřáckého salonku)
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon lis 30, 2009 9:04 pm

(mi to napovědělo Zrcadlo Prozřetelnosti... nebo telepatie... hádej :D )

dobrý den! pro vás! +pozvedne láhev a postaví ji na stolek. stiskne mu ruku a následuje ho.+ vy nevěříte, že jsem veskrze vážná a seriozní osoba, to mě od vás mrzí...
a nezapomeňte si tu květiny +ukáže na láhev+ asi by chtěli do vázy, nebo do skla prostě +usměje se+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 30, 2009 9:12 pm

°vezme od ní láhev, už z dálky vidí trojhranný tvar, tak se jen spokojeně pousměje a jen tak ze zvyku mrkne na etiketu° Máte skvělý vkus. Děkuji °a jde s ní vedle do kuřáckého salonku°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv bře 25, 2010 11:10 pm

+podle Styxiných instrukcí dorazila do Tonyho křídla, vezme si k srdci Styxinu radu, bušit na dveř, takže si vybere ty nejbližší a zaťuká na ně, trochu lasitěji, ale ne tak hlasitě aby to byl přímo bušení+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon bře 29, 2010 4:26 pm

+studuje zrovna magickou bichli o nekromantii a uslyší nesmělé zaťukání, zaklapne knihu, rozmrzele se zvedne a jde otevřít+ Neferet +tvář se mu rozjasní, když uvidí známou tvář+ Jak jsi se sem dostala? +překvapeně+ Pojď dál +udělá místo, aby mohla projít+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pon bře 29, 2010 5:00 pm

+chvíli přešlapuje z nohy na nohu a uvažuje, jak dlouho bude čekat, jestli je mimo sídlo, když se otevřou dveře a na tváři se jí objeví úsměv+ Ahoj Tony. +pozdraví+ Dostala jsem mapu. +usměje se a poťuká si na hlavu+ Byla jsem za Styx a zmínila se, že se chci stavit i za tebou. Řekla mi kudy mam jít. +vysvětlí a prodje okolo něj dovnitř+ Tak jak se máš? Neruším tě při něčem důležitém? +zetpá se, když jí padne pohled na knihu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř bře 31, 2010 12:55 pm

Ne, nerušíš, jen pojď dál +sebere knihu ze stolu a zasune ji mezi ostatní v knihovně+ Možná bych sám zrovna teď potřeboval společnost +procedí mezi zuby+ Co si dáš? +otevře bar a nalije si skotskou, čeká, co Nef+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř bře 31, 2010 5:06 pm

Hmn. +zamyslí se+ Jahodovej džus bude stačit. +usměje se+ Co čteš zajímavého? +zeptá se a rozhlíží se kolem+ Jestli si to tady zařizoval ty, tak máš moc dobrej vkus. +poznamená+ Tohle je … ? +ptá se na to, v jaký místnosti to vůbec je+
Neferet
VIP Member

Další

Zpět na Komnaty Tonyho