Kuřácký a karetní koutek

Moderátoři: Styx, Tony Dolohov

Kuřácký a karetní koutek

Příspěvekod Styx » ned lis 22, 2009 10:53 pm

Mé oblíbené místo, kde si mohu bez dovolení vykouřit oblíbenou havanu nebo zahrát poker.

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Kuřácký koutek

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 30, 2009 9:02 pm

(promiň, že jsem tě zavedl právě sem, ale všude jinde mám plno ;) snad jedině ložnice je volná :D )

°vejde s fatou do místnosti a nabídne jí sezení v pohodlném křesle° Co si dáte k pití? °počká, pro co se rozhodne, sobě nalije skotskou a přivolá skřítka, aby připravil nějaké pohoštění°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon lis 30, 2009 9:16 pm

(nevadí. a ložnice? no snad až později - nejdřív práce a pak zábava. my telepati víme, jak je tu narváno. co nechápeme, že ten Tony je snad naklonovanej... nebo obraceč času?)

K pití? něco, co mě neporazí... gin fizz třeba, nebo mojito. co máte. díky. jak se daří? bude ode mne nevhodné, zeptat se, jak vypadají vaše, hmm, jak vycházíte s lady Styx? +je to teda trochu potvora, že se ptá zrovna na tohle.+
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 30, 2009 9:34 pm

(tak nejdřív práce ;) )

°nalije ji gin fizz, má sice oboje, ale myslí si, že gin je vhodnější, dřív opije° Díky, mám se skvěle °trochu pozvedne obočí nad její osobní otázkou, ale pousměje se° Se Styx vycházím skvěle... dá se říct. Vím, jak na ni. Není to sice ještě přesně to, co bych si představoval, ale je to na dobré cestě °svěří se jí jedině proto, že vidí hluboko do problému° Ten její přítel... Black... se tady neobjevil už pěknou řádku měsíců. Merlin ví, jestli vůbec ještě žije. Zdá se, že ztrácím konkurenci °ušklíbne se, podá jí pití a přiťukne si s ní° Tak na ty vaše otázky na tělo
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon lis 30, 2009 11:19 pm

jste dobře naladěn, to je fajn, půjde nám rozhovor. +úsměv+
+ťuknou si+ na otázky. i na tělo. +teď už se usmívá fak pobaveně až poťouchle, takové to "vím něco, co ty ne"
jdeme na to - otázka první:
Cestujete rád? A co na služební cesty?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 01, 2009 1:58 am

Nezahálíte °pousměje se° Spíte vůbec někdy? (řečnická otázka) Dobře, jdeme na to +vyslechne si první otázku, chvilku uvažuje a pak rozvážně promluví+
Pokud myslíte cestování na kouzelnickém koštěti, na tom jsem naposled seděl ještě za studií na hodině létání. Je pod mou úroveň. A jestli máte na mysli nějaké mudlovské dopravní prostředky, tak ty zásadně odmítám, zdržuje mě to od práce. Všude musím být okamžitě, takže uznávám jedině přemísťování. To platí obzvlášť o služebních cestách. Než bych se ke své zakázce dokodrcal vlakem, za ušetřený čas se stihnu ještě zúčastnit jejího pohřbu.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte pro 01, 2009 1:17 pm

+jen se usmívá, hodí nohu přes nohu a dělá si poznámky. také upíjí drink.+

Jak pozorné. Předpokládám, že rovnou přinesete i věnec s nápisem „Spi sladce“ – o to, aby se neodkopávala, se určitě postaráte předem.
Víte, že v letedle, v lepších třídách, se můžete během cesty příjemně opít?

+rovná si papíry a podá Tonymu soupis dotazů, aby zhruba věděl, co bude, a mohl si to třeba popohnat , když se fata rozkecá+
a další dotaz:
Kterým zemím – případně biotopům - dáváte přednost?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 01, 2009 9:53 pm

S věnci se nezatěžuji. Pohřbů se zúčastnuji z jediného důvodu, abych měl jistotu, že moje zakázka leží hluboko pod zemí. Nemám rád letadla, jsou na mně moc pomalá. Jednou jsem letěl v letadle, když jsem sledoval střed mého zájmu a byl jsme z něj, z toho letadla, tak otráven, že jsem se postaral o něj, o tu osobu, rovnou v oblacích. Nebojte se, pilot to nebyl °ušklíbne se°
°vezme si od ní lejstro a zběžně přečte dotazy a pozvedne obočí° To vy sama? °jízlivě a hned odpoví na další otázku°
Miluji Anglii, ale od určité doby dávám radši přednost teplejším krajům. Chystám se na dovolenou hodně na jih, neprozradím ale, kam. Nerad bych za nějakým rohem objevil objektiv fotoaparátu a za ním některou známou tvář z toho vašeho detektivního klubu.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř pro 02, 2009 8:48 am

střed zájmu? to jako letuška? s letuškou? na toaletě, ehmmm? a nebyl to střet zájmů, když jste měl někoho zlikvidovat? +asi jí meměl nalívat před rozhovorem ;) +
ne, já sama ne, ale trochu v tom prsty - samozřejmně - mám. sveďme to prostě na kolektivní vinu +zase se napije a culí se, mírně pod parou+
ale no tak - to byste nás vážně tak nerad viděl? známé tváře? ale my jsme horší než trpaslíci a černej mor - ty potvory vám vlezou všude +a je tak pod parou, že se přestává soustředit, že ani nedá další dotaz (- buď si to Tony přečte, nebo ať konverzuje a já to tam švihnu, jakmile budu na svém přístroji) +
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř pro 02, 2009 9:50 am

°usměje se nad poznámkou o letušce° Zásadně nejdřív dokončím rozdělanou práci, zábava musí počkat. Nikdy se jí ovšem nebráním, když už mám hotovo °významně zvedne jedno obočí a pobaveně ji sleduje, jak s ní jeho drink mává, slečna zajisté pije na lačný žaludek, pomyslí si a usoudí, že skřítek přinesl občerstvení právě včas a tak nabídne fatě něco ze studené mísy° Naopak, vidím vás moc rád °pozoruje ji přimhouřenýma očima° ale pouze v situacích, které mi vyhovují. A slídění mi v patách k nim zaručeně nepatří. To jsem pak zlý °napije se° Máte další otázku?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Další

Zpět na Komnaty Tonyho