Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Aubrey » ned dub 08, 2012 2:07 pm

*zarazí se a jak se mu mrtvola houpe ve výhledu, tak ju odhrne jak závěs, aby na Beccy viděl* snoubenec? Jak jsem starý, tak tohle...mě docela překvapilo...to je docela odvážný*uchechtne se*díky...klidně zaměstnej i někoho z našich, stejně se ti zaměstnanci tady většinou flákaj...*a jde pomalu ven, ještě si po cestě mumle pod vousy*tak vdávat..to jsem z toho člověk...
Aubrey
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 08, 2012 2:17 pm

(lááách, prej "to jsem z toho člověk" já fakt nemůžu:D )

No joo, já vím... Ale mě to překvapilo určitě víc. Uculí se pobaveně. Odvážnej? Jo, to docela je... Poslední dobou mám pocit, že spíš než odvaha to jsou skrytý sebevražedný sklony. Ušklíbne se při vzpomínce na poslední zážitky. V pohodě, já to mám za chvilku... však víš... Zatočí rukou, jakože kouzla. Když Aubrey odejde, zadívá se zamračeně na visící mrtvolu, lehce se pohupujíc. **Co s tebou..chlape? Položí mrtvole řečnickou otázku a zašklebí se. Nakonec podél těla lehce přejede oběma rukama a za nimi vyskakují drobné tmavě oranžové plamínky. Kousek odstoupí a za chvíli jen sleduje jak si chlápek hoří a přestože oheň olizuje i zdi kolem, těm to kupodivu nevadí. Po slabých pěti minutách zbyde jen hromádka popela,ktero nechá zmizet a fanatik jakoby nikdy neexistoval. Tak, to bysme měli... Opráší si ruce, spokojeně se rozhlédne po místnosti, kde je všechno tak, jak před tím a vyjde nahoru do baru. Co kdyby přišla hned další zábava:P

**(a kdo identifikuje tuhle lehce pozměněnou citaci, dostane bonbon:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Storm » ned dub 08, 2012 11:55 pm

+a když je všude čistý vzduch, vylítne zpoza nějaké bedny a letí honem rychle do redakce připravit titulní stránku nového vydání DV+
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Jason » sob čer 16, 2012 11:43 am

*zapadne do zákulisí a hrne se k lednici, odkud vyloví zásobu něčeho řízneho a naleje si* jak starý alkoholik...*zavrčí si pro sebe a kopne panáka*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned pro 09, 2012 7:10 pm

V zákulisí se zaboří do jednoho z křesílek, noťas před sebou a zuřivě objednává, co je potřeba. Po chvíli si přivolá amonovu specialitku, řízne si ji absinthem a ke štěstí jí snad nic nechybí:P
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Předchozí

Zpět na Provinilé slasti