Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Astrai » pon pro 10, 2012 2:18 pm

S omluvným úsměvem pokrčí rameny. Na některé věci jsem asi přehnaně náročná. Zamrká nevinně. Popravdě zatím ani nevím. Vím jen to, že to bude delší doba, než posledně. Uculí se a následuje ji po chodbách.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon pro 10, 2012 8:45 pm

+Po dlouhý době se obejví zase v hotelu a když se dostane za recepci - po té co ze sebe oklepe tuny sněhu, je velice mile překvapená, kolik že to mají hostů+ no to se podívejme, Vánoce na krku a tady se to nějak plní +je tím moc mile potěšená, zvlášť, když tam vidí samé cizí jména+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon pro 10, 2012 9:08 pm

ááá koho pak nám to sníh přivál? +ozve se od lítaček do kuchyně+ Madame majitelka se uráčila podívat mezi své poddané +hutný hluboký smích se jí proplíží kolem těla a pak už ji silné paže zvednou do vzduchu+ tak co, potřebuješ pokoj nebo ses na mě prostě přisla podívat. Nebo pokoj a mě? +Ano, Bjorn je prostě zase ve svý kůži+
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon pro 10, 2012 9:11 pm

+otočí se po hlasu a musí se usmát, ten jeho živočich z něj přímo sálá a dokonce si nechal dorůst vlasy+ Merline postav mě na zem! +zasměje se mu do tváře+ ehm néé, já nepotřebuju pokoj, ale musím uznat že vyhlídka to je lákavá, schovám si ji na příště... ále tak jsem se přišla +přejede dlaní po desce recepce+ podívat....
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon pro 10, 2012 9:13 pm

Ale copak copak Vinëbar, zastesklo se ti po tvrdý dřině recepčního? Vždyť ti to tady patří tak co ti brání se vrátit +posadí ji na tu desku a sám si sedne do koženého křesla za pultem a znovu se na ni koukne+ Odine ty se nudíš! začlas chlastat? +zeptá se zvesela+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon pro 10, 2012 9:18 pm

+ošije se, protože Björn uhodil hřebíček na hlavičku+ noooo +nakroutí si na prst vlasy+ možná mi to tu trochu chybí +nechá v prstech proklouznout sešit s hostama+ Ne medvídě, mě to tu už nepatří +zavrtí hlavou+ teď je to zdá se v rukou lepší z majitelek. +usměje se, a těší ji to+ ale jsem docela překvapená, že tě Wenai vzala na milost +zvedavě na něj mrkne+ jistě že se nenudím! víš kolik mám doma práce a lítání a kolem prcků a tak.... +spustí fofrem+ Hele ale kdybys chtěl někdy přes dopoledne nebo tak nějak volno, tak mi klidně brnkni, já to za tebe vezmu a ne nechlastám! +pleskne ho do ramena+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon pro 10, 2012 9:35 pm

Jasně jasně +přikyvuje souhlasně s každým jejím slovem+ takže se prostě nudíš +zkonstatuje nakonec+ nooo tak s tím musíme něco dělat +zvedne se z křesla, rychlostně ji tam přemístí a on si sedne na pult+ tak, já si teď na nějakou hodinku, dvě... tři skočím něco zařídit a ty si tu jako vždy čti knížku, pořád ji máš v posledním šupleti +mrkne na ni, svou velkou tlapou jí rozcuchá háro a s úšklebkem se zdejchne+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon pro 10, 2012 9:42 pm

Co to... tohle to.. .no to snad... Björne! +ale všechny její nenadálé protesty jsou jí platné asi jako ladiči morký dudy+ no tak si to... užij +řekne ještě za jeho mizejícíma zádama a když na recepci osamotní, tak se uculí a v křesle se protáhne, tak jak vždycky a nohy si dá na nejvyšší vytáhlí šuplík, a ze spodku vytasí knihu+ tomu říkám veget +a začte se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Astrai » úte pro 11, 2012 5:41 pm

Seběhne dolů a na recpeci si všimne, že tam už není sexy dlak, ale nějaká hezká a opět zrzavá slečna. Že by nějaká příbuzná majitelky? Napadne ji mimoděk a než vypadne ven, věnuje jí milý úsměv.
Astrai
Kožoměnec

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 11, 2012 5:54 pm

+on tam je! on tam je! Wenai tma není :D+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Předchozí

Zpět na Hotel Lafayette