Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 10:42 pm

Já mám pro ostatní jenom pár drobností jako že jsem na návštěvě, ale nemám pro ně pořádnej dárek jako pro tebe, tak ti to nechci dávat před nima, aby jim to nebylo líto +usměje se+ já ti říkala, at nic nekupuješ +zakroutí nad ním hlavou, ale směje se, vyloví z batohu malinkou krabičku a zvětší ji+ Tak, Veselý Vánoce +řekne tak nějak rozpačitě a postrčí mu to nohou. Po rozbalení tam Byron najde novýho Fendera s kulervoucím zesilovačem, třeba toho http://images2.fanpop.com/images/photos ... 60-868.jpg ale jestli by radši červenýho, tak je červenej :D+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 10:53 pm

+rozbalí to a ve tváři se mu objeví výraz absolutního nadšení+ Yes! +výskne a vyskočí a hned si ho zkouší, jak se mu na něm bude hrát+ Dobře, dobře. Zahraju si o samotě. +zazubí se na ni+ Tohle je pro tebe. +vezme si jednu tašku, co si donesl a podá jí ji+

Obrázek
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 11:00 pm

+musí se smát, když vidí, jak se raduje jak malej kluk a dost se jí uleví, že se mu líbí+ No klidně hraj tady, já jsem stejně zvědavá, jestli ses jenom nevytahoval +mrkne na něj+ Teda hlavně ať na nás nepřijde ten skvělej komorník, že děláme bordel +varuje ho+ Kdybys chtěl jinačí, klidně ji můžu nechat vyměnit +upozorní ho ještě+ Jééé +nadskočí a zatleská+ čokoládu máš povolenou +souhlasně přikývne+ Děkuju +usmívá se od ucha k uchu a krátce ho obejme+ Nakonec by to mohly bejt docela pěkný svátky +řekne spokojeně, vyleze si na postel a rozbalí si balíček M&Ms+ Tak koncertuj, rockere +máchne rukou a nacpe si pusu bonbónama+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 11:08 pm

Nechci jinačí. +zavrtí hlavou a usměje se na ni+ Vidíš, a to ještě ani nezačali. +zasměje se a zapojí kombo i kytaru+ Tak bacha jo. A žádný hihňání! +a začne+

Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 11:15 pm

To jsem ráda +usměje se, uvelebí se pohodlnějc a naláduje se bonbonkama+ Žádný hihňání, na mou duší na psí uši +slibuje čestný skautský. kouká, jak si to užívá a trochu nevěřícně zírá, jak má rychlý prsty a spokojeně se usmívá a když skončí, začne tleskat a pískat jak na rockovým koncertě+ A teď si představ, jak epický by to bylo v kiltu +mrkne na něj+ myslím, že ta bude v dobrejch rukách +řekne uznale+ a teď mi zahraj něco,co znám +poručí si, zkříží nohy v kotníkách a otevře si k tomu marsku+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 11:21 pm

Tak v kiltu by to nebylo vlůbec epický a nech si ty vtipi, nebo ti už nezahraju nic. +zašklebí se na ni, a šlohne jí bonbon, ale neodolá a začne opět hrát+

(dva v jednom, Byron hraje i zpívá)

Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 11:32 pm

+protočí na něj oči a zaksichtí se, ale zase mu to vynahrazuje bouřlivým potleskem na konci+
Ale ty máš pěknej hlas +pochválí ho+ tak stačí, když si seženete bubeníka ne? Říkal jsi, že na basu vám hrála Wenai, a ta je pořád tady. +vysvětluje a v přestávkách se cpe bonbonama+ tak bys mohl zpívat ty a byli byste zase kapela +připadá jí to jednoduchý+
Hele a znáš takovou tu tam dam dam I'm the son of rage and love? +předvede a mlátí u toho pěstičkou do matrace+ tu já miluju +usměje se a hodí mu bonbón a kouká, jestli ho chytí do pusy+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 11:39 pm

Díky. +usměje se na ni+ No jo, jenže, kde chceš sehnat bubeníka? +pokrčí rameny+ Na obzoru žádnej není. A na většinu písniček jsou potřeba dvě kytary.
Jo ty myslíš Jesus of suburbia. +vzpomene si přes její nápovědu+ To umim. +přikývne načež ho bonbon trefí doprostřed čela+ Teď jsem trefen bonbónem. +zazubí se+

Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » úte pro 11, 2012 11:46 pm

Tak si zkuste třeba dát inzerát do novin. +navrhne+ neříkej, že tu není ani jeden bubeník. Já umím jen na piano, s tímhle ti nepomůžu +pokrčí rameny+ Máš mít větší pusu +směje se a zkusí to ještě jednou+ a furt lepší než šiškou. Jak velký tu mají děti? Už děsně dlouho jsem nikoho nekoulovala, a nestavěla sněhuláka. +nadchne se+ Vzala bych je ven. Jó, přesně to myslím +ppřikývne, když uslyší první tóny a potichu si zpívá, aby nerušila vystoupení+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » úte pro 11, 2012 11:53 pm

Možná to zkusíme... ale redši se ještě zeptám Wenai. +usměje se a napodruhý už bonbon chytne, sundá si kytaru a sedne si na postel+
Malý, Nicci je pět, Desovi a Viktorii dva. Mikaelovi snad tři... +koukne na ni+ A na to potřebuješ děti, aby ses s někým koulovala? To ti společnost dospělých a racionálně a zodpovědně smýšlejících lidí nestačí? +uculí se na ni tak, že jí musí být jasný, že on do téhle kategorie rozhodně nezapadá+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz