Kamenný obchod

Móda světových značek

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Kamenný obchod

Příspěvekod Neferet » stř pro 09, 2009 8:43 pm

Zaměstnanec: Takže zatím si vezmu tyhle dvoje boty. +podá mu je+ A ještě se mrknu na šaty. +usměje se mile+
+jde si vyzkoušet šaty a postupně se v nich holkam ukazuje, různě se nakrucuje před zrcadlem+ Hmn, tak vám nevim. Co vy na to? Nevypadam jak pytel brambor?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 09, 2009 9:07 pm

Jarla: +ukazuje se jí v těch krásně sexy šatech, kterým neodolala a taky zkouší ty smrtijedské botky a ty nádherné jehláky+ Já prostě když někam vlezu, nemohu odejít s prázdnou +usměje se na ni+ A víš, že máš pravdu? My jsme se vlastně doteď vždycky jenom míjely. Tak to je skvělé, že jsme tady na sebe natrefily. Já jsem se stejně už docela dlouho chystala k tobě do knihkupectví, podívat se po nějaké pěkné magické knize.

Nef: Jaký pytel brambor? Jsi nádherná, to budou chlapi čumět +obdivuje ji+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř pro 09, 2009 9:13 pm

Styx, myslíš? +zeptá se a čučí na sebe do zrcadla+ No já nevim. Myslíš, že by se to mohlo líbit ... +zarazí se a zavrtí hlavou+ Tobě to fakt sekne. +snaží se rychle odvést hovor na ni+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř pro 09, 2009 9:22 pm

Bea: Prosím tě, nemůžeš brát všechno vážně. Jeptišku jsem uváděla jen jako příklad. Myslela jsem nějaké šatičky se spoustou knoflíčků a šňůrek, s kterými by měl John trochu práce. Ať má taky nějaký zásluhy. Třeba ho prostě nebaví, když na tebe šáhne a hned seš nahá. Je to dobyvatel, ne?
Co myslíš, hodí se k těm mým šatem ty červené botky s hadama?
A s nikým rande nemám. Ale nepopírám, že jsem zakoukaná. Ale u toho to,zdá se, končí!
Jarla: Jeptiška - haha - když mi pomůžeš, můžeme navlíknout Beu do hábitu. To její zvíře v lidský podobě je jen trochu náročný chlap, tak tady dělám návrhy na zpestření večerů.
Styx + Nef: Chlap na obzoru? Jenom teď prošli kolem výlohy tři. Láska je nebezpečná - k sobě si ji nepustím!!!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř pro 09, 2009 9:43 pm

Nef: Ano, myslím, že se MU to bude zaručeně líbít. A jestli si ani teď ten mizera nevšimne, jak jsi krásná, tak už mu vážně hodím něco do ksichtu +rozesměje se+

Jarla: Díky za pozvání, určitě se zastavím +řekne potěšeně+ Neboj se, myslím, že můžeš být zcela v klidu, nesvádím partnery svých kamarádek. Jednou, kdysi to jaksi vyplynulo ze situace a dodnes mě to mrzí +mávne rukou+ Příliš chlapů? Nepřeháněj +smích+ Mohla jsi mě kdykoliv z jejich zajetí vysvobodit +uculí se+ Tebe jedinou vlastně neznám, tak to doufám teď napravíme

Zaměstanec: +položí vše na pult, když si to vyzkouší+Tak mi to všechno, prosím, zabalte. Ještě bych prosila nějakou kabelku, která by k tomu ladila
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř pro 09, 2009 9:54 pm

Styx: +mile se na ni usměje+ Uvidíme. +zasměje se+
Jarla a Styx: A co takhle kdyby jste se obě stavily u mě? +otočí se na Jarlu+ Taky tě moc neznám, viděli jsme se jen jednou a to když jsem si pořídila Eset. +usměje se a pozvedne ruku na jejímž zápěstí si Eset hoví+ A mimo to mam spoustu cukroví, kterého se musím zbavit.
Zaměstnanec: +položí šaty na pult+ Takže tyhle modré z vánoční nabídky si vezmu k těm botám a tyhle černé zaplatí tady slečna +zašklebí se na Styx+ Slíbila, že je dostanu k Vánocům.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř pro 09, 2009 10:18 pm

Jarla: *Taky jí zašeptá, aby Bea neslyšela.* To není špatnej nápad - jen jestli neumí pracovat s kleštěma. To by si tu práci dost ulehčil.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát pro 11, 2009 1:13 am

Jarla: +se ptala co vyhlížím+ ále...musím doplnit šatník..mám pocit, že jak on, tak já, máme věci jenom k táboráku.

Molly: +prohlíží si něco šněrovacího+ aby si na mě nevzal sekyrku...+a prohlíží si takový pěkný luxusní boxerky+ a možná bych si ho mohla rozbalit já... +omrkne ju+ červená k červené? proč by k sobě nešly?
Zakoukaná? +valí oči+ do koho? to mně musíš říct! +zvědavě+
já vám dám kleštění! na kleště on zrovna není...+přiměřuje si ale zrovna hafo korálů+ on spíš tak ..no na co..já ani nevím...furt se tváří jak je strašně nezáludnej a nenáročnej...

+na pultu si dělá pěknou hromádku toho co si vezme+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Zaměstnanec » pát pro 11, 2009 5:01 pm

*vzadu se ozývaj nějaké hlasy a lomoz, za chvíli dojde prodavačka* tak botky už dorazily v docela velkém výběru od Cavalliho, Miu Miu až po Rossiho a Atwooda...a taky něco málo ze šperků...
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Beatrix » ned pro 13, 2009 12:48 am

+prohlíží si to tam+ tyhle chci! +zbožně kouká na botky+ máte je v sedmičce?!
Obrázek
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Boutique