Karetní pokoj vzadu za obchodem

Magické vymoženosti a služby na prodej...

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Karetní pokoj vzadu za obchodem

Příspěvekod Styx » pát pro 11, 2009 6:21 pm

+vyslechne si neurčitý popis osoby a přestože Liam neřekl žádné jméno, pochopí, o koho se jedná, zvedne ruce a skryje svou rozrušenou tvář do dlaní, sedí tak hodně dlouho a vstřebává informace, které jí Liam z karet vyvěštil, promítá si každou jeho větu a hluboce nad ni přemýšlí, když se trochu uklidní, pohlédne na Liama+ Promiňte mi mou indispozici +usměje se omluvně, zvedne se a položí na stůl měšec s galeony, ani je nepočítá, i když ví, že ho přeplatila, ale takové zprávy mají cenu zlata+ Moc vám děkuji. Nashledanou +rozloučí se a rychle zmizí, aby co nejdřív udělala tlustou čáru za svou minulostí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » sob pro 12, 2009 2:11 pm

*rozloučí se s ní, sková peníze a vytáhne si karty a hraje pasiáns*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » úte črc 03, 2012 12:33 pm

+vejde do karetního pokoje, posadí se a čeká na Liama+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » úte črc 03, 2012 7:00 pm

*vrátí se z toulek po okolí, zahloubán nese nějaký balíček pod paží, že si jí skoro nevšimne, projde kolem, zarazí se, vrátí se a usměje se* Dobrý den...omlouvám se, čekáte tady dlouho?*odloží balík stranou* neměli jsme dojednanou schůzku, že ne?*ujistí se a vduchu si říká, že by měl přestat tak pít, že měkne mozek*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » úte črc 03, 2012 7:42 pm

+sedí v předsálí věšteckého pokoje a když Liam vstoupí, postaví se+ Dobrý den +pozdraví+ Ne, teď jsem přišla. Omlouvám se, že jsem vám sem vpadla. Schůzku nemáme dojednanou, ale pokud nemáte teď čas, domluvíme se a já přijdu jindy.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » stř črc 04, 2012 2:41 pm

Ne, ne..když už jste tady, přece vás nevyhodím...pojďte...sedněte si semhle....*ukáže na křesílko u stolečku* dáte si něco? Čaj, vodu?*nabídne* co vás ke mě přivádí?*usadí se naproti*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » pát črc 06, 2012 6:02 pm

+sedne si do křesílka a ovívá se v tom vedru Denním Věštcem+ Vodu prosím, vychlazenou. Nevím, jestli si mě pamatujete, kdysi jsem využila vašich služeb a tehdy jste mi moc dobře poradil. Potřebovala bych opět vyložit karty, ale tentokrát žádnou budoucnost, ale snad... minulost? +zahledí se na něj, jestli dělá i něco takového+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » sob črc 07, 2012 2:48 pm

*donese džbánek s vodou, nalije jí a přimhouří oči* ono, vzpomínám si...problémy v milostném životě, že?*píchne prstem do vzduchu* ale vypadá to, že jste spokojená...*opře se v křesle* do minulosti? To není úplně obvyklé, většinu spíš zajímá co bude...máte k tomu nějaký důvod? Nebo spíš...co se chcete dozvědět?
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx » sob črc 07, 2012 9:44 pm

Ano, jsem opravdu moc spokojená +trochu sklopí oči v rozpacích, že je to na ní tak vidět+ Nejsem si jista, jestli se bude skutečně jednat o výklad minulosti. Možná je to jenom hloupost, sama jsem z toho trochu zmatená +zvlaží si rty a pak odloží sklenku a začne+ Už asi rok mívám podivné sny. Často se opakují... tedy ne pořád dokola to samé, ale děj jakoby navazuje dál. Žiju v nich ve zcela jiné době a já chci vědět, co mi jimi mé podvědomí chce naznačit. Jestli se mi vrací vzpomínky na některý z mých minulých životů... +na chvilku se odmlčí a pohlédne na něj+ Nevím, jestli jsem spíš neměla navštívit psychiatra.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Liam » ned črc 08, 2012 12:02 pm

*nechá ji vysvětlit o co jde* víte, osobně se zabývám spíš právě opačnou stránkou, tedy co bude, ale....tohle je hodně zajímavé...*nakloní se* může to být vzkaz podvědomí, že jste v minulosti něco nedokončila, něco, co vás tedˇdohání, nebo v budoucnu může překvapit...jestli to je něco z minulého života...*zabubnuje prsty* každopádně se můžeme pokusit zjistit o co jde...*zasměje se* to byste mohla, jistě by měl dvě tlusté bichle chorob, které by se na vás hodily...*pak trochu omluvně pokrčí rameny* tedy ne, že by nemohli být užiteční, já jen doktorům jako takovým moc nevěřím.. svěřovala jste se už někomu s tím problémem?*zeptá se a natáhne se pro krabičku s kartami*
Liam
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Nemeton - Magic Shop