Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Kuchyň

Příspěvekod Beatrix » úte lis 17, 2009 11:16 pm

+jenom tama prolítne, sebere veškerou papriku co potká a zase zmizí+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte lis 24, 2009 5:46 pm

mezi obsluhou v lokále utěšuje plačícího kuchaře... oplakává papriku a je bez ní zralý na sebevraždu
ale no táák. vzmužte se! pro jednu papriku slunce nesvítí!
ale ten chlap je k neutišení... a polívka přesolená slzama...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » pát lis 27, 2009 1:30 am

+pošle Toma dom, že to už dnes vezme za něho, ať si cestou koupí nějakou tu papriku no...ale vánočního kapra se žádnej červenej humus ani nedotkne! a pustí se do pečení štol+
Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř pro 09, 2009 12:46 am

+spokojeně obhlíží dvoupatrovejmedovník na rodinnou oslavu+ mňam...sežeru tě....
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tirage » úte pro 15, 2009 4:04 pm

zapluje sem pomáhat kuchaři, když jí sem Beuš odvelí. a postěžuje si
no a ty jahody jsme si ani nestihli dáááát. smutně se zašklebí nad načančanou mísou jahod pfff. bych je Amnovi sežrala, ale nějak mě přešla chuť. kdyby ta jeho kráska alespoň měla proč vyvádět... všicni mají starosti, píšou si do Věštce, ale prd vědí...
tak co je potřeba dělat - dejte mi něco, práci a panáka na žal. vysmrká se a umyje si ruce, vezme jinou zástěru - na vaření
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » úte pro 15, 2009 4:41 pm

přijde sem za Tir co to mělo znamenat? ty jsi se naprosto zbláznila, ne. proč pořád provokuješ. ta dáma je zoufalá a ty ji ještě vytáčíš...
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Beatrix » stř pro 16, 2009 12:07 am

+projde tama, trochu se podiví, že tam je cizí člověk, ale mávne nad tím rukou, páč zahlídla na bezpečnostních kamerách Serpentia a valí za ním, takže jen ukáže na Tirage+ asi bysme si potom měly popovídat. A chovej se ke Klei slušně! +a hned zase vypadne+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát pro 18, 2009 3:52 pm

Bea: dobrý den. já - jenom tu něco vyřídím a zmizím spíš jí mluví na záda, jak si Bea jde po svém
Tir: nechce ji jenom buzerovat mysli hlavou, holka. už nejsi malá. dělej si, co chceš, ale uvědom si, že poneseš důsledky. a vzhledem k tomu, co jsi zač, tak počítej s tím, že rychle a tvrdě. rozmyslisi, jestli ti to stojí za to. vezme ji kolem ramen.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 18, 2009 4:14 pm

Bea: jasně, šéfe! šéfová... ale ano, vždyť jem jí nic neudělala, neřekla jsem ani slovo. a potichu dodá jen ji ke mně moc nepouštějte, ať si o mě nezlomí gelový nehty, až mi bude chtít vyškrábat oči.

Morfeus: i ty, Brute? copak jsem úplně blbá, že mě musíte pořád vychovávat a poučovat. a odstrčí mu ruku ze svých ramen a jde dodizajnovat ty jahody odneseš jim to tam? já už nemám chuť. třeba si madam smlsne.
a když na ni Morf pochybovačně kouká ale já to přeci všechno vím. neboj se, budu hodná. rozumná...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Morfeus » pát pro 18, 2009 4:29 pm

Tir. tak jo. odnesu jim to. a nejsi blbá, ale víš cos vyváděla posledně.ty si nedáš říct a Et tě pak loví bůhví kde. Tir, my tě máme rádi, jaká jsi, ale bojíme se o tebe. to taky víš. tak neblbni. vezme do jedné ruky mísu a druhou jí poplácá po tvářičce. já vím, že to nemáš lehký. s náma, se se bou. s ním...
usměje se na ni a odejde s jahodama do lokálu

Morfeus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince