Tirage

Moderátoři: Eternity, jářku, Sigismunda, matouš, fatamorgana, Tirage

Re: Tirage

Příspěvekod Tirage » ned pro 20, 2009 2:16 am

vzbudí se pláčem. když zjistí, že je s ní Eternity, ani ji to moc nepřekvapí.
Et, tohle je hnusnej svět. já tu nechci být, já chci domů. a už vůbec nechci být rozumná. to je hnus, dělat jenom správný věci, chovat se rozumně. já nechci být dospělá, nechci být slušná a ohleduplná. vůbec nemám radost, že jsem se zachovala správně. raděj bych tý čůze vjela do valsů! a něco tam rozkopala! a on se taky chová jak pařez! nevyrazíš z něj kromě pozdravu rozumný slovo. kdyby aspoň řekl, že chce ji, ať táhnu - ale nic! já chci pryč! pryč od tud. domů. nebo aspoň jinam... mám hroznej vztek. a je mi to tak líto... stěžuje si, popotahuje a pláče
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eternity » pon pro 21, 2009 8:50 pm

obejme ji, hladí po zádech a dělá jenom notááák, no. pšššš. Tir, holčičko, no tak.
a když se po dlouhé době Tir trochu uklidní, řekne přijde si pro tebe Isamun. vezme tě na cestu. asi jsi tu byla vážně moc dlouho. potřebuješ změnu. Sunny půjde s tebou. a já asi taky kousek. možná ještě někdo. uvidíme.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon pro 21, 2009 8:52 pm

utře si oči a rozmaže nudli po obličeji. jak malej fakan. Sunny? a kam mě veme? hledá kapesník
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pon pro 21, 2009 8:59 pm

dá jí kapesník na. tohle ti asi už zůstane do smrti, viď? bez kapesníku... doprovodí tě na cestě. myslím, že je nejvyšší čas. potřebuješ se dostat dál. a přestat dělat hlouposti. pohladí ji za uchem. a nosit kapesníky. hlavně, žes neutekla a nemusíme tě honit po všech galaxiích. taky máme s Morfem jiné starosti, než tě furt hlídat a tahat z průšvihů. upravuje jí vlasy kolem obličeje.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon pro 21, 2009 9:08 pm

otře si oči i obličej a zamračí se.Et, snad ne Živly? je mi teď jak psovi. jsem úplně hotová - rozložená na prvočinitele. a taky jsem se poslední dobou na studium dost vykašlala, bylo furt něco jinýho... a kapesníky mám náhodou vytáhne z kapsy kalhot zmačkaný a asi i špinavý kapesník. když vidí Et, jak se zatváří, dodá to jsem tomu moc nepomohla, co? stejně mě štveš. tolik toho víš, vyznáš se ve věcech, že by lidem přecházel zrak a jediný, co tě zajímá, jestli mám čistej kapesník. směšuješ zázraky a kouzla s kapesníkama, buřtama s cibulí a každodeníma blbostma. směšuješ filozofii a tajné nauky s pečením štrůdlu a drbama. a nejhorší je, že jsem to pochtila od tebe už i já. kde je nějaká ta vznešenost?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pon pro 21, 2009 9:20 pm

no jo, už je to tak. pokývá hlavou máš nejvyšší čas. a příhodné duševní rozpoložení. alespoň budeš mít něco důležitého na práci, než se plácat v sebelítosti a řešit coby kdyby. ucechtne se skoro jedovatě jó, mocní tohoto světa! zlatý voči!

no jasně, jsem tak dokonalá a geniální, až to mlátí dveřma. zasměje se zvládni svou cestu a budeš taky geniální - skoro jako já. a třeba i vznešená. já na vznešenost kašlu. kdybych na ni dbala, musela bych se tě dávno zbavit, abys mi mou vážnost a vznešenost nekazila. směšovat vysokou magii s buřtama s cibulí? to je život. buď ráda. jinak by s náma nebylo k vydržení. právě oplakáváš jeden ze zářných příkladů. chmm. černá, bílá protočí oči - a na tisíce barev prostě kašlou. a myslí si, že se dobrali dokonalosti. kdyby to bylo všechno tak jednoznačné...
ale ty se teď jdi umýt. skočíme si na večeři a pak se musíš sbalit. šup! pleskne ji po zadku.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » pát led 01, 2010 5:34 am

vrátí se i s Isamunem
akorát jste dojedly - fajn! máš zabaleno, Tir? no, už si to vyřiďte. já mizím. ahoj.
dá oběma holkám pusu a zmizí
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Isamun » pát led 01, 2010 5:40 am

ahoj, holky. obejme Eternity Et, dlooouho jsem tě neviděl.
kývne na Tirage ahoj. tak co? máš všechno? vyrazíme?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pát led 01, 2010 5:43 am

nechce ho pustit Sunny, to vážně tak spěcháš? kdy tě zase uvidím? už tě skoro nezním.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pát led 01, 2010 5:45 am

ahoj, Same. jo, mám všechno. můžeme klidně hned vypadnout. já budu jenom ráda. sbírá si věci
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Portal Miracles