DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Storm » úte pro 22, 2009 11:24 pm

Tony, myslel jste to vůbec vážně s tím seznámením? Pořád čekám a káva stydne...
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Styx » stř pro 23, 2009 3:10 am

K článku o Tonyho striptýzu bych vám ráda doporučila, abyste mi přestala závidět a nešťourala do mých rozhodnutí, proč někoho chci a někoho zase ne. Je to jenom moje soukromá věc.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř pro 23, 2009 3:27 am

Slečno Storm, samozřejmě, že jsem myslel svoji nabídku vážně a velice brzy vás navštívím. Studená káva mi nevadí. Budu se těšit. A.D.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Storm » čtv pro 24, 2009 10:53 am

Obrázek
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » pát pro 25, 2009 2:01 am

°listuje Věštcem a se zaujetím se začte do článku o vánočním večírku, kde se píše o něm a o Nef, čte dvakrát po sobě tu část, že je Neferet do něj zamilovaná a zakroutí nevěřícně hlavou° To je přece nesmysl! To nemůže být pravda! °odhodí noviny na stůl a nalije si sklenku alkoholu, ale přesto nad tím přemýšlí °
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Storm » pát pro 25, 2009 5:43 pm

PENTAGRAM: REKLAMNÍ TRIK S VEČÍRKEM

Jedny známé konkurenční noviny otevřely svou pobočku na Příčné a uspořádaly k této příležitosti mejdan. Sezvaly své redaktorky, externí dopisovatelky a všechny své čtenáře k příjemnému posezení, spojenému s rautem, tancem a prohlídkou prostor celé redakce.
Už na samém začátku se vyskytly problémy s jakýmisi hlodavci, které personál hledal po všech koutech a každému nové příchozímu bylo kladeno na srdce, aby dával pozor, kam šlape, sedá si a co má na talíři. Ale nenašel se ani jediný.
Hosté sebou přinesli spoustu cukroví, obložených mís a alkoholu a zábava se rozjela naplno. Večírek měl jedinou chybu. Bab jako máku a pouze dva chlapi. Tomu se říká odvaha. Každý se bavil po svém. Meg pustila nějakou muziku a vyzvala k tanci polovinu mužského osazenstva, Tonyho. Druhá polovina, Adam, se celý večer držel jako klíště Rebbecy, jako by měl strach z té ženské přesily. Tony byl v jednom kole, dal si pak další kolečko na parketu s Neferet.
Šéfredaktorka Beatrix ženskou populaci potěšila příjemným překvapením, pozvala na večírek profesionálního striptéra. Eternity a mollyz ohrnovaly nosíky nad svalnatým borcem v boxerkách. Opravdu nevím, co by ještě tyto rozmazlené dámy chtěly. Schválně bych moc ráda viděla, jaké luxusní zboží mají doma, když se jim tohle zdálo málo. Asi je požádám o fotografie jejich poloviček, ať se taky pokocháme.
Většina dívek byla naštěstí se zpestřením večera spokojena. Styx pozorně sledovala jeho vystoupení, ale u této milovnice mužských těl by spíš bylo překvapením, kdyby si ho nevšimla, yohannka a Beatrix si chlapečka po vystoupení pak přivlastnily, pocukrovaly a vlastnojazyčně olízaly.
Večírek ještě neskončil, jí se dál, pije, tančí i konverzuje. Pokud by se stala nějaká mimořádná událost, která by stála za řeč, tak vás s ní zase na svých stránkách obeznámím.
Ještě chci na vás apelovat, abyste trochu rozvířili ten jednotvárný život. Začněte pomlouvat, zahýbat, hádat se, prát se, abych měla drby na své stránky. Jinak se začnu vracet ke starým zapomenutým záležitostem a to se nemusí třeba někomu líbit.
Storm

Obrázek

Selena pro vás pořídila důkaz, že ti hlodavci tam opravdu oslavovali spolu s ostatními.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod mollyz » sob pro 26, 2009 8:27 pm

Vážená paní redaktorko!
Je mi velkým potěšením sdělit, že jelikož jsem v tomto světě nezadána, mohu si ještě vybírat. A pokud jste měla možnost prohlédnout si zmíněného svalovce osobně a z detailu (tedy z pod stolu), musela byste nutně uznat, že má námitka bylaoprávněná. Svaly by tu byly, ale mužská pýcha dotyčného muže zůstala patrně doma v pečlivě střeženém trezoru!!!
S úctou Mollyz

PS: Bude mi vzkutku ctí, seznámit se zde s opravdovým mužem....
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Storm » sob pro 26, 2009 9:23 pm

RUBRIKA VZKAZY ČTENÁŘŮM

STYX: Nezávidím vám, slečno (přiznávám, Tonyho trochu ano) a na vaše doporučení - nezlobte se - nedám, právě ty soukromé věci druhých jsou můj denní chleba. A cítím, že zrovna na vašem osobním životě bych mohla vydělat balík.

MOLLYZ: Pokud máte z čeho vybírat, tak vybírejte do sytosti, milá mollyz, opravdu vám to přeji. Jenom dejte pozor, abyste nepřebrala. Zmíněného svalovce jsem si prohlížela seshora a musím přiznat, že z té pozice jsem mu do spodního prádla bohužel nedohlédla, ač jsem se hodně snažila. Stačilo mi ovšem ujištění od Beatrix, která vlastnoručně vyzkoušela, že striptér v boxerkách opravdu něco má. Myslím, že Bea je natolik zkušená, aby poznala, co drží v ruce. Uznávám ale, že velikost pánského přirození je relativní. Pro někoho může být málo to, co pro jiného dost.
P.S. Docela by mne zajímalo, kolika centimetrový je u vás opravdový muž.
Storm
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » ned pro 27, 2009 9:59 am

PROSBA

Chtěla bych ve Věštci napsat o každé postavě z LoSu krátký článek, proto jsem vám rozeslala do soukromé zprávy prosbu. Mohla byste, prosím, každá z vás za sebe a svého partnera (nebo i další vaše postavy) odpovědět na otázky, nebo alespoň na pár z nich? Jinak hrozí, že si budu tyto informace shánět sama a pak za ně neručím. Znáte přece pavlačové drby, ne? Tak si pak nestěžujte:). Díky všem, co mi pomůžou.
Storm
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » ned pro 27, 2009 1:51 pm

Teda né, že bych byla zase TAK zkušená, ale myslím - i v porovnání s takovým bohem sexu jako je Mário - že se chlapec nemusí stydět. Em...pěknej no...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV