DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Beatrix » pon pro 28, 2009 1:18 pm

Teda, tolik popularity, to si ani nezasloužím!
Ano, máte pravdu - angažovat se v tolika společnostech je zhola nemožné, proto jsem majitelka a ne ředitelka. Jo, práci za mě dělají ostatní, jak si to člověk zařídí...
Vidím, že ani vám neuniklo, jak roztomilý dolíčky Mário měl, jooo do těch se už zamilovalo ženských...
Špinavé peníze? Ale kdepak, máme skvělou pračku. Nejsme dealeři - to provozujeme v DROGerii, jsme jen dodavatelé. Pro mě za mě ať si naše dodávky nikdo nekupuje - kde není poptávka, není nabídka. Nikoho k tomu nenutím. Navíc vše s čím mám co dočinění je prvotřídní kvalita, za což můžou být ještě vděční. A...zkuste mafiána donutit, aby si šel vydělávat jako obyčejný člověk...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon pro 28, 2009 6:48 pm

Gratuluji Beatrix k tomu pěknému životopisu.
Storm: Drahá dámo! Co se týče mužských chloub- domnívám se, že pod devatenáct centimentrů nemá cenu se nad tím vůbec pozastavovat. A nemusíte mít o mě strach, já určitě nepřeberu. Ostatně většina zdejších chloub je již zadána a já nemám v úmyslu některou ze zdejších milých dam připravit o domácího mazlíčka. Ale stejně jako vy, která píšete bulvár, mám i já velkou chuť podrobit zdejší mládence kritice. U mužů skutečných kvalit, kteří se zde vyskytují, bych si to pochopitelně nedovolila.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Storm » úte pro 29, 2009 9:50 am

Beatrix: Děkuji, vám, drahá, že jste mě za tento článek nepostrčila svým mafiánům jako zákusek ke snídani.

mollyz: Díky, že se vám životopis líbil. Věřte, že nebylo vůbec lehké shromáždit tolik nebezpečných informací.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Storm » úte pro 29, 2009 9:52 am

WILDARAN: VELKÁ SÁZKA

Tak jsem si dnes zalétla omrknout, co dělá generál Kranz na Wildaranu a už jsem byla málem na odletu zpátky, když jsem zaslechla několikahlasý veselý smích. Jdu dál a vidím Styx v družném hovoru s ochrankou Wildaranu, Fernandem Sucrem a Alexem Mahonem. Podivila jsem se, co tam dělá, vždyť musí přece vědět, že její kamarádka Eillen je už dávno v Aldormě. Společnost se bavila docela vesele a tak jsem si přisedla, abych se něco poučila.
Začalo to podezřením Styx, že ti dva spolu něco mají, jelikož ani jeden z nich nemá partnerku, nechodí do společnosti, aby si nějakou vůbec našli a taky mají společný byt. Styx to připadalo divné a tak se v tom začala šťourat, bažila po nějakých pikantnostech. Povedlo se jí sice vymámit z Alexe přiznání, že on by do toho z recese šel, ale neudělá to, protože by to nikoho prý nezajímalo (Alexi, pletete se, mně by to zajímalo moc).
Styx nakonec přinutila Sucreho ke slibu, že místo věčného sezení doma na zadku sbalí nějakou babu. Pesimistický Fernando to ale vzdával dřív, než vůbec začal a místo nadšení kňučel, že se mu to stejně nepovede. To už ale Styx dopálilo a vzala iniciativu do svých rukou. Vsadila se se Sucrem, že nejpozději do konce ledna mu
najde nějakou holku a Sucre její sázku přijal.
A o co že se to vsadili? Pokud se Styx povede dát Fernanda dohromady s některou z místních svobodných krasavic, přijde do čajovny posedět, pojíst a popít a Sucre ji bude celou dobu obsluhovat. Ale ne ledajak, jediné, co mu Styx povolí mít na sobě, budou červená tanga a to po celou dobu Styxiny návštěvy v čajovně. Docela bych se zasmála, kdyby tam bylo zrovna v ten den narváno.
Pokud však Styx prohraje, bude celý den dělat Sucremu osobní asistentku a její pracovní uniformou bude slušivý korzet s podvazkovým pásem. Myslím, že Fernando bude asi v ten den pracovat hodně dlouho přesčas.
Sázka je uzavřena a teď záleží na Styx, jak si poradí se svou seznamkou. Do konce ledna je sice ještě dlouhá doba, ale lásce se jen tak poručit nedá. A jelikož bych Sucreho docela ráda viděla v těch rudých tangách, rozhodla jsem se trochu tomu dopomoct. Co třeba seznamovací inzerát ve Věštci?
Holohlavý snědý sexy sympaťák kolem třicítky, s vymakaným tělem, přítulný, mazlivý, drsný i něžný zároveň, hledá milou dívku za účelem vážného seznámení. Zn: Už nechci být sám s Mahonem.
Vaše nabídky, milé svobodné slečny a dámy, zasílejte do redakce Věštce. A ještě bych chtěla vzkázat Styx, že ty její poznámky o biolitu, mucholapce, či plácačce na mouchy byly sice vtipné, ale já nezapomínám.
Storm

ObrázekObrázek

Sama jsem zvědavá, zda budu za měsíc tady psát o korzetu, nebo o tangách. Vážení čtenáři, vyhlašuji anketu, koho tipujete na výhru. Nebo koho byste radši viděli vy makat jen ve spodním prádle? ? [center]
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 1:46 pm

Tak tohleto jsem nechtěla. Dostat se do Věštce. Paní redaktorko, koukám, že před vámi se člověk neschová nikde, snad jen v hrobě, ale to už mi pak bude stejně jedno. Odkud pak bude vaše příští reportáž? Z toalety? To abych si pořídila do oken sítě proti hmyzu. Neni nad soukromí.

Tak já dávám svůj hlas do ankety. Hlasuji, že vyhraju já, jak jinak, tsss.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte pro 29, 2009 2:20 pm

Storm: Obávám se, že ani mí mafiáni nepozřou lidské maso. A...bohužel máte i v těch nepříjemných bodech pravdu, co nadělám, tady su už profláklá...

Chudák Fernando, jako by si člověk nemohl užívat život i single.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte pro 29, 2009 3:29 pm

*pročítá si DV* hm..maso ne, ale slyšela jsem, že ve Slastech klesly zásoby "pitiva"..*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Storm » úte pro 29, 2009 5:26 pm

Styx píše:Tak tohleto jsem nechtěla. Dostat se do Věštce. Paní redaktorko, koukám, že před vámi se člověk neschová nikde, snad jen v hrobě, ale to už mi pak bude stejně jedno. Odkud pak bude vaše příští reportáž? Z toalety? To abych si pořídila do oken sítě proti hmyzu. Neni nad soukromí.

A taky ne naposled, slečno. Ani v hrobě ne, co kdyby vás bystrozoři pohřbili zaživa, víte, jaká by to byla senzace pro mé noviny? Tak z toalety určitě ne, nemusím být nutně všude. Ale nechte se překvapit. Myslím, že se vám to bude líbit.
Beatrix píše:Storm: Obávám se, že ani mí mafiáni nepozřou lidské maso. A...bohužel máte i v těch nepříjemných bodech pravdu, co nadělám, tady su už profláklá... Chudák Fernando, jako by si člověk nemohl užívat život i single.

Tak to jsem si oddechla. Tak Fernando má třeba v úmyslu ten single a právě proto se vsadil, aby vyhrál. Je chytřejší, než si myslíme.
Manori píše:*pročítá si DV* hm..maso ne, ale slyšela jsem, že ve Slastech klesly zásoby "pitiva"..*uculí se*

Že by mě čekala nedobrovolná transfuze?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 5:30 pm

Drahá redaktorko. Je mi jedno, jestli vyhraju a zůstanu singl nebo prohraju a budu den obsluhovat skoro nahý. A myslím, že i vám je to jedno, vy budete mít stejně o čem psát. Ale popravdě. Koho byste raději viděla prohrát?
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Storm » stř pro 30, 2009 10:09 am

Pane Sucre, zkuste hádat. =mlsně zhodnotí jeho svaly, rýsující se pod napnutým tričkem=
Storm
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV