Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 2:55 pm

Alex: Tak stáje a koně potřebuji každodenní péči, to je pravda. Taky miluji koně a jízdu + rozesměje se+ Pasti na Kranze? Tak to je skvělé. A už vám do nějaké spadl?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » pon pro 28, 2009 3:11 pm

Alex se rozesměje, až málem vylije zbytek vína ze sklenky. Sucre se snaží tvářit vážně a uraženě, ale nejde mu to a taky se culí
Sucre: No co, to se mohlo stát každýmu, tak si toho nech.
Alex: Ale stalo se to tobě. Víš, Styx, abych ti to vysvětlil. Tady Fernando se rozhodl v kuchyni vyrobit jámu, do které by Kranz spadl, když by si pro něco šel. Skřítka ho totiž neposlouchá, tak se musí starat sám. Jenže, když se v noci Fernando probudil, šel si něco sezobnout a zapomněl, že tam má tu nástrahu. Šlápl na uvolněnou dlaždici a propadl se. znovu se směje
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 3:21 pm

+kouká z jednoho na druhého, jak se oba culí a když si vyslechne příhodu, tak se rozesměje, že málem vyprskne whisky+ Tak tady platí to známé přísloví o tom, kdo druhému jámu kopá, že ano, Fernando? A kdo tě tahal z té díry pak? Že by Alex? +cukají jí koutky+ No, neumím si představit, co by udělal Kranz, kdyby tam hupsl on. Asi by porozbíjel celou kuchyň.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » pon pro 28, 2009 3:30 pm

Alex: Ale ne, on se nějak vyškrábal sám. Já se to dozvěděl jen díky tomu, jak příšerně nadával, když se vrátil do pokoje.
Sucre: No, chvíli to trvalo, ale vyšplhal jsem. A u ostatních pastí jsem jen ve fázi vymýšlení.
Alex: Měla bys ho předtím vidět. Seděl na gauči, hromádka neštěstí a koukal se na odřené ruce a mumlal něco ve smyslu, že je sice taky plešatý, ale nemá spálený obličej.
kluci se zase rozesmějí
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 3:44 pm

Alex: +směje se s nima+ No vidíš, a že prý se tady nudíte. A takovou tady máte zábavu. Alexi, copak vy máte společný pokoj?

Sucre: Hlavně, když zase vymyslíš nějakou past, upozorni na to Alexe, aby se do ní nechytl on, když se ti tady tak škodolibě směje +uculuje se+ A hlavně si příště pamatuj, kde jsi co narafičil, abys věděl, až půjdeš zase rozespalý něco schánět. Jen doufám, že není tady někdo teď poblíž Kranz a neslyší nás +uchechtne se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » pon pro 28, 2009 3:48 pm

Alex: No máme společný obývák, pak z něj vedou dvoje dveře do dvou různých pokojů. Každý máme svojí ložnici a koupelnu. Je to praktické. A proč se ptáš? Snad sis nemyslela, že my dva spolu? cukají mu koutky nad představou, že by někomu mohli připadat jako pár

Sucre: A právě proto mu to snad neřeknu. Ať se taky chytí a ví, jaký to je. rejpne si zvesela A ten plánek pastí je dobrej nápad. Začnu si ho kreslit. napije se piva A Kranze se bát nemusíme. Ráno někam odjel s tou svojí bandou goril.
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 3:58 pm

Alex: Ale, jen tak +uculí se a radši se napije+ Nééé, to by mě ani ve snu nenapadlo +udělá vyděšený obličej, aby na ní nepoznal, že ji to na chvíli opravdu i napadlo a pak se rozesměje+ Ale slušelo by vám to +řekne z legrace+

Sucre: Tak umím si tě živě představit, jak jdeš v noci třeba na toaletu, v ruce plánek s pastmi a vyhýbáš se každé, kterou potkáš +směje se, až se málem pocintá skotskou+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 4:13 pm

Sucre: taky se musí smát té představě. Pomalu ho z toho smíchu začíná bolet bránice. Už ani neví, jestli se směje představě, jak chodí s papírem v ruce a obchází všechny pasti nebo tomu, že on a Alex by mohli být pár. To si tu máme najít nějakou ženskou, aby lidi nemysleli, že my spolu to?

Alex: Jo, kdyby to tady aspoň někoho šokovalo, tak neřeknu a jsem pro každou špatnost. Vystřelit si z lidí. Ale takhle to nemá cenu. Ale dost o nás. Řekni nám něco o sobě.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 4:35 pm

+výborně se baví, netušila že s ostrými hochy může být i legrace+
Sucre: No, určitě by to chtělo nějakou ženskou, se dokonce divím, že ani jeden z vás ji nemá, tak se nediv, že člověka pak napadají různé myšlenky +culí se+ Volných ženských je tady spousta, jen je potřeba být trochu aktivnější a vyrazit mezi lidi +radí+ Myslím, že takoví chlapi, jako vy dva, by určitě neměli problém někoho sbalit +mrkne na oba+

Alex: Jakže, proč by to nemělo cenu? Jenom proto, že by to nikoho nešokovalo? To vás opravdu odrazovat nemusí +ušklíbne se a už si je oba živě představuje spolu+ Na mně, myslím, není nic zajímavého. Neumím povídat o sobě. Co vás zajímá?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 4:38 pm

Sucre: No, tak jo. Klidně někam vyrazím. A vsadím se s tebou, že to bude marnej boj.

Alex: Znáš to, samé obyčejné věci. Číslo účtu i s pinem, velikost spodního prádla a takové ty nezáživné věci vtipkuje Ale hlavně. Odkud pocházíš a tak.
Fernando Sucre
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran