Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 5:19 pm

Sucre: Fajn, to beru. Tak o co se vsadíme, že to nebude marný boj? Když mi něco zajímavého navrhneš, slibuji, že tě s někým seznámím.

Alex: Tak takové banální věci přece nebudou zajímat chlapa jako ty, ne? +zasměje se+ No, pocházím z Francie. Naše rodina tam bydlí už spoustu staletí a já první jsem opustila rodnou vlast a přestěhovala se do Anglie.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » pon pro 28, 2009 5:23 pm

Alex: Právě že chlapa jako já zajímají. Každého chlapa zajímají, abych byl přesný. vstane a dolije všem pití

Sucre: Tak spíš obráceně, ne? Když to bude marnej boj, budeš mi celý den dělat osobní asistentku a tvůj pracovní úbor bude složený z podvazkového pásu a korzetu. No a když nebude, tak navrhuj ty. usmívá se
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 5:45 pm

Alex: No tak ten pin chápu, že bys jej chtěl vědět. Akorát je tady problém, že já žádný nemám. U Gringottů - to je kouzelnická banka, víš? - tak tam nic takového nepotřebujeme +směje se+

Sucre: No, je to sice pěkně divoké, cos navrhl a představa, že bych prohrála, mě opravdu děsí +uchechtne se pobaveně+ ale já prostě musím vyhrát. A pokud vyhraju, tak přijdu do čajovny posedět, jist a pít a ty mě budeš obsluhovat. Ale ne ledajak. Jelikož se mi moc líbí mužská těla, na sobě budeš mít pouze a jedině červená tanga a to po celou dobu, co tam budu, ať si tě pěkně vychutnám +blýskne se jí v očích+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 5:50 pm

Sucre: zakucká se, ale pak se usměje Dobrá, platí. A že zrovna červený, no dobrá. Ať to dopadne jakkoliv, bude to zábava. Takže si na to ťuknem? nakloní se ke Styx s lahví piva a vyčkává.

Alex: baví se tou sázkou a vůbec jim do toho nemluví, aby si to náhodou nerozmysleli. Sám má v plánu podle toho, kdo vyhraje, nainstalovat kameru na místo trestu. Tak samozřejmě vím, že tady to funguje jinak. Ale znáš to, síla zvyku. Jako bys třeba ty začala žít v našem světě, šla bys nakupovat, taky bys možná řekla, že jdeš na Příčnou a ne do obchoďáku.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 6:01 pm

Sucre: Dobře, beru to +plácnou si a přiťuknou si na to spolu+ Sázka uzavřena, Alexi, jsi svědek. Zábava to určitě bude, ať vyhraju, nebo prohraju +směje se+ Ale radši bych vyhrála, jsem docela zvědavá na to tvoje tělo +uchichtne se+

Alex: +sleduje ho, jak se baví+ Docela by mě zajímalo, komu budeš držet palce, aby vyhrál +směje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » pon pro 28, 2009 6:05 pm

Alex: No, ani nevím. Sice bych přál, aby si Sucre našel pořádnou ženskou, ale zase jeho polonahého vidět fakt nemusím. Asi zůstanu na své oblíbené neutrální půdě.

Sucre: Já se za své tělo nestydím. Ale abys pak nezjistila, že jsem neodolatelný a nemůžeš beze mě být mrkne na ni a culí se
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 6:22 pm

Alex: Tak mu to přej, je to kus pěknýho chlapa a nejakou hodnou ženskou by si opravdu zasloužil. A až mě bude obsluhovat v čajovně, tak ty můžeš být třeba celou dobu v kuchyni, abys nemusel na něj koukat +chechtá se+

Sucre: No, to se taky může lehce stát +smích+ Jenže pokud vyhraju, tak pak s tím už nic nenadělám, protože budeš zadaný, že? +culí se+ Takže do konce ledna ti někoho najdu +mrkne na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 6:29 pm

Sucre: Hodně si věříš. Ale jsem zvědavý s kým mi seznámíš.

Alex: To je dobrý plán. A protože vím, jak Fernando nesnáší tanga, tak začínám být na tvé straně. Ačkoliv by bylo zajímavé tě tu potkat jen v podvazkách měří si ji pohledem, ale v rámci slušného chování
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » pon pro 28, 2009 7:00 pm

Sucre: Neboj se, uvidíš. Bude se ti určitě líbit. Mimoto, mám pár dalších nezadaných kamarádek. Prostě musím vyhrát +uculí se+

Alex: Tak to jsem ráda, že ses přidal ke mně. Doufám, že mi to pomůže. Takže Fernando nesnáší tanga? Tak to jsem vymyslela na něj skvělou věc. Bude litovat, že navrhl sázku +směje se+ No nevím, jestli by to bylo zajímavé, kdybych se tady proicházela jenom v podvazkách, to by bylo sousto pro Denní věštec.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » pon pro 28, 2009 7:11 pm

Sucre: No, nebudu se bránit seznámení. V tom máš výhodu. A ty kušuj, odsekne Alexovi, který ho ale ignoruje.

Alex: No, myslím, že ať to dopadne jakkoliv, tak si na tom Věštec pěkně smlsne. Jsem rád, že jsem tu jen jako pozorovatel a s tou sázkou nemám nic společného.
Fernando Sucre
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran