Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Společenská místnost

Příspěvekod Eillen » ned pro 28, 2008 5:17 pm

Obrázek
Nacházíte se ve společenské místnosti.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Eillen » sob led 10, 2009 5:07 pm

Po třech hodinách na mrazu se vrací domů. V krbu praská oheň a všude je příjemné teplíčko. Ani se nestihnou svléct a už se objevuje skřítka s konvicí čaje a sušenkami. Díky. Mohla bys prosím přinést pár Michaelovo hraček? Poprosí skřítku. Ta s kývnutím zmizí a za chvíli je zpátky s náručí plyšových hraček. Michael se po nich hned sápe.
C: Tady máš a ne že je zase všechny ožužláš, zlobí se naoko a podává Michaelovi dráčka.
E: Tak se vyperou začne lochtat Creagana. Prostě taková rodinná pohodička.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » stř led 28, 2009 6:45 pm

Vchází s Tisulim a Rokarem dovnitř. Neví, jak by se měl chovat, tak raději jde přidat polena do ohně. V tu chvíli se ve dveřích objevují i Eillen a Bilkis
E: Pánové, konečně vypadáte jako lidé. Bez urážky, dodá Sprcha vám prospěla Creagan trošku rudne, ale bohužel to na jeho obličeji je dost znát.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 6:52 am

Podezřívavě si ty dva přeměří Že vy jste mě neposlechli? Chováte se jako malé děti. Příště už vás nikam nevezmu. Neříkejte mi, že se ještě pořád nemáte dost? Otočí se Creaganovi Omlouvám se ti, Creagane, opravdu nevím, co je to popadlo. Ne vlastně vím. Omlouvám se! Zčervená a začne koktat, zároveň si ale měří Rokara s Tisulim vražedným pohledem, který jasně naznačuje, že si to s nimi ještě vyřídí
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » čtv led 29, 2009 9:19 am

Na naši obhajobu musím říct, že jsme tvoji postel nechali být. Přesně jak si řekla. A ne, nemáme se dost. Nezáviď. šklebí se na Bilkis a poté se otočí na Creagana Omlouváme se za to, co se stalo. Nechtěli jsme vás uvést do rozpaků.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 29, 2009 9:45 am

Bilkis, tak moc se toho zase nestalo. Jen jsem byl trošku překvapen, nic víc. Kdyby mě totiž někdo varoval, otočí se k Eillen, která má co dělat, aby nevyprskla smíchy.
E: Tak jsem zapomněla, to se stává. Jen by mě zajímalo, jak moc si byl překvapen. Pánové, nebude vám vadit, když se zeptám, při čem vás můj snoubenec vyrušil? culí se a všímá si, že i Creagan se směje.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 9:53 am

Děláte mi jen ostudu. Oba. dívá se na Rokara, jak se nadechuje, aby jí něco řekl a okamžitě ho přeruší Mlč! Necháme to plavat a budeme doufat, že nám Creagan odpustí. Otočí se k němu Měla jsem tě upozornit, že jsou ponekud divocí. Ještě nedávno pobíhali po lese... Eillen samozřejmě něco věděla, ale myslím, že si nedokázala představit, co ve skutečnosti dokážou. Málem bych zapomněla! Otočí se k Tisulimu V tomhle domě není žádná hlava, kterou bys mohl poctít svou návštěvou, vyjma mojí, když náhodou najednou ohluchnu, oslepnu a oněmím. Doufám, že je to jasné!
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » čtv led 29, 2009 10:33 am

Jasně, chápu. Nikomu do hlavy lézt nebudu. I bez tvé připomínky bych to neudělal. Myslel, že mě znáš. odpoví uraženě a jde si sednout do křesla.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » čtv led 29, 2009 10:40 am

Nic jsem tím nemyslela, Azarene. Ale vím, že to občas děláš. Cizí mysl je pro tebe neco jako droga, často ani nevíš, že jsi na někoho napojený... Nechtěla jsem tě urazit, Tisuli, ale vezmi prosím v potaz, že jste mi za tu chvilku, co tu jste už stihli udělat ostudu. Nechtěla bych, abyste před Eillen a Creaganem vypadali jako páreček puberťáků. Jsi představitel cizí země, jen se podle toho chovej, ano?
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » čtv led 29, 2009 10:44 am

Přejde k uraženému Tisulimu a pohladí ho po rameni Bilkis má pravdu, Tisuli. Nepředvedli jsme se zrovna v tom nejlepším světle... I já se musím omluvit za své chování. Budeme se snažit napravit to. Otočí se k Eillen No, nevadí. Jen se teď za to trochu stydím. Byli jsme v koupelně, chtěli jsme šetřit vodou a nějak se nám to vymklo z rukou. Pokrčí rameny a mírně se usměje
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Další

Zpět na Wildaran