Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 4:18 pm

Alex: To se i dá uhlídat ta armáda jeho goril? Je to hodně nebezpečné. Divím se, že sem Amon neposlal pár smrtijedů na hlídku, aby se síly vyrovnaly. Zajímalo by mne, co mají spolu, že mu Amon tak důvěřuje a že Kranz ho tak poslouchá +mávne rukou+ Asi mají tajné plány.

Sucre: Tak to by bylo skvělé. Jsem zvědavá, co to je za specialitku +říká nadšeně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 4:32 pm

Sucre: Na pár minut odběhne a pak se vrátí se sendvičema. Alex si nevezme, tak se otočí ke Styx a podá ji prázdný talířek, na který si může nandat

Alex: No, tak gorily v našem světě si moc neuhlídáme. Tam má Kranz dost lidí. Spíš se to snažíme monitorovat tady. Ale co mají ti dva v plánu, to se asi nikdo nedozví. Dobrou chuť popřeje oběma a napije se vína
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 6:17 pm

Sucre: Tak to vypadá moc dobře +okukuje tác se sendviči+ Díky +řekne oběma a nandá si na talířek svoji porci+ Hmm, ty se ti povedly, Fernando, jsou moc dobré +mluví s plnou pusou+

Alex: Vem si taky +postrčí mu tác+ Proč se upejpáš? Že já si začnu myslet, že jste do toho přimíchali nějaké drogy, nebo něco podobného +směje se, ale cpe se dál a přitom pro jistotu kouká, jestli Sucre jí taky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 6:19 pm

Sucre: Úplně se rozzáří, že Styx chutná. Sám si vezme taky sendvič a s chutí se do něj zakousne. Když polkne první sousto, otočí se na Styx Já fakt nevím,co mu vadí. Aligátoří sendviče jsou prostě lahůdka. Alex se jen usmívá a čeká, jak Styx bude reagovat.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 7:02 pm

Sucre: +spokojeně papká a pochvaluje si, když jí ale Sucre, řekne, že se cpe aligátorem, okamžitě přestane jíst, zakucká se a vykulí oči+ Ali... ali... +koktá a teď neví, jestli má sousto vyplivnout, nechce urazit, ale když vidí, jak je Sucre šťastný, že jí chutná, tak ho nemůže zklamat, odvážně dokouše sousto a dojí celý sendvič, vždyť dokud nevěděla, z čeho to je, tak jí to chutnalo+ Tak tohle jsem ještě nikdy nejedla. A musím přiznat, že to bylo moc dobré +usměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » úte pro 29, 2009 7:24 pm

Alex: Cukají mu koutky, když pozoruje šok, který vyvolal zjištění hlavní ingredience. A je mile překvapen, když se Styx donutí svoji porci dojíst. Pak si taky vezme jeden sendvič a sní ho. Ono je opravdu někdy lepší nevědět, co to Sucre připravuje. Ale uznávám, že tohle jídlo je vynikající. A neboj, víc překvapení tě nečeká.

Sucre: Culí se, když Styx koktá a neví, co dělat. Ale se rozzáří, když vidí, že to dojedla. Moc lidí totiž tohle jídlo nemusí a on je opravdu rád, když někomu chutná
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » úte pro 29, 2009 9:03 pm

Alex: +koukne, že sebere odvahu a taky si nakonec sendvič vezme+ Máš pravdu. Nejdřív se má ochutnat a pak podle chuti jíst dál nebo odložit. A z čeho to je má být až na druhém místě. Když ti chutná, není co řešit +zasměje se+

Sucre: Jsi skvělý kuchař +pochválí ho+ Jaké podivné specialitky ještě umíš?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Fernando Sucre » stř pro 30, 2009 11:00 am

Alex: Pro ně to nejsou podivné speciality, ale typické portorikánské jídlo. dodá, když sní svoji část

Sucre: Pak už jen výborný aligátoří guláš, ale to bych ti doporučil ochutnat ten od babičky, umí ho famózní zasní se, jak si vzpomene na tu dobrůtku.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » stř pro 30, 2009 12:26 pm

Alex: To bys měl být rád, že bydlíš s takovým exotickým kuchařem. Víš, co bys dal někde v restauraci peněz za takový aligátoří steak? +culí se+

Sucre: Guláš? No, snad někdy ochutnám, pro dnešek mám plazů dost +smích+ Mimochodem, kde sháníš ingredience do svých kulinářských pochoutek? Doufám, že nemáš tady někde poblíž aligátoří farmu +usmívá se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » stř pro 30, 2009 1:01 pm

Alex: Při zmínce, odkud aligátor pochází, se otočí na Sucreho a vážně se zeptá Není to doufám Krokouš? To by tě Eillen i Creagan zabili.

Sucre: Ne, prosím tě mávne rukou Přivezl jsem si zásobu masa, když jsme byli doma. Tady sice máte dost divných jídel, ale aligátoří maso se tu nedá sehnat
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran