Kancelář šéfredaktorky a Bruna

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Re: Kancelář

Příspěvekod Storm » sob pro 12, 2009 9:36 pm

Výborně =odvětí spokojeně= Beru vás. Nastoupíte zítra. Chystám se přepadnout jednu dvojici ve velice intimní chvilce. Buďte připravena i s fotoaparátem, abyste to zdokumentovala a stihla zpracovat inkriminující snímky do vydání članku =zvedne se a podá jí ruku= Těším se na naši spolupráci. Navrhuji, abychom si tykaly, když už budete pracovat pro mne. Jsem Storm.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Selena » sob pro 12, 2009 9:42 pm

Skvělé.<usměje se, když jí Storm řekne, že je přijata> Budu tady. V kolik hodin mám nastoupit? <zeptá se> Také se těším. <pokývá hlavou> Jistě, Selena. <usměje se a stiskne jí pevně, ale ne moc silně, ruku> Nevíte ... tedy nevíš, kde bych se zde mohla ubytovat?
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Storm » sob pro 12, 2009 9:55 pm

Přijď hned ráno, ať to máme za čerstva =ušklíbne se významně= Netuším, kde by ses mohla ubytovat. Ještě to tady moc neznám. Slyšela jsem, že na Wildaranu pronajímají soukromé pokoje, ale jelikož tam je teď docela rušno =uculí se= moc by to nedoporučovala. Co Mýtinka? Tak bývá sice taky veselo, ale pořád lepší, než Kranz a jeho gorily.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Selena » sob pro 12, 2009 9:59 pm

Dobře, budu tady. <kývne hlavou> Jo to tedy určitě bude lepší. Zkusím to tedy na Mýtince, snad budou mít nějaké volné pokoje. <usměje se> Dostanu ještě nějaké pokyny? <zeptá se a napije se čaje>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Storm » sob pro 12, 2009 10:02 pm

Jistě. Vyžaduji přísnou anonymitu a loajalitu, to je moje podmínka. Jestli souhlasíš, můžeme podepsat pracovní smlouvu =dopíše do ní potřebné údaje a dá jí ji k podepsaní, pak tam sama hodí svůj podpis a jeden list jí předá= Myslím, že pro dnešek je to vše. Vše potřebné se dozvíš až zítra přímo v terénu. Budu se těšit =podá jí ještě jednou ruku a rozloučí se s ní= Nashledanou.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Selena » sob pro 12, 2009 10:05 pm

Jsem si jistá, že to nebude problém. <řekne, když Storm mluví o anonymitě a loajalitě a podepíše smlouvu> Dobře. <usměje se a potřese jí rukou> Budu se těšit. Nashledanou. <rozloučí se a spokojeně odejde>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Storm » sob pro 12, 2009 10:08 pm

=když Selena odejde, vezme balík nového vydání DV a jde jej konečně předat čtenářům=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 29, 2009 4:32 pm

°zaklepe na dveře kanceláře a počká na vyzvání, pak vejde° Dobrý den °pozdraví ve dveřích° Nejdu pozdě na tu kávu? °přistoupí ke Storm, políbí jí galantně ruku a usměje se° My se ještě neznáme. Antonin Dolohov °usměje se sebevědomě° Doufám, že káva zcela nevystydla.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Storm » úte pro 29, 2009 5:31 pm

=při zaklepání zvedne hlavu od práce a vyzve návštěvu dál, když vidí cizího muže, zvedne se od stolu= Pojďte dál a posaďte se =ukáže na židli= Nikdy není pozdě na vybornou kávu v příjemné společnosti =usměje se a představí se mu taky= Už dlouho jsem vás toužila poznat, pane Dolohove.
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » úte pro 29, 2009 10:59 pm

Potěšilo by mne, kdybyste mi říkala Tony °navrhne jí s úsměvem a posadí se° Taky jsem se s vámi už dlouho chtěl seznámit, už od toho prvního článku o smrtijedech °ušklíbne se, opře se pohodlně do opěradla, hodí nohu přes nohu a pozoruje ji°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Denní Věštec