DENNÍ VĚŠTEC

Minulá čísla DV, dále vychází na portále.

Re: DENNÍ VĚŠTEC

Příspěvekod Storm » sob led 09, 2010 12:29 pm

(Meg... to byla i r o n i e :D)
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Margarit Black » sob led 09, 2010 1:05 pm

(neboj, já jsem to pochopila...já to myslela trochu ještě jinak...ale to je fuck:))
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob led 09, 2010 1:42 pm

+Směje se, div nespadne ze židle, když pročítá dnešní článek v DV.+ Tedy, zdá se, že můj skromný názor, týkající se té milostné fušařiny, které jsem byla svědkem, je tu trnem v oku. Ale zdá se, že obě mnou kritizované dámy se již výrazně vylepšily v technice svádění. Budu jim muset pogratulovat!
Jo, vážená Storm,
Obě dámy - Nef i Styx, jsou mé dobré známé a předpokládám, že celou situaci jsme si již dávno vyjasnily. Ve vašem článku se opravdu upřímně byvím narážkou, zda v mém případě nejde o žárlivost...Merlin chraň!!! Divoký sex ANO, ale láska? To bych musela být zasažena matoucím kouzlem a ještě k tomu přivázaná za nohu postele, abych před tím citem neutekla!!! Vzhledem k tomu, že mě považujete za konkurenci, tak vězte, že až se mi něco takového přihodí, tak za drobný úplatek budete mítzajištěna výhradní práva na otištění drbu!
S "úctou" Mollyz
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Světlushka » sob led 09, 2010 1:45 pm

*když jí sova donese poslední vydání DV, pročítá si drby; u zmínky o sobě jen povytáhne obočí* Netušila jsem, že sedět v cukrárně stačí na to, aby se moje jméno objevilo v novinách... Kdyby ho aspoň napsali správně *zamračí se*
Co vím, může každý vědět - své srdce mám já jediný.
(J. W. Goethe, Utrpení mladého Werthera)
Světlushka
VIP Member

Bydliště: přechodné útočiště na Swanlinbaru (dříve zámek Tma)

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob led 09, 2010 1:59 pm

Čte si dnešního DV a jen se uculuje.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 10, 2010 12:50 am

+čte si drbárnu a jen pokyvuje hlavou, co novinek se to zase v klidu domova dozvěděla, ani nemusí vytáhnout paty z baráku, nad článkem o sobě jen mávne rukou, že to ještě paní redaktorku baví tam slídit, když si čte o Nef a Sucrem, polkne nahlas, že by tohle Nef četla a zjistila by, že se se Sucrem vsadila, že je dva seznámí, uf, to by nebylo dobré, a když se dostane až k mollyz, zarazí se a nechce se jí věřit, že by ji kamarádka zase někde pomlouvala, tak naštvaně ty lži zmuchlá a odhodí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned led 10, 2010 3:29 am

+sedí za stolem v pracovně a čte nový výtisk DV, pečlivě si ho pročítá, a když se dostane k části kde se píše o Styx a Remusovi, mírně se usměje a je ráda, že je Styx šťastná, ale na další odstavec vykulí oči a musí si ho několikrát přečíst+ No to snad. +zavrčí, když se dozví o nějaké sázce mezi Styx a Fernandem, mračí se na řádky v novinách a je docela hodně naštvaná, zavře DV a snaží se uklidnit, pomalu jí je jasné, že se na ně nebude zlobit dlouho, je Styx vděčná, že jí s Fernandem seznámila a na Fernanda se prostě nedokáže zlobit, začne přemýšlet, jak naložit s novou informací a dochází k závěru, že by si měla se Styx pořádně promluvit, ale ještě neví jestli je to dobrý rozhodnutí, vezme do ruky DV a vyjde ven z pracovny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Storm » ned led 10, 2010 12:34 pm

CO NOVÉHO U BLACKŮ?

Hodně. O manželské krizi, která skončila rozchodem, je každému známé. Pročpak ale svérázný Black propadl takovému amoku, že v zlosti rozflákal všechen nábytek, srovnal Black´s House se zemí a vypařil se?
Žárlivost. Nepřekousl, že jeho krásná žena se ráda baví a poutá zájem jiných mužů. Vyvrcholilo to na jednom večírku hříšnic, kde se Meg zaujatě bavila s místním mafiánem Abruzzim. Sirius to neunesl a místo toho, aby se své ženě začal víc věnovat, aby neměla pomyšlení na jiné chlapy, opustil ji a dal jí tak nádhernou příležitost nově nabytou známost prohloubit. Inu, mužská logika.
Návštěvy Meg ve vyhlášeném striptýzovém baru se staly pravidelností a určitě to nebude kvůli tanečnímu vystoupení ostatních. Jak jsem vás již informovala, nedávno striptér Phillip poslal mladé paní soukromé pozvání do svého útočiště. Meg samozřejmě neodmítla (i vdané paničky si potřebují jednou za čas vyrazit z kopýtka) a chvilku si jen tak běžně konverzovali a oťukávali se, i když bylo od samého začátku jasné, že u toho nezůstane.
Meg pak začala vydávat rozkazy (pěkně ho má omotaného kolem prstu) a poblázněný Phillip je plnil jako poslušný domácí mazlíček. Jejich laškování pomalu přecházelo do erotického vlnění. Líbání a okusování jim po chvíli nestačilo a Meg vyslovila přání, aby ji nosil na rukou.
Někdy žasnu, jak jsou ti chlapi hloupí a nechají si od žen všechno líbit. Naštěstí tato jejich slabost je přece v náš prospěch. Phillip opravdu vzal Meg do náruče a provedl exkurzi po celém svém bytě. Ve sprše Meg rozkázala zastavit a laškovně na Phillipa pustila studenou vodu. Jelikož ji držel v náručí, tak tu ledovou vodu schytala obzvlášť ona. Snad to byl záměr, aby se mohla u něj svléknout donaha bez toho, aby to vypadalo nápadně.
Každopádně záměr jí vyšel. Phillip jí připravil horkou lázeň a do puntíku splnil její rozkaz, aby ji důkladně umyl. Po horké koupeli si ji zabalenou odnesl do své postele. Tentokrát ale dokázal, že není tak hloupý, aby si dal všechno líbit a zná svou cenu. Trošku potrápil Meg s kamuflovaným nezájmem, dokud ona nezačala škrabkat prstíkem, aby se jí věnoval. Phillip se docela rychle probudil ze svého předstíraného spánku, když Meg vzala iniciativu do svých rukou (spíš do jiné části těla) a pěkně si milého Phillipa osedlala.
Poslední dobou jsem viděla tolik souloží, že už mi to ani nic neříká (je to stejně všechno na jedno brdo), takže zatím, co Meg rajtovala na Phillipovi (opravdu jsem se nedívala!), dělala jsem si poznámky o průběhu večera. Ještě jsem chvíli počkala, jestli se bude dál něco dít, až dokončí své erotické představení, byli ale oba tak znavení, že během chvilky vytuhli a já jsem tiše odbzučela pryč.
Netuším, jestli Jean-Claude čte bulvár, ale pokud ano, Phillip zajisté tento měsíc přijde o své prémie. A jestli si Sirius tam kdesi v dalekém světě čte tyto řádky, myslím, že domů pospíchat ještě hodně dlouho nebude. Anebo bude a nedopadne to u Blacků dobře.
Storm
Obrázek
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Manori » ned led 10, 2010 12:37 pm

*si čte DV a pomalu jí leze obočí do vlasů* no co..však má od Postracha rozkaz se o mě starat..*uculí se* tak jen plní, co má...*ale je ráda, že DV se na Nautila nedostane*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » ned led 10, 2010 1:05 pm

*ale joo, nějaká dobrá ví..hm..vlk mu donese vydání DV a odloží na stůl v kanceláři, když se tam píše o Slastech a jelikož je J-C vybrán z jeho upíří společnosti jako ten, co se má starat o veřejné mínění a média, tak si přečte i místní bulvárek*

*si sedí v křesle, nohy v kožených vysokých botách na stolku a zvědavě listuje novinami až narazí na články a poznámky o Phillipovi*
Mon dieu..ale ale..co to nevidím...*přelítne článek a nijak se nediví tomu, jak Phillip poslouchal na slovo* toliko povyku pro jeden hezký večer...*zavrtí hlavou* ale monsieur Blacka znám osobně..*povzdychne si* bude třeba si promluvit se svými zaměstnanci..*složí noviny a přivolá si Jasona, aby mu přivedl Phillipa do kanceláře, ten se uculí a odběhne*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Stará čísla DV