Kuchyň

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Kuchyň

Příspěvekod Beatrix » sob led 16, 2010 9:57 pm

Né, to je náš bylinkovej vlastní výroby, hodně věcí se tu snažím pěstovat...teda nechávat pěstovat a získávat tou nejpřírodnější cestou, co nejmíň chemie a uměliny.
Takže eko- bio-.
Nesahat! +plácne ho po ruce jak jí užírá na deštičce+ No ale vy zřejme vařit bez kouzel neumíte, a nebudu riskovat nějakou smrt z vaření.
Myslíte Amona? Ten to tu proti kouzlům kdysi dávno zajišťoval...asi je možný, že taky jen on ví jak to obejít... Nicméně je to tady hlavně pro mudly, tudíž kouzla nejsou potřeba a dobří kouzelníci se bez nich obejdou. +prohlásí přesvědčeně+
Já do latě srovnávám jen ty, kdo to potřebují. +sjede ho pohledem, jestli to taky potřebuje+ Notak! +odstrčí ho a vyčítavě na něho kouká+ Nevím co si o mně myslíte, ale já se hned s každým nemuchluju! +výhružně při tom šermuje nožem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob led 16, 2010 10:36 pm

Vy se vážně obejdete bez kouzel? A nebo jste už tas srostlá s mudlama, že zapomínáte kouzlit? Ne, že bych měl něco proti mudlům. Dokonce jsem se byl podívat i v jejich nemocnici a ledacos mě na jejich způsobu léčení zaujalo, ale stará dobrá hůlka a sem tam nějaký to neverbální kouzlíčko mně usnadňují život. Nejsem z těch, kdo si rádi přidělávají starosti - spíš naopak.
+Když mu Bea zašermuje nožem před nosem, hbitě uhne a chytne ji za ruku. Druhou pak schrábne velké množství zeleniny z prkýnka a nacpe si je do pusy.+ Moc dobý, mnau...+Huhlá s plnou pusou.A potom vážně už naprázdno dodá.+ Vy tohle považuje za muchlování? Analyzuju vůni vašeho šamponu a přitom vás nenápadně líbám...muchlování je do háje něco úplně jinýho. To bych vás tu vážně musel povalit na ten stůl a strčit vám jazyk do pusy a nohu mezi vaše stehna. Nepředbíhejte události, prosím!!+ Pak se ale rozesměje a lehce plácne Beu pře zadek.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » sob led 16, 2010 11:21 pm

Jo, obejdu, většinou se jenom přemisťuju, jinak nic nepotřebuju. V mém životě jsou kouzla skoro zbytečná. Měl byste se podívat do Cloak&Dagger centra, mudlové s kouzelníky vyvinuli nejlepší možné postupy léčení, které jsou mnohem efektivnější, než každý zvlášť.
+zamračí se na něho+ Běžte si sednout ke stolu, +ukáže ven z kuchyně do lokálu+ nepřeju si mít váš jazyk vůbec nikde a nemám ráda, když na mě cizí lidé bez dovolení sahají. +a vypadá, že ho na místě zabije, jestli se jí ještě dotkne+ Odejděte! +zařve na něho tak trochu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob led 16, 2010 11:50 pm

Do háje! Nebuďte tak domýšlivá!!! Dávál jsem jen příklad muchlování! Jediné místo, kde hodlám zaměstnat v nejbližší době svůj jazyk je talíř s jídlem! +Popuzeně znovu chytne Beatrix za ruku, aby ji zabránil zavraždit ho.+ A i přesto, že jste jednoznačně to nejpěknější stvoření široko daleko, nehodlám se o vás ucházet nikterak násilně. To je možná mudlovská záliba, ale já se v ní nevyžívám. Já se rád bavím a měl jsem dojem ,že váš smysl pro humor je větší. Ostatně si v tuto chvíli kladu otázku, zda bohužel nejste obětí násilných námluv příliš často, že takto přehnaně reagujete. +Donutí ji, aby si sedla na židli a strčí ji do ruky místo nože hrnek toho bylinkového čaje, co už se tam asi čtrnáct hodin louhuje. Klekne si před ní a tiše ji domlouvá.+ Beatrix...já vám nechci ublížit, na to jste příliš....originální...a toho já si umím cenit.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » ned led 17, 2010 12:03 am

Fabien píše:Do háje! Nebuďte tak domýšlivá!!! Dávál jsem jen příklad muchlování! Jediné místo, kde hodlám zaměstnat v nejbližší době svůj jazyk je talíř s jídlem! +Popuzeně znovu chytne Beatrix za ruku, aby ji zabránil zavraždit ho.+ A i přesto, že jste jednoznačně to nejpěknější stvoření široko daleko, nehodlám se o vás ucházet nikterak násilně. To je možná mudlovská záliba, ale já se v ní nevyžívám. Já se rád bavím a měl jsem dojem ,že váš smysl pro humor je větší. Ostatně si v tuto chvíli kladu otázku, zda bohužel nejste obětí násilných námluv příliš často, že takto přehnaně reagujete. +Donutí ji, aby si sedla na židli a strčí ji do ruky místo nože hrnek toho bylinkového čaje, co už se tam asi čtrnáct hodin louhuje. Klekne si před ní a tiše ji domlouvá.+ Beatrix...já vám nechci ublížit, na to jste příliš....originální...a toho já si umím cenit.

+celou dobu na něho spíš překvapeně kouká, že je tak odolnej a sedne si taky víceméně z údivu+ co to...co si to dovolujete?! jak to semnou mluvíte?! +okamžitě vstane, švihne hrnkem na zem až se rozletí na malý kousky a jestli se jí Fabien pokusí dotknout, tak mu pěkně flákne+ Vy ste teda otrslej! Vyhodila sem vás z mé kuchyně a jaké vztahy mám a preferuji, do toho VÁM nic není!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned led 17, 2010 12:11 am

+Má chuť se rozesmát ,ale rozmyslí si to, aby Beatrix nedostala hysterický záchvat. Místo toho rezolutně prohlásí.+ Nemám v úmyslu odcházet z kuchyně hlavně proto, že by se mi spálila večeře! A na vaše vztahy fakt kašlu...protože kdybych na ně nekašlal, tak bych tady s váma v kuchyni nekrájel pórek! V podstatě mi čistě záleží na vás. Ó, a abych nezapomněl, jak tady šermujete s tím nožíkem, tak vám spadl kus cibule za výstřih!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » ned led 17, 2010 12:13 am

Nic vám není ani do mýho výstřihu! +zavrčí, bodne nůž do stola, že tam zůstane stát+ Vařte si dle libosti. +a odkráčí si do koupelny vytáhnout cibulu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned led 17, 2010 12:29 am

Když už probíráte ten sortiment ovoce zelenina...+huláká za ní+...tak ve vlasech vám trůní slupka od rajčete! Fakt, že se tady všechna kouzla obracejí proti původci. Se divim, že jste to tu zatím přežila! A přestaňte se vztekat, protože je laboratorně prokázáno, že to dělá vyrážku na citlivých místech, která zde raději nebudu jmenovat nebo se zacyklíte a právě jmenovaná vyrážka ocyllum asstenix se vám udělá i na krku! +Rychle se nacpe zbytkem zeleniny a šmejdí, kde by co ještě snědl.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Beatrix » ned led 17, 2010 12:50 am

+vrátí se už bez slupek a kouká na něho jako na magora+ co-že? +vrazí mu do ruky rozhlík, když nevydrží než se udělá maso a hodí maso s hranolkama smažit a ještě hermelínek obalenej+ nejedete na speedu, nebo tak něčem? vypadáte jak nataženej na klíček...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned led 17, 2010 1:05 am

(nech toho nebo se nepřestanu chechtat!)

+Strčí si rohlík do kapsy u saka na horší časy a sedne si na židli, kde předtím seděla Bea.+ Jasně že v ničem nejedu....teda vobčas se nadejchám nějakejch výparů z lektvarů, ale to jsme na tom s Molly stejně. Jsem prostě od přírody mírně hyperaktivní ....nebo hyperatraktivní (teď nevim) jedinec.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince